Kiz bende var o sol kasigim da birde göğüslerim hassaslasti ama o reglde de oluyordu onu saymiyorumura kasik batmasi beni maf etti 3 gundur cekiyorm bugun daha siddetli
yapacak bise yok kuzum. aslinda benm uyumam lazim cocuklar erken kalkiyor ama alistim esimle 4 kadr otrmaya uykum gelmiyoBixim ki de öyle diyor kendisi yoruluyor garibim bende komiklik yapınca nerden buluyorsun bu kadar enerjiyi diyor
O düzensizlik bende de var bekliyorum öyle bende :))yapacak bise yok kuzum. aslinda benm uyumam lazim cocuklar erken kalkiyor ama alistim esimle 4 kadr otrmaya uykum gelmiyo
aynen benm kine cok var regl yumurtlama agrisi olabilir benm kisi inss hakkimizda hayirlisiKiz bende var o sol kasigim da birde göğüslerim hassaslasti ama o reglde de oluyordu onu saymiyorum
Ablaaaa soylesenee:)))yapacak bise yok kuzum. aslinda benm uyumam lazim cocuklar erken kalkiyor ama alistim esimle 4 kadr otrmaya uykum gelmiyo
Ee niye soylemiyon daha catlatacan bixiaynen benm kine cok var regl yumurtlama agrisi olabilir benm kisi inss hakkimizda hayirlisi
soyluyorm canm. konusurken cok af edrsininz tukureye boguluyor musun hamile kalinca gep konusurken agzimdan tukuruk akiyor istemsiz. bu belirti unutmayinAblaaaa soylesenee:)))
Haklisin canim evde test var yapmıyorum bende bat gelmeden sonra cidden çok üzülüyorumValla kendimi dinlemiyorum ben artık dinlemicem de sonra daha çok üzülüyorum kendinizi dinlemyin kızlar en iyisi bat beklemek :)
Aaa değişik bir belirti ilk defa duydum kiz :))soyluyorm canm. konusurken cok af edrsininz tukureye boguluyor musun hamile kalinca gep konusurken agzimdan tukuruk akiyor istemsiz. bu belirti unutmayin
cok buyuk belirti aslinda her kadin kendini dinlemiyor birde erken. donemlwrde cikiyorAaa değişik bir belirti ilk defa duydum kiz :))
Doğrudur tatlım kişiden kişiye değişir elbetcok buyuk belirti aslinda her kadin kendini dinlemiyor birde erken. donemlwrde cikiyor
kuzum benm o desigin sey 4 aylarda falan oluyordu hatta burnum kaniyordu bilmiyorm kuzumO zaman bekliyoruz
Ablacım birşey sorucam ben sana benim çok burnum yanıyo hele ki burun damarlarım sanki böyle kanayacakmış gibi hissediyorum
Canım umutlandirmak kötü hissettirmek istemem ama benim arkadaşımda ilk hamileliğinde senin gibiydi sonra burnu kanamaya başladı inşallah hamilesindir ❤O zaman bekliyoruz
Ablacım birşey sorucam ben sana benim çok burnum yanıyo hele ki burun damarlarım sanki böyle kanayacakmış gibi hissediyorum
aynen oyle her benden farkli fonk farkli mesela benm hep burnu 4 aydan sonra kanamaya basliyorfu her gebe olmuyorDoğrudur tatlım kişiden kişiye değişir elbet
Haklisin tatlım dur bakalım çarşamba bir gelsin hele :))aynen oyle her benden farkli fonk farkli mesela benm hep burnu 4 aydan sonra kanamaya basliyorfu her gebe olmuyor
olabilir kuzumm. pregostron hormonu artnca .kilcal damarlara vuruyor benm. varislerim bile olustu. bu yuzdenBenim kanamıyor kanayacak gibi hissediyorum böyle damarları acıyo burnummuun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?