- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.778
- 163
- 36
tek gelin olunca seni kulucka makinasi olrak goruyorlar:)Masallah valla sana:)
hic sanmiyorum kuzum:) google amcaya sorYani engel değil midir diosun anlamadım
Yaaaaaatek gelin olunca seni kulucka makinasi olrak goruyorlar:)
Su an aklıma geldi Bi bakayım en iyisi:))hic sanmiyorum kuzum:) google amcaya sor
umudum hepinizden var cunku istemek basarmanin yarisidir kuzum bu ay olmazsa diger ay sansin artiyor kuzumİnsallah ablam ya benden ümidin var mı :)
:)Su an aklıma geldi Bi bakayım en iyisi:))
Nasıl artıyor ablaumudum hepinizden var cunku istemek basarmanin yarisidir kuzum bu ay olmazsa diger ay sansin artiyor kuzum
Ben de bu ay cok istiyorum gecen ay yumurtlama gunum cok erkenmis kacirdikumudum hepinizden var cunku istemek basarmanin yarisidir kuzum bu ay olmazsa diger ay sansin artiyor kuzum
ilk. cocuk olunca tobe etmisti esime hep dikkat et olmasin diyordum oda bana kiziyordu:) kizimi sutten kesince esim askerdrn geldi hol tekrar hamile baktim oglum uslu bir tane daha olsun sonr melegim dogdu cok uslu teyzesi massalah ona. bu yuzden 4 de istiyorm dogumumda cok kolay oldu ondanYaaaaaa
adetten sonra baslamak cok iyi birde .adete 10 gun kala kadar denemekte fayda varBen de bu ay cok istiyorum gecen ay yumurtlama gunum cok erkenmis kacirdikinsallah bu ay adetim biter bitmez basliycaz calismalara
cunku. rahim kendini gebelige hazirliyor. sende tecrubeli olunc oluyor kuzum hele ki kimyasal gebelik gecirenlerin sansi yuksek oluyoNasıl artıyor abla
Aynen canim gecen ay yeni karar verdigimizden gec kalmistim bu ay daha dikkat edicem insallahadetten sonra baslamak cok iyi birde .adete 10 gun kala kadar denemekte fayda var
İnsallah hepsi öyle olur ve hepsi istikamet üzere olur ablam benimilk. cocuk olunca tobe etmisti esime hep dikkat et olmasin diyordum oda bana kiziyordu:) kizimi sutten kesince esim askerdrn geldi hol tekrar hamile baktim oglum uslu bir tane daha olsun sonr melegim dogdu cok uslu teyzesi massalah ona. bu yuzden 4 de istiyorm dogumumda cok kolay oldu ondan
Hmmm ben kimyasal değilde dış gebelik geçirdim ablacunku. rahim kendini gebelige hazirliyor. sende tecrubeli olunc oluyor kuzum hele ki kimyasal gebelik gecirenlerin sansi yuksek oluyo
Abla bi gün dolu bi gün boş şeklinde ilerliyoruz bırak 21 günüolabilir kuzum benm 3 gundur sol kasigimda batma oluyor ve orasi cok sis. sana kuzum tavsiye 21 gune kadar sansini dene yumurtlarsin belki o zamana kadar catlamaz o yuzden matematiksel heablama yapma sansini dene
Kimyasaldan sonra ikinci adetim bu benim çok okudum kimyasaldan sonra hemen hrmilr kaldım diyenleri ama ben onlardan olaamdimcunku. rahim kendini gebelige hazirliyor. sende tecrubeli olunc oluyor kuzum hele ki kimyasal gebelik gecirenlerin sansi yuksek oluyo
Nasıl negatif çıktı kuzu anlamadım . 2 gündür neden yapmıyosun belki o günlerde olacaktı koyulukKızlar merhaba iki gündür test yapamıyorum ama nedense zaten hep negatif çıktı daha pek yakın goremedim birde iki gündür kasık ve bel agrım var içimde bşeyler oluyor sanki gazında vae afedersiniz hç anlam veremedim üşüttümmü acaba birde bugun canım çorba çekti 7 kepçe içtim ekşi ekşi kokulara karşı tuhafım her koku midemi bulandırıyor bu kadar erken hamile kalamam dimi
İki gündür evde degildim o yüzden yapamadımNasıl negatif çıktı kuzu anlamadım . 2 gündür neden yapmıyosun belki o günlerde olacaktı koyuluk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?