- 24 Eylül 2018
- 3.879
- 6.643
- 88
Ben olsam ara ara test yapar, keyiflenirimÖyle deme canım ya inşallah en kısa zamanda hepiniz göreceksiniz :)
Ay inan bende ahdim var vallahiiBen olsam ara ara test yapar, keyiflenirim
Artık kalırsak
Tabi kalabildiysek diyelim :)
Bize de at kız foto, acık çift çizgi görek . Negatiflerden gına geldi
Hakkatten yaaa gözümüz gönlümüz açilsin
@Meylen hadi canım, talep çokAynen atında çift çizgi nasıl oluyo görelim
Ayy ayy maşşallahhh ne kadardaa pozitifff
Attım ya kız@Meylen hadi canım, talep çok
Ama işte değerim neredeyse 600 olmuştur böyle koyu çıkıyo demekki gerçekten 3 4 gün geçe yapmak lazımmış :) sağol canım benim en yakın zamanda sende gör inşallahAyy ayy maşşallahhh ne kadardaa pozitifff
T , C den daha koyu.. Ayy çok güzel
Aman yarabbim, vallahi heyecanlandım. Ne güzel öyle çift kız. Testteki örnekler gibiher test yaptığımda bunu görecekmişim gibi gelir ama hep ya gölge ya tertemiz bir T . Ohhh içim ısındı
İnşallah canım. Inşalllaaaah 
İnşallah göreceksiniz beraber gün sayıcaz
Amin canım benim Allah razi olsun inşalalhh bebişin kucağindada resmini görürüz sağlikla inşalllahhAma işte değerim neredeyse 600 olmuştur böyle koyu çıkıyo demekki gerçekten 3 4 gün geçe yapmak lazımmış :) sağol canım benim en yakın zamanda sende gör inşallah
İnşallah AminnnnAmin canım benim Allah razi olsun inşalalhh bebişin kucağindada resmini görürüz sağlikla inşalllahh
Sonucunu aldın mı canm merak ettim :)Merhaba kızlar eşim ben geç kalcam dedi bende acile gittim kan verdim az önce geldim bakalım ne çıkıcak :)
Ohhh maşallah canm ♡
Kesinlikle ben de ahdım var :)Ay inan bende ahdim var vallahii
Canım ya ağrı olur ya da batma şeklinde olur. Doktorum der ki 25 ile 30 gün arasında düzenli adet gören biri adetinin 11. Günü ile 16. Günü arasında yumurtlar.Canlar size bişy sorcam yumurtlama agrısı nasıl oluyo ? Suan sag yanımda iğne batması tarzı bişy oluyo kasık mı desem ne desem bilemedim. Sizce yumurtlma olabilir mi ? İnofolic combi kullanıyorum ve uygulamada bugunu gösteriyor yumurtlama tarihi olarak. Ne diyorsunuz ?
Doktorun sana gün vermedi mi canım ? İlişki öneriyor da geneldeCanlar size bişy sorcam yumurtlama agrısı nasıl oluyo ? Suan sag yanımda iğne batması tarzı bişy oluyo kasık mı desem ne desem bilemedim. Sizce yumurtlma olabilir mi ? İnofolic combi kullanıyorum ve uygulamada bugunu gösteriyor yumurtlama tarihi olarak. Ne diyorsunuz ?
Onu biliyorm canm ama bnm adetim düzensiz. Bu ay inofolic combi kullandm . Onun için acaba zamanında mı yumurtladm diye düşünüyorumda baaklım inşallah öyledir :)Canım ya ağrı olur ya da batma şeklinde olur. Doktorum der ki 25 ile 30 gün arasında düzenli adet gören biri adetinin 11. Günü ile 16. Günü arasında yumurtlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?