- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.778
- 163
- 36
esin ise kacata gidiyor olmazsa sabah yapinYumurtlama zamanım doğruysa eğer çok umutluydum da nasip değilmiş demekki napalım dün bugün haybeye gitti
ne zamn kendini hazir his ediyorsan aslinda sabah idrariyla yap diyorlar ben ne biliyim. oyle yapmistim yani saati zamni fark etme varsa cikar iatetsen. simdi yapNe zaman yapayım A Annelerin en yorgunu
Valla canım adını bende bilmiyorum kii .. @Musmutlu gunlerrrrrrr
Abla eşim yarın işe gitmiyor muhtemelen zaten yarın olurda adetime göre 17 18 19 gösteriyordu en son ilişki 16 sında oldu 2 gün fos geçti anlıycağınesin ise kacata gidiyor olmazsa sabah yapin
Ne zamandır seni merak ediyordum ya hoşgeldin canım benimHerşey Allah'tan gelir canım bu ay da öyle kararlamış demek ki hiç üzülme herşey olacağına varacak
hic bise olmaz yarin sen ona cilve yap . hem gunduzden daha iyi olur. yumurtlama 21 gune kadar uAyabilir sansini dwneAbla eşim yarın işe gitmiyor muhtemelen zaten yarın olurda adetime göre 17 18 19 gösteriyordu en son ilişki 16 sında oldu 2 gün fos geçti anlıycağın
cansin. sen hadi iyi geceleer canmmmKızlar muhabbetinize doyum olmuyor. Ancak ben artık uyumam lazım. Size iyi geceler. İyi bakın kendinize. Öpüldünüz
hic bise olmaz yarin sen ona cilve yap . hem gunduzden daha iyi olur. yumurtlama 21 gune kadar uAyabilir sansini dwne
o hep burdaydi:)Ne zamandır seni merak ediyordum ya hoşgeldin canım benim
Yazmıyo ya abla ondan dedim belki bizleri okuyodur :)o hep burdaydi:)
sende bi numara var kiz yoksa swn hamilesin bana mi demiyon dogru soyle:) dene deneHoşbuldum canım :))) ya etkileniyorum diye girmedim bi süre ondan :)Seena
O zaman bi deneyeyim şansımı ümidim yok ama :) A Annelerin en yorgunu
Öyle bi şey varsa havalara uçarım valla ben meltemi bekliyorum günlerdir hayırlı haber için :)sende bi numara var kiz yoksa swn hamilesin bana mi demiyon dogru soyle:) dene dene
biz arada konusuyordk. dedigi gibi etkileniyordu yorumlardan biraz kafasni dinlemis inss hamile kalmistrYazmıyo ya abla ondan dedim belki bizleri okuyodur :)
kuzm. sen sansini denw sabahtanÖyle bi şey varsa havalara uçarım valla ben meltemi bekliyorum günlerdir hayırlı haber için :)
Bakalım abla kociş sabahtan asla uyanmazda hayırlısı allahtan akşamı bulur genekuzm. sen sansini denw sabahtan
uyanmasina gerwk yokki:) erkwklwr uyurken cilvelesmekten cok mutlu olurlar benm ki uyurken beni op diyor benm haberim olmadan:)Bakalım abla kociş sabahtan asla uyanmazda hayırlısı allahtan akşamı bulur gene
Bişeyin olduğu yok bu ay da :))
kuzum swn ne ara test yaptin 10 dakkada anca cikar test biraz beklwBişeyin olduğu yok bu ay da :))
evet kuzum benm testler. ilk yaptigimda 20 dk sonuc veriyorduBekliyim mi ki daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?