- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- 133
Hımmm bişy olmaz abla ya bnde önemli bişy sandm. Adam şaka yapms sana :) bnde artk eczaneye gidip test almaktan utanıyorm vallayoutbtan bisey izliyordum nerden bastiysam kaan kocatepe siye uzman tvde bir doktor onun gebelikle ilgili paylasimlarini izliyordum o gelince kappatim sen ne izliyon bakacam dedi hayir dedim o an cok utandim elimden aldi bakti bir dunya dalga gecti oooo sen cocuk mu istiyon gulum gel soz seni hamile birakacam diye sulu sulu saka yapti bende agladim hem bana guvenmemesine hemde boyle hassa s bisey icin dalga gecmesine
adete 4 gün kala gebeliği mi silik çizgiyle öğrendin tatlım peki ovulasyon testiyle mi yoksa gebelik testiyle mi öğrendinAnladım yani adetine 3 gün var ortalama bende 4 gün kala silik çizgiyle öğrendim canım inşallah bebişin vardır
evet erken gebelik testiyle öğrendim aynı gün kanda çıktıadete 4 gün kala gebeliği mi silik çizgiyle öğrendin tatlım peki ovulasyon testiyle mi yoksa gebelik testiyle mi öğrendin
Aynen canim takılmıyorum hayirlisi buymuş demekki insallah sen hamilesindir degilsen de hemen adet olursun onun stresi cok kotuHayırlısı buyms demekki üzülme canm bn daha adet olmadm. Birazdan çıkıp bir test daha alcam varsa var yoksa yok. Pazartesiye kadar da olmazsam dr gitcem. Hayırlısı Allahtan :)
Evet canim aynen oyle herşeyin hayirlisien iyisi kuzum sters yapacagina olman daha iyi bu ay daha iyi calisirsinz
ayy inşallah darısı bizlere olsun bende umutluyum bu ay inşallah rabbim nasip eder olmazsa gidecem doktora klomen içinevet erken gebelik testiyle öğrendim aynı gün kanda çıktı
Aminn inşallah hep dua ediyorum inanın hepinizeayy inşallah darısı bizlere olsun bende umutluyum bu ay inşallah rabbim nasip eder olmazsa gidecem doktora klomen için
amin canim Allah razı olsun ❤Aminn inşallah hep dua ediyorum inanın hepinize
İsteyen herkese Rabbim sağlıkla hayırla bi evlat nasip etsin
Bana da olmazsa klomen başlarız dedi doktor ama kilo, kist yapmıyordur İnşaAllah. Faydası olsun tek.ayy inşallah darısı bizlere olsun bende umutluyum bu ay inşallah rabbim nasip eder olmazsa gidecem doktora klomen için
bana geçen ay söyleyecekti doktor adet olunca gel dedi ben gitmedim kist yaptığını biliyorum çok araştırdım başka çarem yok tüplerim mi tıkalı diye sıkıntı etmeye başladım 14 ay oldu düşük dahi olmadi yani olsa en azindan hamile kalabiliyorum diye sevinecemBana da olmazsa klomen başlarız dedi doktor ama kilo, kist yapmıyordur İnşaAllah. Faydası olsun tek.
İnşaAllah olmaz ya ben de öyle duydum da bi korktum pkoluyum ben bi de . Rabbim nasip eder elbet bize de . Kabul etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz Rabbimbana geçen ay söyleyecekti doktor adet olunca gel dedi ben gitmedim kist yaptığını biliyorum çok araştırdım başka çarem yok tüplerim mi tıkalı diye sıkıntı etmeye başladım 14 ay oldu düşük dahi olmadi yani olsa en azindan hamile kalabiliyorum diye sevinecem
amin inşallah canım benim soğan kürü denedin mi pko içinİnşaAllah olmaz ya ben de öyle duydum da bi korktum pkoluyum ben bi de . Rabbim nasip eder elbet bize de . Kabul etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz Rabbim
Yok denemedim folbiol kullanıyordum doktor ınofolıc combi başlattı onu kullanıyorum ikinci kutu bitti . Şuna 10.günümdeyim başlasam mı geç mi kaldım bilemedim.amin inşallah canım benim soğan kürü denedin mi pko için
bata 15 gün yada daha fazla varsa başla zaten adetin 7. ve 10.günü arası başlanıyor ben de geçen ay 10.günümde başladım sıkıntı olmaz başlaYok denemedim folbiol kullanıyordum doktor ınofolıc combi başlattı onu kullanıyorum ikinci kutu bitti . Şuna 10.günümdeyim başlasam mı geç mi kaldım bilemedim.
bana geçen ay söyleyecekti doktor adet olunca gel dedi ben gitmedim kist yaptığını biliyorum çok araştırdım başka çarem yok tüplerim mi tıkalı diye sıkıntı etmeye başladım 14 ay oldu düşük dahi olmadi yani olsa en azindan hamile kalabiliyorum diye sevinecem
İnşaAllah olmaz ya ben de öyle duydum da bi korktum pkoluyum ben bi de . Rabbim nasip eder elbet bize de . Kabul etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz Rabbim
Iyiyim canım. Sınav haftası bu ara. Yoğun valla. Bi de bir sürü iş var okulda. Adetin 11. Günü. Ovu testleri yapıyorum. Sabırla bekliyorum yani :)Selam tatlim nasılsın nasıl gidiyoo
Canım benim göğüslerde bir durum yok, kasıkta şişlik Ağrı ve akıntım var bakalım :)Ay insallah canım ya sütyen falan takamıyorum çıkardımsenin nasıl durumlar
özel de miydi doktor ne güzel doktormus mantıklı kapalı olduğu sürece bir sürü tedavi uygula sonuç vermez hicbiriBen teadvşye başlamadan doktor ilk tüplerime bakmak için film istedi. Kapalıysa bilmiyorsak boşuna hormon almayayım diye. Şükür açık çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?