- 17 Eylül 2018
- 1.414
- 1.519
- 63
- 29
Bendr ya insanlar o kadar cikarci ve fesat ki yaklaşamıyorsun böyle dertlessen sonra derdini başkalarından duyuyorsun böyle mi oldu diye güvenilmiyor insanlara hele ki akraba olanlaraaynen kuzum. vallah al benden de o kadr reel hayatta keske sizin gibi insanlarla karsilassam
Sen test yaptın mı ne zaman yaptım kaç gün önce ayy :))Bilmiyorum canım ama heveslenmiceeem olursa sürpriz olsun geçen test yaptım hafif çizgi vardı A Annelerin en yorgunu de gördü hatta ama bekliyorum işte belli olmuyor ne olacağı biliyorsunuz
aynen. belli belli vallh ben gordum o cizgiyi. bakalim netlesecek miBilmiyorum canım ama heveslenmiceeem olursa sürpriz olsun geçen test yaptım hafif çizgi vardı A Annelerin en yorgunu de gördü hatta ama bekliyorum işte belli olmuyor ne olacağı biliyorsunuz
Ayy inşallah hadi bakalım
yoruluyordur. kuzum maf ediyor cocuklar onu@dilzapek tatlım nerelerdesin okulda yoruluyirsun sanırım özletme kendini uğra arada
Senin bebis var demi tatlım hamileydinÇok susuyorum ek olarak, 1 litreyi zor bitirirdim . Şimdi en az 2 içiyorum hatta daha da fazla. Ve su an gaz cikarmaktan ve wc ye tasinmaktan uyuyamiyorum
Aynen :))yoruluyordur. kuzum maf ediyor cocuklar onu
Evet canım 5+5 hamileyim. Ismin meltem dimi , profil isminden öyle olduğunu düşünüp meltem diye dua ettim bu geceSenin bebis var demi tatlım hamileydin
bu kasik agrim gecmiyorrr sadece solumda var ve sos orasi en son gebelimde dollenmeden sonra boyleydi 2 hafta cektim sonra hamileydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?