Gulmeyin ama her ay adet bitimi esim asker gorev basina der ama o gorev bir turlu tutmadiAy kizz güldürdünn benii yaaa bizde ayni moddayizzzz
Kandilimiz mübarek olsun hanımlar , isimleri aldım yarın isimle dua edicem Allah izin verirseSenin ki kaç zehra
hic oyle bise duymadim canmmerhaba kızlar size bi sorum olacaktı acaba ilişki esnasında içinizde spermi hissediyormusunuz? hissedilmeyince tüplerin tıkalı olduğunu duydum doğrumu bu?
sen hissediyomusun canımhic oyle bise duymadim canm
kreker neyim biseylwr ye kuzum miden bos kalmssin sakinKandilimiz mübarek olsun hanımlar , isimleri aldım yarın isimle dua edicem Allah izin verirsebu arada çok sık cevap yazamasamda takip ediyorum , baş ağrısı mide bulantisi halsizlik gün boyu , hamd olsun Rabbime böyle hissedince bebegimin iyi olduğunu anlıyorum
SongulEsma ve zehra:)
Yaşayan varmı bilmem ama benim 2. Hamileligim , 2 sindede içerde Sperm filan hissetmedimmerhaba kızlar size bi sorum olacaktı acaba ilişki esnasında içinizde spermi hissediyormusunuz? hissedilmeyince tüplerin tıkalı olduğunu duydum doğrumu bu?
yani sıcaklık hissetmedinmiYaşayan varmı bilmem ama benim 2. Hamileligim , 2 sindede içerde Sperm filan hissetmedim
Mide bulantiniz icin cok az miktarda zencefil agziniza alin nohut beyaz leblebi ondan yiyinKandilimiz mübarek olsun hanımlar , isimleri aldım yarın isimle dua edicem Allah izin verirsebu arada çok sık cevap yazamasamda takip ediyorum , baş ağrısı mide bulantisi halsizlik gün boyu , hamd olsun Rabbime böyle hissedince bebegimin iyi olduğunu anlıyorum
Allah'tan sadece acikinca bulaniyo, yemek yiyince geçiyo . Ilk hamileligimde 6.haftada bi baslamisti gece gündüz bulantı kafamı kaldiramiyodum , günde 3 tane bulantı ilacı arada serum yedim filan. Normalde beni okadar rahatsız ederki ama bebek iyi olsun da 9 ay çekmeye raziydim , 11.haftada aniden kesildi bulantim . Bi an suphelendim ama sonra dedimki vucudum alisiyo artık gebeliğe, zaten 3 gün sonra Dr. Randevum vardı. Gittim hiçbi şikayetim yoktu bulantimin aniden kesilmesi dışında dra diyince şüphelendi hemen bakalım dedi. Dr yüzünü görünce anladım meğer bebisin kalbi durmuşkreker neyim biseylwr ye kuzum miden bos kalmssin sakin
Ben kendi sicakligimdan onunkini hissetmemisimdiryani sıcaklık hissetmedinmi
iyi bari korktum bi an çünkü bende bişey hissetmiyorumBen kendi sicakligimdan onunkini hissetmemisimdir
Allah razı olsun canimHayırlı geceler Kızlar kandiliniz mübarek olsun Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasınbu ay benden geçti bata 13 gün var kırmızıları bekliyorum
13 gün canım flo uygulamasına göre ovu günleri 17 18 19 u idi olmadı malesefAllah razı olsun canim, bata 13 gunmu var 3 gunmu anlayamadım canim
Valla flo uygulamasında asıl ovu günüm 18 i gösteriyodu önceki gün sonraki gün önemli diye 17 18 19 dedimde diyorum ya 3 gündede olmadı en son 16 sında bide bu gece ilişkimiz oldu bu ay ümidi kestim bendeNasil canım sen dene günleri :)
Sizinde kandiliniz mübarek olsun kızlar, Rabbim bu hayırlı günde kucaklarınızı doldursun inşallah :)
Çok sevindim canım sağlıcakla kucağına al İnşaAllahAminnn cnm cok saolinsallah herkese nasıp eder rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?