Hiç sorma canısı ya bugün aramadida benim ki yoğun heralde arardı yoksanurlana balkona ciktim az once nasl soguk disari bu adamlar nasl dayanack
benm ki aradi cocuklar nasl hasta etme yemek yediler mi dogalgazi ac yemek falan ye esma:) bi susmadiHiç sorma canısı ya bugün aramadida benim ki yoğun heralde arardı yoksa
kuzum ergec ogrnecen balimmm heves etmedwn olmuyorAyy bilmiyorum kızlar ya baya yanıyo ama heveslenmicem
Daha ne istiyon esmaa :)) sorsa suç sormasa suçbenm ki aradi cocuklar nasl hasta etme yemek yediler mi dogalgazi ac yemek falan ye esma:) bi susmadi
Evet çok doğru, benim 2 hamilelogimdede oldu . Hatta sevdiginiz bir yiyeceği düşününce resmen salya akacak gibi oluyo ağzımdansoyluyorm canm. konusurken cok af edrsininz tukureye boguluyor musun hamile kalinca gep konusurken agzimdan tukuruk akiyor istemsiz. bu belirti unutmayin
Heveslenip hüsrana uğramak insana çok koyuyor yaAyy bilmiyorum kızlar ya baya yanıyo ama heveslenmicem
vallah aynen kuzum:) bu arads istbulda mi otruyirsunuzDaha ne istiyon esmaa :)) sorsa suç sormasa suç
saclarin daha parlak ve gur oluyor cunku:)Evet çok doğru, benim 2 hamilelogimdede oldu . Hatta sevdiginiz bir yiyeceği düşününce resmen salya akacak gibi oluyo ağzımdanbende başka bişey diyeyim felaket şekilde terleme oluyor, ben yazın bile zor terlerim ama hamilelikte resmen sabah afedersiniz iç camasirima kadar ıslak uyaniyorum , hele bata yakinken ve bat geçince . Bide bu hamileligimde farkettim saçlarım çok çabuk yaglaniyo. Yani normalde zaten yağlı 2 gün yikamasam rezil gibi olur . Busefer esim dedi hatta sen kac gündür saçını yikamadin. Halbuki gece yikanmistim , öğün işten gelince dedi yani 24 saat bile olmamıştı. Kostum aynaya baktım hakkaten sanki 1 hafta yikamamisim
Yok tatlım marasta siz istanbulda mısınızvallah aynen kuzum:) bu arads istbulda mi otruyirsunuz
Sanki burun spreyi sıkınca burnun açılır ya öyle dimiBenim kanamıyor kanayacak gibi hissediyorum böyle damarları acıyo burnummuun
evet kuzum. olsun gonullerimiz ayni yerde:)Yok tatlım marasta siz istanbulda mısınız
Yapma dursun perşembe günü yapalım bence olmazsak eğer
Aynen ya ama yakın olmak isterdim sana :))evet kuzum. olsun gonullerimiz ayni yerde:)
burun tikali gibi oluyor. oy oy ileryen haftalarda kaniyor pihti falan geliyorSanki burun spreyi sıkınca burnun açılır ya öyle dimi
Daha önceki konuşmalardan almıştım ismini , dua ettim canimBende dua istiyorum songul
Insallah belirtidirEvet canım yanıyo böyle içi kanayacakmış gibi hissediyorum bi de başıma ağrı yapıyor
aynen kuzum. vallah al benden de o kadr reel hayatta keske sizin gibi insanlarla karsilassamAynen ya ama yakın olmak isterdim sana :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?