- 13 Kasım 2018
- 430
- 447
- 23
balim googledab adete bir hafta kala gebelik belirtileri yaz orda kandinlar anlatmis yorumlardaAbla öyle bi form yok
Aynı seyleri anlatmış ablabalim googledab adete bir hafta kala gebelik belirtileri yaz orda kandinlar anlatmis yorumlarda
tamam iste kuzum genelde. hamile cikmis. ins sende oylesindrAynı seyleri anlatmış abla
Gonal f bende kullandım ama senin pko baya etkiliymiş demekki ben diğer hamileliklermde ilk ayda kaldım iki kızım var bu tam koymetli oldu bizim için 2 yıl dır sabır etmeyi öğrendim resmen
Canım o kasar çok konuşma oluyor ki atlıyoruz bazen :) A Annelerin en yorgunu cevap vermiş neyseki. İnşallah hamilesindir canım ama adet öncesine de benziyorBelim agrıyo kasıklarımda bıçaklar giryo çıkıyo karnım şiş kocaman bide karnımın sağ tarafı agrıyo tüp olan kısım
İnsallah insallahtamam iste kuzum genelde. hamile cikmis. ins sende oylesindr
10 gündür adet sancısı ve daha 7 gün var adeteCanım o kasar çok konuşma oluyor ki atlıyoruz bazen :) A Annelerin en yorgunu cevap vermiş neyseki. İnşallah hamilesindir canım ama adet öncesine de benziyor
balim benm tanidigim pcolu bir komsum vardi onlarin dusman basina 17 sene cocuklari olmadi kadin en son o catlama igneleriyle hamile kaldi suan kizi 5 yasinda kadina neler nelwr. dediler. maddi imkani olmadigi icin tedavi olmamisti. hatrladigim kadariyla igne vurulurkrn hic irganmiyordu kadin resmnen hamile kadin gibi is etmiyordu doktoru o sekilde tedavi ediyordu hatta kac kere yemek yaptim. benm evledigim zamna kadar 3 ay kadar. sonra cocugu oldu ki onun durumu cok vahimdi. allahtan umut kesilmez umudunu kaybetme ole kotu motu. dsunme gercekten. uzuluyormmmbelkide. Doktor hiç kötü durumda olduğumu söylemedi. Olsa söylerdi. Hiç umutsuz konuşmadı. Ama kişiden kişiye hamile kalma yöntemlerinin değişebileceğini söyledi pcolular için.
Gonal f ne kullandım canım?
Yumurtlama döneminde de olur aynısı canım. Hepsinde aynı hormonlar çalışıyor sonuçta.10 gündür adet sancısı ve daha 7 gün var adeteneyse ya hayırlısı
pembe miKızlar yardım lütfen akıntım çoktu benim iki gündür neysedaha demin bir baktım akıntımn içinde kırmızı damar şeklinde kan vardı bu ne demek kötü bşey degil dimi
Evet en doğrusu bu gerçektenYumurtlama döneminde de olur aynısı canım. Hepsinde aynı hormonlar çalışıyor sonuçta.
Geçen ay yumurtlama ve çatlatma iğnesinin ardından adete kadar bu tarz belirtiler oldu. İlişkiden bi hafta sonra pembe akıntı. Falan filan . Sonuç. Negatif.
İnşallah hamilesindir ama olmayadabilir.. Çok takma. Ağrıyorsa ağrıyordur :) ben kendime öyle diyorum şu an açıkçası.
Yok canım,umutluyum. Vazgeçmeyeceğim. Tüp bebeğe kasar gideceğim olmazsa. Elimde sağolsun beni sakinleyip destekliyor. Yardımcı oluyor. Olacak inşallah bi gün.balim benm tanidigim pcolu bir komsum vardi onlarin dusman basina 17 sene cocuklari olmadi kadin en son o catlama igneleriyle hamile kaldi suan kizi 5 yasinda kadina neler nelwr. dediler. maddi imkani olmadigi icin tedavi olmamisti. hatrladigim kadariyla igne vurulurkrn hic irganmiyordu kadin resmnen hamile kadin gibi is etmiyordu doktoru o sekilde tedavi ediyordu hatta kac kere yemek yaptim. benm evledigim zamna kadar 3 ay kadar. sonra cocugu oldu ki onun durumu cok vahimdi. allahtan umut kesilmez umudunu kaybetme ole kotu motu. dsunme gercekten. uzuluyormmm
Yok kırmızı şeklinde çizgi çizgi kan vardı sarı renkte akıntım sümük gbipembe mi
Canım ovu testin nasıldı bugün?Kızlar yardım lütfen akıntım çoktu benim iki gündür neysedaha demin bir baktım akıntımn içinde kırmızı damar şeklinde kan vardı bu ne demek kötü bşey degil dimi
Oglen yaptım negatifti ama kasıklarım ve belim agrıyorCanım ovu testin nasıldı bugün?
Sarı leke bırakan sümük gibi akıntı bende de var. Bazen şeffaf bazen beyaz. Seninle 1 gün var aramızda biliyon.Yok kırmızı şeklinde çizgi çizgi kan vardı sarı renkte akıntım sümük gbi
Yumurtlıcakmıyız acabaSarı leke bırakan sümük gibi akıntı bende de var. Bazen şeffaf bazen beyaz. Seninle 1 gün var aramızda biliyon.
Yumurtlamaya doğru olur muydu böyle ağrılar?Oglen yaptım negatifti ama kasıklarım ve belim agrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?