kuzum olur öyle yaaBnmkiyle tartıstk. Hemde ne tartıstık. Şimdide Barıstık. Ama kırgınım hala
Aynen bnde baskalarının girmesinden nefret ederim. Hormonlardan olsa gerek gerginim zaten öyle patladm gitti.kuzum olur öyle yaa
cumartesi günü görümcemler geldi kaldılar falan biz atışır gibi olduk sonra görümcem tuttu kaynanamların yanında ben çok üzülüyorum siz kavga ediyosunuz bizim yanımızda dedi bende dedim ki karı koca arasında olur yeter ki başkaları girmesin kavga ederiz 2 dakika sonra barışırız bu böyledir evlen seni de görelim dedim sıkma canını boşver erkekler iişte
oluyo yani kuzum yapıcak bişey yok evliliğin doğasında var yani tuzu biberiAynen bnde baskalarının girmesinden nefret ederim. Hormonlardan olsa gerek gerginim zaten öyle patladm gitti.
Aynen sabah aşırı derecede sinirliydim. Suan biraz topladm kendimi :)oluyo yani kuzum yapıcak bişey yok evliliğin doğasında var yani tuzu biberi
aman boşver ben takmamayı öğrendim çok ağlardım çok sinirlenirdim önceden şuan umrumda değil :)Aynen sabah aşırı derecede sinirliydim. Suan biraz topladm kendimi :)
Aynen bnde oyle de işte bazen patlıyormaman boşver ben takmamayı öğrendim çok ağlardım çok sinirlenirdim önceden şuan umrumda değil :)
Hayırlısı buyms demekki üzülme canm bn daha adet olmadm. Birazdan çıkıp bir test daha alcam varsa var yoksa yok. Pazartesiye kadar da olmazsam dr gitcem. Hayırlısı Allahtan :)Günaydın kızlarhamilelik beklerken adet oldum. Bu ay da erken geldi benim kırmızılar ( insallah siz güzel haberler alırsınız
en iyisi kuzum sters yapacagina olman daha iyi bu ay daha iyi calisirsinzGünaydın kızlarhamilelik beklerken adet oldum. Bu ay da erken geldi benim kırmızılar ( insallah siz güzel haberler alırsınız
sen iyisin gene biz tartismayiz ama beni sinir edeck espiriler yapip aglatiyor az once gene aglattiAynen bnde oyle de işte bazen patlıyorm
Niye ne dedi ?sen iyisin gene biz tartismayiz ama beni sinir edeck espiriler yapip aglatiyor az once gene aglatti
Bizimde uzun zamandı yoktu. Bnm siniler baya gergin bu ara hastaneye gidelim dedim yok diyince iyice sinirlendm patladm sabah kalktm yıne bişyler söyledm tartıstk snra çözdk sorunuNe yapıyo bu adamlar size böyle :)
Benimki hayatta tartışmayı sevmez ve tartışmaz da. İlişkimizin ilk yıllarında oldu tartışmalar haliyle. Tartışma çıkaran da benim tabii :)))
Ama artık daha iyi tanıyoruz birbirimizi. evlendiğimizden beri hiç yok şükür
Selam tatlim nasılsın nasıl gidiyooSelam kızlar
youtbtan bisey izliyordum nerden bastiysam kaan kocatepe siye uzman tvde bir doktor onun gebelikle ilgili paylasimlarini izliyordum o gelince kappatim sen ne izliyon bakacam dedi hayir dedim o an cok utandim elimden aldi bakti bir dunya dalga gecti oooo sen cocuk mu istiyon gulum gel soz seni hamile birakacam diye sulu sulu saka yapti bende agladim hem bana guvenmemesine hemde boyle hassa s bisey icin dalga gecmesineNiye ne dedi ?
Merak ettim bende 33 yasnie sordunuz ki
Merak ettim bende 33 yas[ anladim canm
youtbtan bisey izliyordum nerden bastiysam kaan kocatepe siye uzman tvde bir doktor onun gebelikle ilgili paylasimlarini izliyordum o gelince kappatim sen ne izliyon bakacam dedi hayir dedim o an cok utandim elimden aldi bakti bir dunya dalga gecti oooo sen cocuk mu istiyon gulum gel soz seni hamile birakacam diye sulu sulu saka yapti bende agladim hem bana guvenmemesine hemde boyle hassa s bisey icin dalga gecmesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?