İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Hımmm bişy olmaz abla ya bnde önemli bişy sandm. Adam şaka yapms sana :) bnde artk eczaneye gidip test almaktan utanıyorm valla

Hayırlısı buyms demekki üzülme canm bn daha adet olmadm. Birazdan çıkıp bir test daha alcam varsa var yoksa yok. Pazartesiye kadar da olmazsam dr gitcem. Hayırlısı Allahtan :)
Aynen canim takılmıyorum hayirlisi buymuş demekki insallah sen hamilesindir degilsen de hemen adet olursun onun stresi cok kotu

Bana da olmazsa klomen başlarız dedi doktor ama kilo, kist yapmıyordur İnşaAllah. Faydası olsun tek.
bana geçen ay söyleyecekti doktor adet olunca gel dedi ben gitmedim kist yaptığını biliyorum çok araştırdım başka çarem yok tüplerim mi tıkalı diye sıkıntı etmeye başladım 14 ay oldu düşük dahi olmadi yani olsa en azindan hamile kalabiliyorum diye sevinecem

İnşaAllah olmaz ya ben de öyle duydum da bi korktum pkoluyum ben bi de . Rabbim nasip eder elbet bize de . Kabul etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz Rabbim

Yok denemedim folbiol kullanıyordum doktor ınofolıc combi başlattı onu kullanıyorum ikinci kutu bitti . Şuna 10.günümdeyim başlasam mı geç mi kaldım bilemedim.
bata 15 gün yada daha fazla varsa başla zaten adetin 7. ve 10.günü arası başlanıyor ben de geçen ay 10.günümde başladım sıkıntı olmaz başla

Ben teadvşye başlamadan doktor ilk tüplerime bakmak için film istedi. Kapalıysa bilmiyorsak boşuna hormon almayayım diye. Şükür açık çıktı.

İnşaAllah olmaz ya ben de öyle duydum da bi korktum pkoluyum ben bi de . Rabbim nasip eder elbet bize de . Kabul etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…