- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.778
- 163
- 36
cook yorgunum. vala gebe degilsem bile midem hamilelikte ki gibi bulaniyor anlamis. degilm. sen naslsln canmAy canım geçmiş olsun Allah yardimcin olsun zor tabi sen nasilsin peki
Çok geçmiş olsun sen de dinlen birazcık tüm gün yorulmuşsun zaten .aynen ole markete. gittim sadece evde biselee eksikti oglan kendini parcaladi. nasl geldigimi anlayamadim hep eksik almisim pofff . cok yorucu hala adet olmadim test aldim sabah yaparim. cikmazsa daha iyi olur cunku cokk yoruldum
Çok şükür daha iyiyimsen naslsin k bakma seni soramadim
ayy keske. bir yandan kucugu salliyorm hala uyumadi kendini ee liyor. amA uyku yok cok cadiÇok geçmiş olsun sen de dinlen birazcık tüm gün yorulmuşsun zaten .
iyi ol canim benm yaÇok şükür daha iyiyim
Oyy kıyamam ya o da yardımcı olmaya çalışıyor uyuyayım diyeayy keske. bir yandan kucugu salliyorm hala uyumadi kendini ee liyor. amA uyku yok cok cadi
Hepimiz iyi olalımiyi ol canim benm ya
Ay canım geçmiş olsun Allah yardimcin olsun zor tabi sen nasilsin peki
İyiyim hamdolsun midenmi bulaniyo ayy sabh testi çok merak ediyorum gerçekten hakkinda hayirlisi inşalalhh tatlim yacook yorgunum. vala gebe degilsem bile midem hamilelikte ki gibi bulaniyor anlamis. degilm. sen naslsln canm
ne demezsin hepsi bir birinden yaramaz eskiden cok cabuk sinirlenip cok kiziyordum ama bana bir hallwr oldu burdan etkilenip kizamiyorm. onlaraOyy kıyamam ya o da yardımcı olmaya çalışıyor uyuyayım diye
bendw yoksa. o kadar mutlu olcam ki. cunku gercekten zor birde kucuk kizim zatifladi gibi eskisi gibi emmiyor onu biraz ihmal ettim cok karisigimİyiyim hamdolsun midenmi bulaniyo ayy sabh testi çok merak ediyorum gerçekten hakkinda hayirlisi inşalalhh tatlim ya
İnşallah canm allah razı olsun :)Yap bakalin hemn bizede at bizde sevinelim inşalalhh çift çizgiyle
Kızma tabi ben de öyle diyorum hep kızmayın çocuk öyle kolay olmuyor afedersin de millet bazen ne kadar uğraşıyor diyene demezsin hepsi bir birinden yaramaz eskiden cok cabuk sinirlenip cok kiziyordum ama bana bir hallwr oldu burdan etkilenip kizamiyorm. onlara
Zor tabi bekara karı boşamak kolay derler bilirsin belki yaşamadığım için ama tahmin edebiliyorum zor anne olmak hem çok güzel hem de çok zorKızma tabi ben de öyle diyorum hep kızmayın çocuk öyle kolay olmuyor afedersin de millet bazen ne kadar uğraşıyor diye
aynen canm cok haklisin ama bazen cok stres yapiyorm yemek yemedikleri zamn ozellikle kiziyorum yoksa evi kirip. dokseler bise demiyormKızma tabi ben de öyle diyorum hep kızmayın çocuk öyle kolay olmuyor afedersin de millet bazen ne kadar uğraşıyor diye
aynen canm cok haklisin ama bazen cok stres yapiyorm yemek yemedikleri zamn ozellikle kiziyorum yoksa evi kirip. dokseler bise demiyorm[ Stres yapma kuzum senÖyle canları sağ olsun:)
aynen inan rahmetliyi suan cok iyi anliyorm .ilk. cocugumu tek gordu bana soyle dedi sende boyle kucuktun cok agliyordun hersey sabir kizim sen cok sanslisin bizim zamanimizda hic bise yok diyordu ki hakliZor tabi bekara karı boşamak kolay derler bilirsin belki yaşamadığım için ama tahmin edebiliyorum zor anne olmak hem çok güzel hem de çok zor
Evet büyüklerimiz şimdi çocuk bakmakta ne var böyle olsa 10 tane bakarım diyor . Bez hazır her şey hazıraynen inan rahmetliyi suan cok iyi anliyorm .ilk. cocugumu tek gordu bana soyle dedi sende boyle kucuktun cok agliyordun hersey sabir kizim sen cok sanslisin bizim zamanimizda hic bise yok diyordu ki hakli
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun tüm ölen yakınlarımızınEvet büyüklerimiz şimdi çocuk bakmakta ne var böyle olsa 10 tane bakarım diyor . Bez hazır her şey hazır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?