Ilçede kalıyorum canım burda da devlette doktor kalmadi özeldekine de sapik diyor kadinlar kime gidecegimi sasirdim en yakin malatya maraş nasıl edersek bilemedim kiDoktor tatmin etmedi o zaman seni. Başka bir doktora daha git olmazsa
İnşallah. Ama ovu günleri doğru mu ona pek güvenmiyorum ben yaValla takvimim uygulamasında 13 kasımdan 19 kasım arası tahmini ovu göstermiş 17 18 ilişki olmadı ama inşallah tutmuştur yinede :)
Sapık mı? Tövbe ya neler duyacağız daha? Sen bence ihmal etme canımIlçede kalıyorum canım burda da devlette doktor kalmadi özeldekine de sapik diyor kadinlar kime gidecegimi sasirdim en yakin malatya maraş nasıl edersek bilemedim ki
Evet tatlım kadınlar varınca direk sorunlarını sormadan yatırıp alttan bakıyormuşİnşallah. Ama ovu günleri doğru mu ona pek güvenmiyorum ben ya
Sapık mı? Tövbe ya neler duyacağız daha? Sen bence ihmal etme canım
Değerlendiriyorum canım nasip ne zamansa artk ama adet olucakmışgbi ağrıyı anlam veremedimSivilce falan yumurtlamadandir ama dikkat et diğerlerine aman grip olma sıcak tut kendini bu günleri de değerlendir canım benim
Üşütmüşsün büyük ihtimalle tatlım ondan olabilir dikkat etDeğerlendiriyorum canım nasip ne zamansa artk ama adet olucakmışgbi ağrıyı anlam veremedim
O ağrı bendede var karnımmı desem karnımın biraz üstümü desem yerini tarif edemiyorum ama sanki bıçak saplanıyor öyle bir ağrı anlayamadımDeğerlendiriyorum canım nasip ne zamansa artk ama adet olucakmışgbi ağrıyı anlam veremedim
Ben her gece yapıyorum yatıyorum sabaha iş yok ama bugun yapamadım maalesef oturdum :) amaannn pis olmaktan iyidir deterjan kokusu :)Sorma hastalık . Titizlikte değil mesele deterjan kokularına aşığım
Ayyy kız hiç sorma ya ben bu ay o kadar belirti gördüm ki hamileyim kesin dedim ama :))Benim de çok ağrıyor göğüslerim bakalım hayırlısı herşeyden umut bekler olduk :))
Hehe ideali senin yaptığın ben az kaldı kendimi zehirleyeceğimBen her gece yapıyorum yatıyorum sabaha iş yok ama bugun yapamadım maalesef oturdum :) amaannn pis olmaktan iyidir deterjan kokusu :)
Belki de hamileyizdir kizz :)) belli mi olur hayırlısı olsun inşallahAyyy kız hiç sorma ya ben bu ay o kadar belirti gördüm ki hamileyim kesin dedim ama :))
Benim sag sol saplanıyor ah kadın olmak ne kadar zorO ağrı bendede var karnımmı desem karnımın biraz üstümü desem yerini tarif edemiyorum ama sanki bıçak saplanıyor öyle bir ağrı anlayamadım
Dün bende annemin evini temizledim tuz ruhu falan az kala ölecektim :)))Hehe ideali senin yaptığın ben az kaldı kendimi zehirleyeceğim
Ahahahha düşünsene gerçekten oyleymişş ikimizde :)))Belki de hamileyizdir kizz :)) belli mi olur hayırlısı olsun inşallah
Aynenn dikkat etmem lazım ama havalar bir oyle bir boyle evde oldugum halde boyleysem dışarı çıksam ne hale gelirimÜşütmüşsün büyük ihtimalle tatlım ondan olabilir dikkat et
Ayyy yaa ne güzel olurdu oyy oyy :))Ahahahha düşünsene gerçekten oyleymişş ikimizde :)))
Çıkma cikma ben bir yere çıkmıyorum çok soğuk dışarısı cikmadigum halde üşüyorum havalar bayagi soğuduAynenn dikkat etmem lazım ama havalar bir oyle bir boyle evde oldugum halde boyleysem dışarı çıksam ne hale gelirim
Nasippp insallah sağlıklı olsun da ben başka bişey istemiyorum:)))Ayyy yaa ne güzel olurdu oyy oyy :))
Evet hele bi üşütmeye gör valla ben ayaklarımdan hemen kapıyorum hastalığı sonra belim başım karnım kopuyorBenim sag sol saplanıyor ah kadın olmak ne kadar zor
Amin canım inşallahNasippp insallah sağlıklı olsun da ben başka bişey istemiyorum:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?