İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

kreker neyim biseylwr ye kuzum miden bos kalmssin sakin

Mide bulantiniz icin cok az miktarda zencefil agziniza alin nohut beyaz leblebi ondan yiyin

kreker neyim biseylwr ye kuzum miden bos kalmssin sakin
Allah'tan sadece acikinca bulaniyo, yemek yiyince geçiyo . Ilk hamileligimde 6.haftada bi baslamisti gece gündüz bulantı kafamı kaldiramiyodum , günde 3 tane bulantı ilacı arada serum yedim filan. Normalde beni okadar rahatsız ederki ama bebek iyi olsun da 9 ay çekmeye raziydim , 11.haftada aniden kesildi bulantim . Bi an suphelendim ama sonra dedimki vucudum alisiyo artık gebeliğe, zaten 3 gün sonra Dr. Randevum vardı. Gittim hiçbi şikayetim yoktu bulantimin aniden kesilmesi dışında dra diyince şüphelendi hemen bakalım dedi. Dr yüzünü görünce anladım meğer bebisin kalbi durmuş o yüzden 9 ay bulansada yerlerede yatsam razıyım. Rabbim yasatmasin bidaha

Hayırlı geceler Kızlar kandiliniz mübarek olsun Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın bu ay benden geçti bata 13 gün var kırmızıları bekliyorum

Nasil canım sen dene günleri :)
Sizinde kandiliniz mübarek olsun kızlar, Rabbim bu hayırlı günde kucaklarınızı doldursun inşallah :)
Valla flo uygulamasında asıl ovu günüm 18 i gösteriyodu önceki gün sonraki gün önemli diye 17 18 19 dedimde diyorum ya 3 gündede olmadı en son 16 sında bide bu gece ilişkimiz oldu bu ay ümidi kestim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…