İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

ilk. cocuk olunca tobe etmisti esime hep dikkat et olmasin diyordum oda bana kiziyordu:) kizimi sutten kesince esim askerdrn geldi hol tekrar hamile baktim oglum uslu bir tane daha olsun sonr melegim dogdu cok uslu teyzesi massalah ona. bu yuzden 4 de istiyorm dogumumda cok kolay oldu ondan

İnsallah hepsi öyle olur ve hepsi istikamet üzere olur ablam benim

olabilir kuzum benm 3 gundur sol kasigimda batma oluyor ve orasi cok sis. sana kuzum tavsiye 21 gune kadar sansini dene yumurtlarsin belki o zamana kadar catlamaz o yuzden matematiksel heablama yapma sansini dene
Abla bi gün dolu bi gün boş şeklinde ilerliyoruz bırak 21 günü hahay

Kızlar merhaba iki gündür test yapamıyorum ama nedense zaten hep negatif çıktı daha pek yakın goremedim birde iki gündür kasık ve bel agrım var içimde bşeyler oluyor sanki gazında vae afedersiniz hç anlam veremedim üşüttümmü acaba birde bugun canım çorba çekti 7 kepçe içtim ekşi ekşi kokulara karşı tuhafım her koku midemi bulandırıyor bu kadar erken hamile kalamam dimi

cunku. rahim kendini gebelige hazirliyor. sende tecrubeli olunc oluyor kuzum hele ki kimyasal gebelik gecirenlerin sansi yuksek oluyo
Kimyasaldan sonra ikinci adetim bu benim çok okudum kimyasaldan sonra hemen hrmilr kaldım diyenleri ama ben onlardan olaamdim

Nasıl negatif çıktı kuzu anlamadım . 2 gündür neden yapmıyosun belki o günlerde olacaktı koyuluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…