- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.778
- 163
- 36
aynen oyle o yuzden ikinciye kadr .uzatiyoruz:) ya hani. 5 pozisyon vardir ya iste birinde. olunca. olmasi kuvetleniyor spermler o bolgeye cok hizli ilerliyormusNe var kız söyle. Benim eşim şöyle der mesela. Erkek ne kadar çok istekli olursa giden sperm sayısı o kadar çok olurmuş. Bu da benden size bir tüyo. Ön sevişmeyi uzatıyoruz yani kızlar
Evet kullanılması pek tavsiye edilen bir ilaç değilmiş bende kullandıktan sonra öğrendimEvet canım. Dostinex kullandım yıllarca brn de. Psikoloji ilaçları gibi onlar da. Hemen bırakmıyorsun. Azaltarak bıraktırdılar bana.
Kız hangi pozisyon. En iyisi kadının altta olduğudur der uzmanlar.aynen oyle o yuzden ikinciye kadr .uzatiyoruz:) ya hani. 5 pozisyon vardir ya iste birinde. olunca. olmasi kuvetleniyor spermler o bolgeye cok hizli ilerliyormus
inss canmmmm benm evli mutlu cocukluHadi bakalım :))) demiştin derim inşallah .isterim yani.
Kuzum hiç stresim yok şükür. Mutlu, huzurlu bi evliliğim var şükür. Her şey güzel.. Bi de anne olsam tam olacak
Eveetttt. Inşallahinss canmmmm benm evli mutlu cocuklu
oda varda :) ters olanini dusun:)Kız hangi pozisyon. En iyisi kadının altta olduğudur der uzmanlar.
vardir vardirvay be nokta atışı gibi bizimkinin öyle şeylerden pek haberi yok ya maalesef
Ben anladim ama söylemeye utanıyor bizim ki :)) peki onu yapınca ikiz mi oluyormus vayy be :))oda varda :) ters olanini dusun:)
eeevet orgazm olunca .hemencicik. ilerliyorlarmis:)Kadının da istekli olması hatta boşalması olasılığı artırıyormuş kızlar. Bu da 2. Tüyo
Tamam yüz üstü dönecekmişizBen anladim ama söylemeye utanıyor bizim ki :)) peki onu yapınca ikiz mi oluyormus vayy be :))
ahaahh yok be .:) ama hamile kalmayi kolaylastriyormusBen anladim ama söylemeye utanıyor bizim ki :)) peki onu yapınca ikiz mi oluyormus vayy be :))
Bak ben de iyi biliyormuşum.eeevet orgazm olunca .hemencicik. ilerliyorlarmis:)
Ama geri sırtüstü dönerken akmaz mi spermlerahaahh yok be .:) ama hamile kalmayi kolaylastriyormus
aynen:)Tamam yüz üstü dönecekmişiz
Akmaz canım. Kendini 180 derece çevir. Olmaz hiç bi şey. Öylece yat ya da :))Ama geri sırtüstü dönerken akmaz mi spermler
yok kuzum benm hic akmadi:) o nokta atisi oluyor iste biraz iki dakika faln erkwk olyle kalmasi lazimmisAma geri sırtüstü dönerken akmaz mi spermler
Akmaz canım. Kendini 180 derece çevir. Olmaz hiç bi şey. Öylece yat ya da :))
Bu ay olmazsa deneyelim napalimyok kuzum benm hic akmadi:) o nokta atisi oluyor iste biraz iki dakika faln erkwk olyle kalmasi lazimmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?