İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Valla yumurtalık döneminde 2 günde bir çalıştık 4 ay boyunca işte bu ay saldım çayıraaa hesabıı takmıyoruum ama beni rüyasında gören 1 kişi de kendi hamile acaba diyorum ona mı malum oldu :)

Ya öyle canım da bu ayla 4 ay olacak deniyoruz ama bu ay 0 umut sonra üzülüyorum çok eşim beni öyle görünce benden çok üzülüyor :/ K Kutsal Alerji
Üzülme canım. Nasipte ne zamansa o zaman olacağına inan. Gör bak hemen rahaylayacaksın. 2 gün de 1 olmadı 3 günde 1 zevkle, isteyerek olsun olan. Gerisi nasip kısmet. Inşallah yarın test yap da güzel haberlerini alırız.

Valla yumurtalık döneminde 2 günde bir çalıştık 4 ay boyunca işte bu ay saldım çayıraaa hesabıı takmıyoruum ama beni rüyasında gören 1 kişi de kendi hamile acaba diyorum ona mı malum oldu :)
Neden olmasın. Sen içini ferah tut. Nasipte ne zamansa o zaman olacak inşallah.

hamilelik ruyalari genelde. dogru cikiyor ben kuzenmin hamile kaldini. gordm cok degil iki sonra hamile kaldi kendimimide gordum cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…