Soralım :)Google amcaya sorun kızlar
valla.Kiz benim eşimde asayişte çalışıyor gecede şuan yalnızım bende
Aynen canım ya şuan nasıl soğuk var dışarda benim de aklım onda hep napiyo üşüyor mu diyevalla.oyy oyy bizim kaderimiz kuzum rabbim oyle calisana yardim etsin. cok zor bazen anlatiyor surekli uzerlerine silah atiliyor ulkede hain cok
usuyordur kuzum bugun yagmurda var bot falan pacosunuda giydi ama yagmurdan ne kadar korurAynen canım ya şuan nasıl soğuk var dışarda benim de aklım onda hep napiyo üşüyor mu diye
Allah yardımcıları olsun inşallahusuyordur kuzum bugun yagmurda var bot falan pacosunuda giydi ama yagmurdan ne kadar korur
esim ilk uzman cavus olacakti gondermedim kazandi ama sozlesmeyi imzalamadi tabi o gorev daha kotu en azindan sabah evine geliyorAllah yardımcıları olsun inşallah
Aynen iyi yapmissinesim ilk uzman cavus olacakti gondermedim kazandi ama sozlesmeyi imzalamadi tabi o gorev daha kotu en azindan sabah evine geliyor
Canım sende durumlar ne bu ay umut var mı inşallahBuradayız :))
ben anne rahmine dusen diye biliyorm yanlis anlam hani rahim tup muhabbeti icin demiyorm kuzum en iyisini rabbim bilirGoogle amcaya sordum ben efendimiz sav düşük olan çocuğa isim verin demiş ama başka hadislerde var ruh üflenmesi 4. Ayda olduğu için 4. Aydan sonra geçerli diyenler var tam anlayamadım
Yanı yarın mi benim de öyle çarşamba günü inşallah gelmez de hamile oluruz :)Çarşamba bat kuzum bekliyorum :))
Amenna abla insallah öyledir de isim vermeyince şefaat etmiyormuş o nasıl olacak cinsiyet bile bilmiyoruzben anne rahmine dusen diye biliyorm yanlis anlam hani rahim tup muhabbeti icin demiyorm kuzum en iyisini rabbim bilir
senin kide mi sabah geliyorAynen iyi yapmissin
Ya benimde Çarşamba battttYanı yarın mi benim de öyle çarşamba günü inşallah gelmez de hamile oluruz :)
Evet sabah 7 de geliyor akşam 6 'da gittisenin kide mi sabah geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?