Kızzzzsonucu ne olursa olsun uzulmesinnn dualarimiz tum isteyen icinn ne olursa olaun hayirlisi olsun pericim
nerde bu kız bizi merakta koyduPeri Tozuu
Çok sevindim canım. Inşallah doğacağı günü de göreceğiz. Dikkat et kendine. Şükür maşallah canım.KIZLAR GÜNAYDINN
Teyzeler kalp atışını duyduk çok şükür büyümüş
Canim pozitif idrar testi örnekleri başlıklı konuda ekledin foto. Ama burda yok. Buraya da yükle eminim herkes aile git dicektir. Git bence mübarek günde hayırlı haber alırsın inşallah (ben ordaki fotona yorum yapmıştım )Kızlar sizce gebelik varmı?
Allah razı olsun canım amin inşallah senide koca göbüşünle görmek nasip olsunÇok sevindim canım. Inşallah doğacağı günü de göreceğiz. Dikkat et kendine. Şükür maşallah canım.
İçine su serpiyosun kuzum çok sağollCanim pozitif idrar testi örnekleri başlıklı konuda ekledin foto. Ama burda yok. Buraya da yükle eminim herkes aile git dicektir. Git bence mübarek günde hayırlı haber alırsın inşallah (ben ordaki fotona yorum yapmıştım )
Banada dua et kuzumm. Sende hamilelik var mı?Peri Tozuu haber varmı bugündür gözüm kulağım burda . Isimlerinizi kağıda yazdım kızlar inşallah bu gece hepinize dua edeceğim
Acile gitsen keşke, mübarek günde hayırlı haber alirdik Allah izin verirseKızlar kusura bakmayın yazamadm size yoldaydım gittiğime bin pişman oldum. Kan falanda veremedim saat 3 de kapanmıs kan alma. Sıra bana gelene kadar kapandı dr yarın gel kan ver dedi
Evet canım hamisim yeni. Ismini yazarsan sanada isim ile dua edelim. Bence sen hemen Acile git o test pozitif. Bak burayada ekle arkadaslar görsünler . Ayyyy catlatacaksiniz bizi kizlarrBanada dua et kuzumm. Sende hamilelik var mı?
Bende dua istiyorumPeri Tozuu haber varmı bugündür gözüm kulağım burda . Isimlerinizi kağıda yazdım kızlar inşallah bu gece hepinize dua edeceğim
Valla o kadar yoruldm ki. Otobuste bayılıcaktım nerdeyse. Kesinlikle bugun bir yere gidemem. Test aldm test yapcam birazdanAcile gitsen keşke, mübarek günde hayırlı haber alirdik Allah izin verirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?