- 22 Ekim 2018
- 1.999
- 2.430
- 133
Acele etmissin canım ya bu ay inşallaahh hepimiz pozitifi görücezBenimde 2 gün kaldı betaya ama tabi kan verdim pazar günü 0.100 adet bekliyorum bakalım
Ben yaptim geçen ayBu sogan kürü nasıl olıyor kızlar bugun bir forumda okudum oyle hamile kalmışlar
Ya ben agrılarım yüzünden gttm oylede baktılar ayıptır sorması pis bogaz oldum sogan ekmek canım istiyor adam yataga almicak beniAcele etmissin canım ya bu ay inşallaahh hepimiz pozitifi görücez
Ee sonuç ne farkeden bşey oldumu vucudunda bagırsaklarada iyi geliyormuşBen yaptim geçen ay
Allah seni iyi etsin emiiii güldürdün beniYa ben agrılarım yüzünden gttm oylede baktılar ayıptır sorması pis bogaz oldum sogan ekmek canım istiyor adam yataga almicak beni
Hamile kalamadim bariz bağirsaklardada bişey farketmedim sadece çok akintim oldu temizledi galibaa bide grip oldum ama çok hafif geçti normalde yataklara düşmem gerkiyoduEe sonuç ne farkeden bşey oldumu vucudunda bagırsaklarada iyi geliyormuş
Hee sogan iyi yaptı yani nasip işi bakma sen yok ovulasyon testi yok yumurta çatlatması yok sogan kürü yok macunlar falan hepsi vesile işi bir şey vesile olucaz işte bebek sahibi olmaya. Rabbim ne zaman isterse o zaman. Allah en hayırlısını vericek inşallah bizeHamile kalamadim bariz bağirsaklardada bişey farketmedim sadece çok akintim oldu temizledi galibaa bide grip oldum ama çok hafif geçti normalde yataklara düşmem gerkiyodu
Kesinlikle canım biz işte oyalanıyoz böyle buralardaaa yapcanmı sen soğan kürünüüHee sogan iyi yaptı yani nasip işi bakma sen yok ovulasyon testi yok yumurta çatlatması yok sogan kürü yok macunlar falan hepsi vesile işi bir şey vesile olucaz işte bebek sahibi olmaya. Rabbim ne zaman isterse o zaman. Allah en hayırlısını vericek inşallah bize
Hem ovulasyon hem onu deniyeyim diyorum ya tutarsa misaliKesinlikle canım biz işte oyalanıyoz böyle buralardaaa yapcanmı sen soğan kürünüü
hahahayyBenimki çoktaaann uyuduuu dinlenme günü bugun
Valla okudugum kadariyla her sabah yataktan çikmadan ateşini ölçücen adet oldugun günden intibaren yazcan 35 ve 36 arasi olur genelde yumurtlama dönemindede 37 lere kadar çikarmiş ve hamşleysen düşmüyormüş daha yardimcı olabildşysem ne mutlu banaHem ovulasyon hem onu deniyeyim diyorum ya tutarsa misalinasıl yapıyorsun onu anlatırsan çok sevinirim
hahahayyacaba onlar bizim ki gbi takiyorlar mi acaba[/QUOT ay benimki takıyo vallaaa
He. Bide dil altindan ölçcenValla okudugum kadariyla her sabah yataktan çikmadan ateşini ölçücen adet oldugun günden intibaren yazcan 35 ve 36 arasi olur genelde yumurtlama dönemindede 37 lere kadar çikarmiş ve hamşleysen düşmüyormüş daha yardimcı olabildşysem ne mutlu bana
İnşallahh tatlim Allahim büyükhadi ya. o daha kotu iste. inss. olu r vallah .cok istiyormmm
yapacam canm inss negatif cikarrA Annelerin en yorgunu sabah bekliyeceğim testin sonucunu canım yapcan dimi
Ay bendede var kapak hastaliği malesef Allahim gönlündekini bilir inşalalh çekemeyeceğin yükler yüklemez sana dua et bende edicemyapacam canm inss negatif cikarrdaha bakamam . saka bir yana hamileliklerim cok zor geciyor hep. riskli gebelik bolumune. sefk ediliyorm bu. psikolojeye hazir degilim birde kalbimde kapak yetmezligi var varda var iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?