İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Aman yarabbim, vallahi heyecanlandım. Ne güzel öyle çift kız. Testteki örnekler gibi her test yaptığımda bunu görecekmişim gibi gelir ama hep ya gölge ya tertemiz bir T . Ohhh içim ısındı

İnşallah göreceksiniz beraber gün sayıcaz

Ama işte değerim neredeyse 600 olmuştur böyle koyu çıkıyo demekki gerçekten 3 4 gün geçe yapmak lazımmış :) sağol canım benim en yakın zamanda sende gör inşallah
Amin canım benim Allah razi olsun inşalalhh bebişin kucağindada resmini görürüz sağlikla inşalllahh

Canlar size bişy sorcam yumurtlama agrısı nasıl oluyo ? Suan sag yanımda iğne batması tarzı bişy oluyo kasık mı desem ne desem bilemedim. Sizce yumurtlma olabilir mi ? İnofolic combi kullanıyorum ve uygulamada bugunu gösteriyor yumurtlama tarihi olarak. Ne diyorsunuz ?

Canım ya ağrı olur ya da batma şeklinde olur. Doktorum der ki 25 ile 30 gün arasında düzenli adet gören biri adetinin 11. Günü ile 16. Günü arasında yumurtlar.

Doktorun sana gün vermedi mi canım ? İlişki öneriyor da genelde

Canım ya ağrı olur ya da batma şeklinde olur. Doktorum der ki 25 ile 30 gün arasında düzenli adet gören biri adetinin 11. Günü ile 16. Günü arasında yumurtlar.
Onu biliyorm canm ama bnm adetim düzensiz. Bu ay inofolic combi kullandm . Onun için acaba zamanında mı yumurtladm diye düşünüyorumda baaklım inşallah öyledir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…