Perşembe günü git istersen. Bugün vermiştin yaPeki kızlar son bişey sorim yarın sabah sağlık occağına gidip kan versem artış olur mu yoksa bekliyim mi
Hadi ya oda olabilir evet canım hayırlısı artık napalım :)CANim kimyasal olabilir benmde bu ay basima geldi malum 5 cikti sonra iki uc gune adet oldum doktor kimyasal dedi
Tamam canım öyle yapıyım saol :)Perşembe günü git istersen. Bugün vermiştin ya
Sen sağ olTamam canım öyle yapıyım saol :)
Valla canım ben hiçKızlar yumurtlamamın 4. Günü akıntı olması daha çatlamadığını mı gösterir?
Geç döllenme olabilir canım bence 3 4 gün sonra tekrar kan testi yaptır4 gün gecikti canım sanmam yine de çok düşük :)
Sağ ol kuzum :) akıntı olduğunda çatlamayı gösteriyormuş da 24 36 saat içinde deniyor yaValla canım ben hiç
Anlamiyom bu akintidan çatliyomu çatlicakmi bilen vRsa yAzsin bende ögrenim
Ayyy valla bndeYap bakalım bi benimde adet gecikmesinden 1 gün snra silik çıktı çok ilginç bi ay yaşıyorum ay
İnşallah canm sabah yapcam ama pekde umutlu değilim :/Evt yaa var gibi tekrarla testi istersen yarin daha netleşmiştir varsa eğer inaşlalhda vardir
Sabah yapcam testYap bakalım bi benimde adet gecikmesinden 1 gün snra silik çıktı çok ilginç bi ay yaşıyorum ay
Yap bakalin hemn bizede at bizde sevinelim inşalalhh çift çizgiyleSabah yapcam test
yok canm gidemedim. kucuk kiz biraz rahatsiz gibi. inanin o kadar yogunum ki ev is coluk cocuk yemek ve onlarin bakimi. yedirmesi bugun cok zor dus aldimA Annelerin en yorgunu kiz nerelerdesin merak ettim bugun hiç göermedim seni gittinmi doktora
burdayim canmA Annelerin en yorgunu evet ya ben de merak ettim nerdesin ?
Hoşgeldin canım. Nasılsın ? Allah yardımcın olsun zor tabi hepsi sana bakıyor .burdayim canm
aynen ole markete. gittim sadece evde biselee eksikti oglan kendini parcaladi. nasl geldigimi anlayamadim hep eksik almisim pofff . cok yorucu hala adet olmadim test aldim sabah yaparim. cikmazsa daha iyi olur cunku cokk yoruldumHoşgeldin canım. Nasılsın ? Allah yardımcın olsun zor tabi hepsi sana bakıyor .
Ay canım geçmiş olsun Allah yardimcin olsun zor tabi sen nasilsin pekiyok canm gidemedim. kucuk kiz biraz rahatsiz gibi. inanin o kadar yogunum ki ev is coluk cocuk yemek ve onlarin bakimi. yedirmesi bugun cok zor dus aldim
sen naslsin k bakma seni soramadimHoşgeldin canım. Nasılsın ? Allah yardımcın olsun zor tabi hepsi sana bakıyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?