- 24 Eylül 2018
- 3.879
- 6.643
- 88
Yumurtlıcakmıyız acaba
allah allah genelde rahim tahris olunca oluyor ilskiden kaynakli. benm bazen pembe oluyor o tahristen dolayi ama seninki farkli iliskinin uzerinden .en az 1 hafta gecseydi dollenme diyecektim .ama senin yumurtlama zamni belki tumurtan catlmistr istersen degerlendrYok kırmızı şeklinde çizgi çizgi kan vardı sarı renkte akıntım sümük gbi
Adetimin Ortalarında hep kasık agrım olur benim muhtemelen ozaman yumurtlıyırum demek galiba yoksa neden hep ortasında agrısınYumurtlamaya doğru olur muydu böyle ağrılar?
Kız rahim nasıl tahriş olsun. İlişki de rahimle iş olmazallah allah genelde rahim tahris olunca oluyor ilskiden kaynakli. benm bazen pembe oluyor o tahristen dolayi ama seninki farkli iliskinin uzerinden .en az 1 hafta gecseydi dollenme diyecektim .ama senin yumurtlama zamni belki tumurtan catlmistr istersen degerlendr
Adetimin Ortalarında hep kasık agrım olur benim muhtemelen ozaman yumurtlıyırum demek galiba yoksa neden hep ortasında agrısın
Daha önce benim de olmuştu kaç kere. Farklı zamanlarda ama dönemlerini hatırlamıyorum. Önemli değildir bence. Umursama canım. Kaç gündür benim de kasıklarımda hep ağrı var ama amaaaan diyip geçiyorum. En iyisi rahat olmak çünkü. Kafayı yeriz sonunda maazallahYok kırmızı şeklinde çizgi çizgi kan vardı sarı renkte akıntım sümük gbi
balim rahimin agzi yokmu:) ne kadar komik. bir tabir olduu haahyyKız rahim nasıl tahriş olsun. İlişki de rahimle iş olmaz
olur balim. olu nie olmasin gec olsun guc olmasinYok canım,umutluyum. Vazgeçmeyeceğim. Tüp bebeğe kasar gideceğim olmazsa. Elimde sağolsun beni sakinleyip destekliyor. Yardımcı oluyor. Olacak inşallah bi gün.
balim rahimin agzi yokmu:) ne kadar komik. bir tabir olduu haahyy
Evet iki adet arasıOrtası derken? İki adet arası mı?
Cnm iğneyle yum geliştirdi catlatma iğnesi yaptı sonra ama nasip olmadı bu iki aydır kendiliğinden olması demekki diyorum hersyin vakti saati var gercekdende biz kendimizi ne cok yoruoz aslında belirti arayarakbelkide. Doktor hiç kötü durumda olduğumu söylemedi. Olsa söylerdi. Hiç umutsuz konuşmadı. Ama kişiden kişiye hamile kalma yöntemlerinin değişebileceğini söyledi pcolular için.
Gonal f ne kullandım canım?
Değerlendiriyorum bakalım ay sonu ne olucakallah allah genelde rahim tahris olunca oluyor ilskiden kaynakli. benm bazen pembe oluyor o tahristen dolayi ama seninki farkli iliskinin uzerinden .en az 1 hafta gecseydi dollenme diyecektim .ama senin yumurtlama zamni belki tumurtan catlmistr istersen degerlendr
Öyle bişey olabilir mi canımAdetimin Ortalarında hep kasık agrım olur benim muhtemelen ozaman yumurtlıyırum demek galiba yoksa neden hep ortasında agrısın
Valla bilmiyorum ama ovulasyon negatif çıktı bugun yarın yine denicemÖyle bişey olabilir mi canım
Ben 30 günde bir oluyorum adetAy kızlar ne diyosunuz ben anlamadım yumurtlama dönemi herkesin adet gününe göre değişkenlik gösterir ona göre yumurtlama günlerimizi biliriz aşağı yukarı :)
Canım sen 16.günde yumurtlamış olman lazım suan adetin başlayalı kaç gün olduBen 30 günde bir oluyorum adet
Gerçekten mi kız :) hiç alakam yoktur aslında :):)uzman. dr gibi konustun
12 normalde flo da 16. Gün diyor zaten o gün pazara denk geliyor ama erkenmi oluyor diye düşünüyorumCanım sen 16.günde yumurtlamış olman lazım suan adetin başlayalı kaç gün oldu
Şuan zaten bu günleri kesinlikle değerlendir en verimli bi haftan var önünde keçiboynuzu pekmezi içir eşine sende fındık fıstık ve inanç kolay gelsin gerisi Allah Kerim :)12 normalde flo da 16. Gün diyor zaten o gün pazara denk geliyor ama erkenmi oluyor diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?