İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

aynen ole markete. gittim sadece evde biselee eksikti oglan kendini parcaladi. nasl geldigimi anlayamadim hep eksik almisim pofff . cok yorucu hala adet olmadim test aldim sabah yaparim. cikmazsa daha iyi olur cunku cokk yoruldum
Çok geçmiş olsun sen de dinlen birazcık tüm gün yorulmuşsun zaten .

Zor tabi bekara karı boşamak kolay derler bilirsin belki yaşamadığım için ama tahmin edebiliyorum zor anne olmak hem çok güzel hem de çok zor
aynen inan rahmetliyi suan cok iyi anliyorm .ilk. cocugumu tek gordu bana soyle dedi sende boyle kucuktun cok agliyordun hersey sabir kizim sen cok sanslisin bizim zamanimizda hic bise yok diyordu ki hakli

aynen inan rahmetliyi suan cok iyi anliyorm .ilk. cocugumu tek gordu bana soyle dedi sende boyle kucuktun cok agliyordun hersey sabir kizim sen cok sanslisin bizim zamanimizda hic bise yok diyordu ki hakli
Evet büyüklerimiz şimdi çocuk bakmakta ne var böyle olsa 10 tane bakarım diyor . Bez hazır her şey hazır

dun kaynaama cok guldum konu cocuk yapmaktan cikti babasi guya kardesinin birini kahvede yapmis birini kiraz agacinda birde bize bak sicak yataklarimizda sterese giriyorz demem su ki cocuk yapma dusuncesini kafadan atmak lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…