- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
Evet zaten çoğu kişiden düşünmeyi bıraktığım ay hamile kaldım diye duyuyorum .dun kaynaama cok guldum konu cocuk yapmaktan cikti babasi guya kardesinin birini kahvede yapmis birini kiraz agacinda birde bize bak sicak yataklarimizda sterese giriyorz demem su ki cocuk yapma dusuncesini kafadan atmak lazim
aynen canim bizimki o yoklukla 5 tane yapmis iki cocuguda olmus. karda soguga hayvani var tarlasi var kaynanasi kaynatasi. ve digerleri. eskiden olsa. bise yapamazdkEvet büyüklerimiz şimdi çocuk bakmakta ne var böyle olsa 10 tane bakarım diyor . Bez hazır her şey hazır
Öyle tabi canım şükür gene her halimizeaynen canim bizimki o yoklukla 5 tane yapmis iki cocuguda olmus. karda soguga hayvani var tarlasi var kaynanasi kaynatasi. ve digerleri. eskiden olsa. bise yapamazdk
inan ilk gecemizde nasil oldu hala anlamis degilim o korkuyla o. endiseyle nasl oldu hala saskinim birdr milet disarda o kani gormek icin kuyrukta:)Evet zaten çoğu kişiden düşünmeyi bıraktığım ay hamile kaldım diye duyuyorum .
amin canim dum tum olulerimizse de gitti. kuran canmAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun tüm ölen yakınlarımızın
:) Rabbimin nasibi varmışinan ilk gecemizde nasil oldu hala anlamis degilim o korkuyla o. endiseyle nasl oldu hala saskinim birdr milet disarda o kani gormek icin kuyrukta:)
dun kaynaama cok guldum konu cocuk yapmaktan cikti babasi guya kardesinin birini kahvede yapmis birini kiraz agacinda birde bize bak sicak yataklarimizda sterese giriyorz demem su ki cocuk yapma dusuncesini kafadan atmak lazim
Nasi yapcaksakkk pehh
Kafaları boşaltıyoruz :)
aynen canm baksana kiraz agaclarinda falan aboww
Kafaları boşaltıyoruz :)
canmm ya inss tez zamnda ikinizinde olur. boyle test resimleri paylasirsiniz;(Nasi yapcaksakkk pehh
yok canm hic olmadi ama iliskiden 10 gun sonra falan oluyorİlişki sırasında pembe kanama yaşayan var mj kızlar?
Amin canım tam tamina 2 hafta var bata gelirmikicanmm ya inss tez zamnda ikinizinde olur. boyle test resimleri paylasirsiniz;(
gelir canm gelir e sen buralarda ne yapiyorsun her ani degerlendir canim cocuk niyetine degil ask niyetine olsun ki bebisler dogsunAmin canım tam tamina 2 hafta var bata gelirmiki
Benimki çoktaaann uyuduuu dinlenme günü bugungelir canm gelir e sen buralarda ne yapiyorsun her ani degerlendir canim cocuk niyetine degil ask niyetine olsun ki bebisler dogsun))
Gençler napıyosunuz yahu takipteyim okuyorum ama yazmıyorum hıı ona göre[/QUOTEselam canım ne durumdasin nasılsın
Sevindim senin adina çok gelmiş geçmiş olsun olursun Allahın izni ile başla bakalim bende güya ateş ölçme yöntemini deniyorum bakalimİyiyim kuzucum ağrılarım geçti sonunda bi adet olsamda şu ovulasyon testlerine baslasam bu ay :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?