İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kızlar ya bişey diycem benim adetim bir farklı ya şuan normalde parlak kirmizi olur suan cok acik rengive miktari da az 2 saatte bir ped degistiririm ilk gün şuan sabahtan beri dolmadi bile acaba yerlesme kanamasi mi diye düşünmeden edemiyorum (

Ben gittim bir gebelik testi aldım geldim. Eger bu ayda hamile değilsem netten aipariş vercem valla olmuyo böyle zırt pırt eczaneye gitmek utanıuorm artk
Seni cok iyi anliuorum canim bana da aynisi oluyor aslinda utanilacak bisey degil ama surekli gidince insan utanıyor. Netten siparis ver bence de hem daha uygun oluyor

özel de miydi doktor ne güzel doktormus mantıklı kapalı olduğu sürece bir sürü tedavi uygula sonuç vermez hicbiri
Özelde canım. Kadın prof. Onca doktordan sonra bunda karar kıldım. Tesadüfen buldum şükür. İnstagramınız varsa yarın 12.30 da canlı yayını var. Soru sorabiliyorsunuz. Prof. Dr. Petek balkanlı

merhaba. arkadaslar
benim adet 7 gun suruyor ve ben 29 gunde bir adet oluyorum
bagzi arkdslar erken yumurtlamadan bahsetmisler
baktigim programlarda 1 gun once 1 gun sonra tarih veriyor
bu kadar uzun adet olup yumurtlama takibi yapan varmi aranizda genelde kacinci gun oluyor

İi
Uzun adet gormuyorsunki hem adetimde yumurtlamanın alakası yok adet takvimi diye bir program var orda hamile kalma şansı orta yüksek düşük diye kendini soyluyor zaten bizde yine ona güvenmeyeceksin ovulasyon tsti aldık kendimize ona gore deniyoruz bakalım

Adet günlerin uzun değil gayet ideal sen adetinin ilk gününden itibaren saydığında 15. Günde yumurtlamış olman lazım.. Bunu düşünerek adetin başladığı 11 ve 18. Günler arasını mutlaka değerlendir

tesekurler ,2 prog baktim biri bi gun once verince tarihi bide burdan degerlendiren varmi diye yazayim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…