İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Hamile kalamadim bariz bağirsaklardada bişey farketmedim sadece çok akintim oldu temizledi galibaa bide grip oldum ama çok hafif geçti normalde yataklara düşmem gerkiyodu
Hee sogan iyi yaptı yani nasip işi bakma sen yok ovulasyon testi yok yumurta çatlatması yok sogan kürü yok macunlar falan hepsi vesile işi bir şey vesile olucaz işte bebek sahibi olmaya. Rabbim ne zaman isterse o zaman. Allah en hayırlısını vericek inşallah bize

Kesinlikle canım biz işte oyalanıyoz böyle buralardaaa yapcanmı sen soğan kürünüü

Hem ovulasyon hem onu deniyeyim diyorum ya tutarsa misali nasıl yapıyorsun onu anlatırsan çok sevinirim
Valla okudugum kadariyla her sabah yataktan çikmadan ateşini ölçücen adet oldugun günden intibaren yazcan 35 ve 36 arasi olur genelde yumurtlama dönemindede 37 lere kadar çikarmiş ve hamşleysen düşmüyormüş daha yardimcı olabildşysem ne mutlu bana

He. Bide dil altindan ölçcen

yapacam canm inss negatif cikarr daha bakamam . saka bir yana hamileliklerim cok zor geciyor hep. riskli gebelik bolumune. sefk ediliyorm bu. psikolojeye hazir degilim birde kalbimde kapak yetmezligi var varda var iste
Ay bendede var kapak hastaliği malesef Allahim gönlündekini bilir inşalalh çekemeyeceğin yükler yüklemez sana dua et bende edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…