- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Ben göremedım cnm negatıf gıbı belkı erkendır daha test ıcın bat nr zmndoBak bakem ablam
oyy oyy su beklemek cok zorVala su an sadece bel ve gogus agrım var goguslerımın ucu sızlıyor koltuk altına dogru sızlama vr htta gevıktıgu ıcın snrm adetse bı an once gelir ınsallah
Ayy kız daha erkrn acelrn ne bnm gecıkt bak hala yapmıyotum kesın sosonuc vermez dıe bbekle adet gununu en azından3 gün var canım 21i
Bugünü de atlatırsm ınşAllah pazrtesı kn verıp netleştrcrm durumuoyy oyy su beklemek cok zor
c ili t birbirindn uzak duruyor sen 3 gun daha bekle kuzu gene rahatligina devam etAynen test böyle işte oncomed pembe bi kutusu var https://m.n11.com/oncomed-hizli-gebelik-hamilelik-testi-kart-test-5-adet-P179922120 bu bak ablacım
yerlesmedr cok hafif. boyle kahve bir leke geloyor. zaten devami gemiyor. bir atlst kuzumBugünü de atlatırsm ınşAllah pazrtesı kn verıp netleştrcrm durumu
Cıkan var cnm da bosuna stres yapmaktan baska bı işe yaramıyor bence ya adet gunjnu yıne beklemen gerekıyor netleşmesı ıcın sabret az kalmış inşAllah senınl3dır bebişinAblamla dedik bi deneyelim kimisinin erken çıkıyo diyeFit mutlu anne
Aynen öyle ama bklm nolck belkı aadetım gelecek hyrlısı bekliorum simdilikyerlesmedr cok hafif. boyle kahve bir leke geloyor. zaten devami gemiyor. bir atlst kuzum
Benimki çok karşı abla ya bayağı bayağı :) kadın kısmı yatakta telefonla uğraşmazmış :))benmkide kiziyor :) ben dinlemiyorm tabi
Keşke benimkide demese :)))Valla ben de yataktan yazıyorum şu an. Eşim de yanımda TV izliyordu ama yattı şimdi. Demez bana bi şey :)
Hadi insallah hamile olursunBugunde adet olmadım :/
Benim gibi oda desene ama en iyisini yapıyor bende atanana kadar evlenmedim atandıktan sonra evlendim şimdi diydrum iyiki atandım yoksa çok kötü eziyorlar ben mesleğinin arkasına sığınanlardanımhersey nasip oda kimya okuyordu formasyon falan. yapti kpss girdi 80 uzeri aldi ama atanamdi surekli agliyorona diyorm git evlen cocugun olsun yok diyor. ahh inatt inat
Amin inşallah sende canm. Göğüs uclarım acıyo 2 gundur bakalım :)Hadi insallah hamile olursun
haklisiniz en azindan sayginligin artiyor toplumdaBenim gibi oda desene ama en iyisini yapıyor bende atanana kadar evlenmedim atandıktan sonra evlendim şimdi diydrum iyiki atandım yoksa çok kötü eziyorlar ben mesleğinin arkasına sığınanlardanım
ne yapmaya karar verdin pericanBugunde adet olmadım :/
Inşallah Hamilesindir canım, artık bi kan testi yaptırın catlicam yoksaBugunde adet olmadım :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?