Valla bizimkilerde bayağı heyecanli hayaller kuruyolar:)))bende tek gelinm bu yuzden beklenti baya baya oluyor. 4 ten 5 ten 6. oldu kaynatam oyle diyor:)
uyumaz ki zatwn sabaha kadr yrin nobeti olsugu icin gunduz uyuyor:) zaten esma isimiz var mi diyor:) bende dusunmem lazim diyormHemen uyandır kocanı :)))))
Ama bu daha farklı emin ol canım :)Tabii ki çok haklısın ama kaçıncı gelin olursan ol yine de bekliyor kaynanalar:))) ben 5inci sonum ama yine hepsinin gözü kulağı bendeydi:))
Bide naz yapıyo ya:)))uyumaz ki zatwn sabaha kadr yrin nobeti olsugu icin gunduz uyuyor:) zaten esma isimiz var mi diyor:) bende dusunmem lazim diyorm
Beklerim canım :)Yarin niyetliyim Allahın izniyle dua ederim inşaallah iftar vakti :)
senin adinda mi esma:)Esma ve zehra:)
naz yapmadan olmaz gunduz bana cektrdiklerin ocunu gece aliyorm:)Bide naz yapıyo ya:)))
Abla ya 3 çocuk zor değil mi :)naz yapmadan olmaz gunduz bana cektrdiklerin ocunu gece aliyorm:)
cokkkk olmaz mi:) ama ben cok swviyorm onlari dahada olsun isterim:)Abla ya 3 çocuk zor değil mi :)
pardon canm. guzelmis isimlwrinz:)Yok senin ki esma:)) benim ki tuba:)
29. canm:)Maşallah 3 çocuk yaşın kaç ki:)
Hemen uyandır kocanı :)))))
Maşallah genç anne:))29. canm:)
ilk cocugumu 24 yasimda aldim kucagima sonra ole devam etti:)Maşallah genç anne:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?