Hayırlı olsun ❤Kızlar bu ikinci gebeliğim ve ikisinde de uğraşıp uğraşıp zor hamile kaldım. Ikisinde de agnucaston diye hayıt tohumu ekstresi var eczadedn aldığım. Bunu kullandığımda hamile kaldım. Tabi normalde hiç bir sıkıntım gözükmüyordu.
Bu ilacı da yine kadınlar klübünde okudum kullananlardan
TeşekkürlerHayırlı olsun ❤
Şuan zaten bu günleri kesinlikle değerlendir en verimli bi haftan var önünde keçiboynuzu pekmezi içir eşine sende fındık fıstık ve inanç kolay gelsin gerisi Allah Kerim :)
bise diyemiyorum. bu erkeklere ... cidden yettilerSinirlerim çok bozuldu. Benmkine diyorm yarın acile gidip kan verelim. Neymiş efendim trafikte nasıl gidicekmişiz yok bilmem neymiş ! Akşam gidelim dedim yok efendim akşam ne yapıcakmısz hastanede ! Bakmazlarms ! Offf deliricem ya. Herşeyi kendim yapıyorm çok bunaldım. Sanırım ara vercem bilmiyrm onun böyle yapması beni çileden çıkarıyor !
heee vallahGerçekten mi kız :) hiç alakam yoktur aslında :)
Hadi hayırlısı canım inşallah gebesindir. Biraz daha bekleyelim bakalımYa belimde agrı var öyle ki anlatamam benimde bat 21 bende öyle uğraşmadım yumurtlama falan bekletmede yapmadım kan verdim 9 gün kala çıkmadı ama agrılarım var göğüslerim patlıcak iyice damarlaştı
Benimkide kavga etmez yumurtlama gunu benle kavga ederBilmiyorum abla yaradılıştan mı yoksa kültürümüzden mi artık hep üsteler
Valla sinirlerim acayip bozuldu. Bütün hevesimde kaçtı. Gitmiycem be hastaneye falan! Zıkkım tutmayasıca ! Deli etti da artık benibise diyemiyorum. bu erkeklere ... cidden yettiler
heyyy allahim suan sinirden kendi kocamA vurasim geldiValla sinirlerim acayip bozuldu. Bütün hevesimde kaçtı. Gitmiycem be hastaneye falan! Zıkkım tutmayasıca ! Deli etti da artık beni
Off off o kadarda heycanlanmstm. Neyse ya uyuyayım ben en iyisi nasılda uyuycaksam bu sinirle bakalımheyyy allahim suan sinirden kendi kocamA vurasim geldi
Erkekler malesef bizim gibi duyarli degiller moralini bozma ben 1gun gecikmeli adet oldum yeterki allah istesin ol derse olurValla sinirlerim acayip bozuldu. Bütün hevesimde kaçtı. Gitmiycem be hastaneye falan! Zıkkım tutmayasıca ! Deli etti da artık beni
Aynen öyle neyse bekleyeyim bari bundan hayır yok. Olmazsam pazartesi kendim randevu alıp dr gitcemErkekler malesef bizim gibi duyarli degiller moralini bozma ben 1gun gecikmeli adet oldum yeterki allah istesin ol derse olur
arkani don uyu boswer balimOff off o kadarda heycanlanmstm. Neyse ya uyuyayım ben en iyisi nasılda uyuycaksam bu sinirle bakalım
hosgeldin kirmizi sacli kadin:)Bennnn geldimmmm kızlarrrr
Yasiniz kachosgeldin kirmizi sacli kadin:)
29Yasiniz kac
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?