kesinlikle evet neyse ya hayırlısı olsun insallahRüyalara hç bakma o inanki psikolojik ben kaç aydır bebek rüyası goruyorum ama sonuç sıfır sakın kendini rüya gordum hamile olurum diye şartlandırma. Sadece hayırlısı diye dua et çokta isteme bebek Rabbim çok istedigin şeyi elinden alır. Ben ilk bebegimde çok istedim o kadar istedim ki ve karnımda öldü sadece dua et ve akışına bırak
Öyle abla öyle hayırlısı olsun valla Allah kalbimi biliyo ya testi suan ne taktım ne Üzüldüm olmazsa vardır bi hayır :)vardir herseyde hayir Balim rahat ol belki bu ay olmaz diger ay insan cok bebek istedigi icib belirti ariyor kendinde benm son hamileligimde hamile kalamadan once bebegi sutten kesmisim mecbur esimle korumasiz ilsiki yasamistik. inan belki. 10 dan fazla test yapmistim 4 gun adet oldum hep kahverengi hic kirmizi ypktu acabaa dedim ama olmadi diger aya gelince kan verdim bata 2 gun kala gene bise yok dedim ki amann boswer elimde. son. 1 testim kalmis adet gunu oylesine yaptim 20 dk dan fazla bir zamnda ikinci cizgi gayet sekl cikmisti yalanci degildi. gebe ne olur olmaz aksam yaptim testi baktim gene cikti 1 hafta sonra kan verdim 3000 falandi bebisler ikizdi ama nasip biri tutunamadi
hah soyle kuzum. pozitif dusun dunyanin sonu degilÖyle abla öyle hayırlısı olsun valla Allah kalbimi biliyo ya testi suan ne taktım ne Üzüldüm olmazsa vardır bi hayır :)
İnşallah canm geldim suan bekliyorm sıramı kalbim patlıycak çok heycanlıyım. Sanırım negatif olsa oturup aglıycamborkod almayi unutma kuzum 1 saate cikar sonucun inss bebegin seninledir
Ay vallahhi bende en az senin kadar heyecanliyım hee güzel haberlerini bekliyorum canımmİnşallah canm geldim suan bekliyorm sıramı kalbim patlıycak çok heycanlıyım. Sanırım negatif olsa oturup aglıycam
Maşşallahh zamn nasil geçiyor inşalalhh doğumunada şahit oluruz darisi tüm isteyenlere bizlere inşallhh kendine dikkat et canım benimKIZLAR GÜNAYDINN
Teyzeler kalp atışını duyduk çok şükür büyümüş
İnşallahhhAy vallahhi bende en az senin kadar heyecanliyım hee güzel haberlerini bekliyorum canımm
AMİNNNN EN KISA SUREDE RABBİM NASİP ETSİN CANIM ÇOK SAĞOLMaşşallahh zamn nasil geçiyor inşalalhh doğumunada şahit oluruz darisi tüm isteyenlere bizlere inşallhh kendine dikkat et canım benim
Öyle tabi yelek başladım kendime bnde :)hah soyle kuzum. pozitif dusun dunyanin sonu degil
Belli değil mi daha canım iki buçuk demiştinİnşallahhhnolur dua edin kızlar ya çok çok heycanlıyım inşallah vardır hamilelik
Yok canm daha oda ya girmedim. Bir kaç kişi var önümde. Çok heycanlıyım :)Belli değil mi daha canım iki buçuk demiştin
Bilemezsin canım belki suprizin seninledir , bak mübarek gün dua et sen . Bende 4 gün kala kanda yaptirmistim cikmamisti düşün . Bat günü öylesine 5 tlik testtn aldım yine dedim bi bakayım ama hiç umudum yoktu çünkü kanda negatif çıkınca dedim yoktur. Testi bi yaptım şak diye 2 çizgi cikmisti. Inşallah tüm isteyenler de benim o gün sevindigim gibi sevindirsin RabbimAbla bugün heö mevlit kandili hemde benim Doğum günüm dedim bi süpriz olur bana ama olmadı
Girdin mi canım bizde heyecanla bekliyoruz:)Yok canm daha oda ya girmedim. Bir kaç kişi var önümde. Çok heycanlıyım :)
Canım benim insallah ya valla bende umudumu kesmedim insallah meleğim benimledirBilemezsin canım belki suprizin seninledir , bak mübarek gün dua et sen . Bende 4 gün kala kanda yaptirmistim cikmamisti düşün . Bat günü öylesine 5 tlik testtn aldım yine dedim bi bakayım ama hiç umudum yoktu çünkü kanda negatif çıkınca dedim yoktur. Testi bi yaptım şak diye 2 çizgi cikmisti. Inşallah tüm isteyenler de benim o gün sevindigim gibi sevindirsin Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?