İnsallah bide altın yüzük görmüştüm:)inss canmmm ya gebelik ruyalari genelde dogru cikarmis ins
anna. cok duydum bu sekilde ruyasinda altin gorupte gebe kalaniİnsallah bide altın yüzük görmüştüm:)
cokk nerdeyse 2 hafta:)Olabilir abla bata kaç gün var
Ay kizz güldürdünn benii yaaa bizde ayni moddayizzzzArtik kendi adima diyim gorev haline geldi zevk falan yok
Canım benim tam 14 ay oldu ilk 2 ay istemedik sonra oldu ama enfeksiyon geçirdiğim için dış gebelik oldu o bitti 6 ay yasaktı oda yeni bitti canımNe kadardır elisin ve ne zamandan beri çocuk istiyorsun canm
Vallahamıııanna. cok duydum bu sekilde ruyasinda altin gorupte gebe kalani
O zaman yumurtlama kesin :))cokk nerdeyse 2 hafta:)
Ben sabırlıyım ama belirti ve rüyalar var :))O zaman biraz daha sabır olur inşaallah
Ne güzel işte bak yaklaşıyorsun gitgide:))Ben sabırlıyım ama belirti ve rüyalar var :))
Ya benim onda sıkıntım yokta şimdi Bn ilk ve tek gelinim beklenti oluyo Kaynatam bugün dediki torunum olursa bi kurban keserim insallah10uncu ayımdaym ve hiç korunmadm düzensiz adetler söktürücüler derken Allah yeni nasip etti
huhuu:)))O zaman yumurtlama kesin :))
Inşaallah isimlerimiz ne bu arada ismen yapılan dualar daha makbuldürbu arada herkesin kandili mubarek olsun hanimlar bu mubarek gunlerde dua eselim allah sesimize. kulak verir innss
Bence tam yaklaştım :)))Ne güzel işte bak yaklaşıyorsun gitgide:))
Hemen uyandır kocanı :)))))huhuu:)))
bende tek gelinm bu yuzden beklenti baya baya oluyor. 4 ten 5 ten 6. oldu kaynatam oyle diyor:)Ya benim onda sıkıntım yokta şimdi Bn ilk ve tek gelinim beklenti oluyo Kaynatam bugün dediki torunum olursa bi kurban keserim insallah
Zehra benmInşaallah isimlerimiz ne bu arada ismen yapılan dualar daha makbuldür
Tabii ki çok haklısın ama kaçıncı gelin olursan ol yine de bekliyor kaynanalar:))) ben 5inci sonum ama yine hepsinin gözü kulağı bendeydi:))Ya benim onda sıkıntım yokta şimdi Bn ilk ve tek gelinim beklenti oluyo Kaynatam bugün dediki torunum olursa bi kurban keserim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?