Hayırlı olsun Allah kucağına da almayı nasip etsinaminnn canım Allah razı olsun en kısa zamanda nasip etsin hepinize
amin Allah razı olsun :)Hayırlı olsun Allah kucağına da almayı nasip etsin
Canım hayırlı olsun saglıkla gelsin kalp atısınıda duymussun çok şükür :) ❤öyle oldu evet canım çok şükür
Allah razı olsun canım inşallah hayırlı haberle gelirsin sendeCanım hayırlı olsun saglıkla gelsin kalp atısınıda duymussun çok şükür :) ❤
Bnde dr gitcem 2 bçkda bakalım inşallah benm miniğimde bnmledir. :)mubarek gun bugun banada dua et :)
Amin amin allah razı olsun ❤Allah razı olsun canım inşallah hayırlı haberle gelirsin sende
borkod almayi unutma kuzum 1 saate cikar sonucun inss bebegin seninledirKızlar bu mubark gunde dualarınızı eksik etmeyin.
İnşallah dr den mutlu haberi alıp ayrılırım allahın izniyle :)
Aşırı heycanlıyım :)
olsu. kuzum dahA 3 gunun varKızlar test yaptım tertemiz bi negatif çıktı
Eczacıda dedi çıkmaz ama çıkanlara binaen dedim belki çıkar benimkideolsu. kuzum dahA 3 gunun var
Hadi canım insallah mutlu haberi alırsın bende bugün almak istiyordum ama olmadı bana da dua et bu mübarek gündeborkod almayi unutma kuzum 1 saate cikar sonucun inss bebegin seninledir
Canım kendini çok dinleme insan üzülüyor sonraEczacıda dedi çıkmaz ama çıkanlara binaen dedim belki çıkar benimkide
Evet canım ama ne bileyim bakayım artık batı beklicemCanım kendini çok dinleme insan üzülüyor sonra
Valla canım insan ne belirtisi okuyorsa onu yaşıyor bende geçen ay öyle oldum ama başka bir rahatsızlıktanmış meğerse . Adetini bekle ben bu ay hep adet olucam diye alıştırıyorum kendimi kafam daha rahatEvet canım ama ne bileyim bakayım artık batı beklicem
Ya ama ben yaşadıktan sonra burda belirtileri okudum ama bilemiyorum tabikiii nasip hayırlısı rüya da gördüm ya işte insan ümitleniyoValla canım insan ne belirtisi okuyorsa onu yaşıyor bende geçen ay öyle oldum ama başka bir rahatsızlıktanmış meğerse . Adetini bekle ben bu ay hep adet olucam diye alıştırıyorum kendimi kafam daha rahat
allahtan umut kesilmez kuzum yterki inancini kaybetmeYa ama ben yaşadıktan sonra burda belirtileri okudum ama bilemiyorum tabikiii nasip hayırlısı rüya da gördüm ya işte insan ümitleniyo
Abla bugün heö mevlit kandili hemde benim Doğum günüm dedim bi süpriz olur bana ama olmadıallahtan umut kesilmez kuzum yterki inancini kaybetme
vardir herseyde hayir Balim rahat ol belki bu ay olmaz diger ay insan cok bebek istedigi icib belirti ariyor kendinde benm son hamileligimde hamile kalamadan once bebegi sutten kesmisim mecbur esimle korumasiz ilsiki yasamistik. inan belki. 10 dan fazla test yapmistim 4 gun adet oldum hep kahverengi hic kirmizi ypktu acabaa dedim ama olmadi diger aya gelince kan verdim bata 2 gun kala gene bise yok dedim ki amann boswer elimde. son. 1 testim kalmis adet gunu oylesine yaptim 20 dk dan fazla bir zamnda ikinci cizgi gayet sekl cikmisti yalanci degildi. gebe ne olur olmaz aksam yaptim testi baktim gene cikti 1 hafta sonra kan verdim 3000 falandi bebisler ikizdi ama nasip biri tutunamadiAbla bugün heö mevlit kandili hemde benim Doğum günüm dedim bi süpriz olur bana ama olmadı
Rüyalara hç bakma o inanki psikolojik ben kaç aydır bebek rüyası goruyorum ama sonuç sıfır sakın kendini rüya gordum hamile olurum diye şartlandırma. Sadece hayırlısı diye dua et çokta isteme bebek Rabbim çok istedigin şeyi elinden alır. Ben ilk bebegimde çok istedim o kadar istedim ki ve karnımda öldü sadece dua et ve akışına bırakYa ama ben yaşadıktan sonra burda belirtileri okudum ama bilemiyorum tabikiii nasip hayırlısı rüya da gördüm ya işte insan ümitleniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?