Polis galibaabla eşinisi cok zor hep disarda suan yagmur soguk demeden adam sokaklard asayise bakiyor
sukurler olsun rabbim gercekten cok merhametli kimsenin tasiyamacagi yuku vermez kimseye hayirlisi buymus. biliyor musun o sana diger tarafta sefaat edec2kNeler yaşadım bi ben bi Allah bilir doktor bana ilk söyledi soktan gülmüşüm dedi niye gülüyorsun sonra sok geçince ağlamaya başladım ama ne fayda onun orda yasama ihtimali yoktu mecburdum ve kaybettim sabırla yendim hiç isyan etmedim Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun ki
Bende iyiyim canısı ne olsun
Enfeksiyon da idrsr yolu enfeksiyonuydu balayında kaptım bi daha da kurtulamadım şükür şimdi yokrabbim bida yastmasin cok zormus. cok guclu bir kadinsin kendine dikkat et balim enfekaiyon kotu
aynen kuzumPolis galibaabla eşin
Bende dua istiyorum songulIsim neydi
Yok abla dünyaya gelmedi ki etsin dünyaya gelmiş olması gerekiyosukurler olsun rabbim gercekten cok merhametli kimsenin tasiyamacagi yuku vermez kimseye hayirlisi buymus. biliyor musun o sana diger tarafta sefaat edec2k
Bende iyiyim canım oturuyorum tek başına hepinize dua ettim Allahım kabul etsin inşallahŞükür canım sen nasılsın :)
Allah yardımcısı olsun ablaaynen kuzum
Geçmiş olsun bu arada canım benim okudum çok uzuldum hayırlısı buymuş rabbim daha güzel hayırlı evlatlar nasip eylesinYok abla dünyaya gelmedi ki etsin dünyaya gelmiş olması gerekiyo
Çok sağol canım Allah razı olsun insallah kabul olur :)Bende iyiyim canım oturuyorum tek başına hepinize dua ettim Allahım kabul etsin inşallah
yanlis kuzum anne rahmine dusen her bebek. sefaat eder. ben oyle biliyorm istersen bilen birine sorYok abla dünyaya gelmedi ki etsin dünyaya gelmiş olması gerekiyo
Amin insallah ben inanıyorum Rabbime bana o acının mükafatını verecekGeçmiş olsun bu arada canım benim okudum çok uzuldum hayırlısı buymuş rabbim daha güzel hayırlı evlatlar nasip eylesin
Amin fıstığım inşallah ❤Çok sağol canım Allah razı olsun insallah kabul olur :)
Ablacım ilk kez senden duydum da benimki rahme düşemedi kuzucum tüpte sıkıştıyanlis kuzum anne rahmine dusen her bebek. sefaat eder. ben oyle biliyorm istersen bilen birine sor
İnsallah canım benim insallahAmin fıstığım inşallah ❤
orasini irdrleme:) da sende saka bir yana sor ben oyle biliyorumAblacım ilk kez senden duydum da benimki rahme düşemedi kuzucum tüpte sıkıştı
Abla yedi yıl kursta kaldım duymadım okuyanlardan bilen varsa söylesinorasini irdrleme:) da sende saka bir yana sor ben oyle biliyorum
Kiz benim eşimde asayişte çalışıyor gecede şuan yalnızım bendeorasini irdrleme:) da sende saka bir yana sor ben oyle biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?