- 17 Eylül 2018
- 1.414
- 1.519
- 63
- 29
Üzülme canım. Nasipte ne zamansa o zaman olacağına inan. Gör bak hemen rahaylayacaksın. 2 gün de 1 olmadı 3 günde 1 zevkle, isteyerek olsun olan. Gerisi nasip kısmet. Inşallah yarın test yap da güzel haberlerini alırız.Ya öyle canım da bu ayla 4 ay olacak deniyoruz ama bu ay 0 umut sonra üzülüyorum çok eşim beni öyle görünce benden çok üzülüyor :/ K Kutsal Alerji
Neden olmasın. Sen içini ferah tut. Nasipte ne zamansa o zaman olacak inşallah.Valla yumurtalık döneminde 2 günde bir çalıştık 4 ay boyunca işte bu ay saldım çayıraaa hesabıı takmıyoruum ama beni rüyasında gören 1 kişi de kendi hamile acaba diyorum ona mı malum oldu :)
hamilelik ruyalari genelde. dogru cikiyor ben kuzenmin hamile kaldini. gordm cok degil iki sonra hamile kaldiValla yumurtalık döneminde 2 günde bir çalıştık 4 ay boyunca işte bu ay saldım çayıraaa hesabıı takmıyoruum ama beni rüyasında gören 1 kişi de kendi hamile acaba diyorum ona mı malum oldu :)
kuzu saka bir yana test ne zamn yapcnİsteyerek gapıyorum yalan yok yani hani eşim ilaç bile aldı yani bu ay sırf olsun diye
İnşallah canım. Bakalım artık. Hayırlı ise :)inss sen adetin 21 gunune kadr devam et inan cok olsi bir yuksekle kalirsin
var mi elinde balim test
Olacak inşallah canım. Sabredelim.İsteyerek gapıyorum yalan yok yani hani eşim ilaç bile aldı yani bu ay sırf olsun diye
tuh tuh:)Valla benimde yumurtlama günüm bugün eşim hasta 2 gündür es geçtik şansa :) bu ayda yalan oldu be
Yumurtlama zamanım doğruysa eğer çok umutluydum da nasip değilmiş demekki napalım dün bugün haybeye gittituh tuh:)
Hayırlısı olsun canım. Nasipte ne zaman varsa. Sağlık her şeyden önemli.Yumurtlama zamanım doğruysa eğer çok umutluydum da nasip değilmiş demekki napalım dün bugün haybeye gitti
Eşiniz ne ilacı aldi acaba bizde çocuk istiyoruz 4 aydır olmuyor cok bilgili değilim bu konulardaİsteyerek gapıyorum yalan yok yani hani eşim ilaç bile aldı yani bu ay sırf olsun diye
ne zamn yapacan balimVar ablam son 2 tane var :) A Annelerin en yorgunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?