İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Yok kırmızı şeklinde çizgi çizgi kan vardı sarı renkte akıntım sümük gbi
allah allah genelde rahim tahris olunca oluyor ilskiden kaynakli. benm bazen pembe oluyor o tahristen dolayi ama seninki farkli iliskinin uzerinden .en az 1 hafta gecseydi dollenme diyecektim .ama senin yumurtlama zamni belki tumurtan catlmistr istersen degerlendr

Kız rahim nasıl tahriş olsun. İlişki de rahimle iş olmaz

Yok kırmızı şeklinde çizgi çizgi kan vardı sarı renkte akıntım sümük gbi
Daha önce benim de olmuştu kaç kere. Farklı zamanlarda ama dönemlerini hatırlamıyorum. Önemli değildir bence. Umursama canım. Kaç gündür benim de kasıklarımda hep ağrı var ama amaaaan diyip geçiyorum. En iyisi rahat olmak çünkü. Kafayı yeriz sonunda maazallah

Cnm iğneyle yum geliştirdi catlatma iğnesi yaptı sonra ama nasip olmadı bu iki aydır kendiliğinden olması demekki diyorum hersyin vakti saati var gercekdende biz kendimizi ne cok yoruoz aslında belirti arayarak

Değerlendiriyorum bakalım ay sonu ne olucak

Ay kızlar ne diyosunuz ben anlamadım yumurtlama dönemi herkesin adet gününe göre değişkenlik gösterir ona göre yumurtlama günlerimizi biliriz aşağı yukarı :)

12 normalde flo da 16. Gün diyor zaten o gün pazara denk geliyor ama erkenmi oluyor diye düşünüyorum
Şuan zaten bu günleri kesinlikle değerlendir en verimli bi haftan var önünde keçiboynuzu pekmezi içir eşine sende fındık fıstık ve inanç kolay gelsin gerisi Allah Kerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…