Tmm abla indiriyomadi takvimim .onu indir
Bende kullanıyorum takvimim uygulamasını bende günü gününe uyuyor ama benim yumurtam çatlamıyor sanırım ovulasyon da çatlamış gibi görünüyor ama çatlamıyor ondan olmuyor benceTmm abla indiriyom
Nasıl yani, adet görüyorsun ama değil miBende kullanıyorum takvimim uygulamasını bende günü gününe uyuyor ama benim yumurtam çatlamıyor sanırım ovulasyon da çatlamış gibi görünüyor ama çatlamıyor ondan olmuyor bence
Ben de takvimim kullanıyorum cok iyiadi takvimim .onu indir
Evet tatlım adet görüyorum geçen ay adetimin 15.günü falandı doktor ultrasonla bakti yumurtan gelişmemiş olgunlaşmamış çatlama olmaz dedi ve o ay sürekli kanamam oldu doktor sadece folik asit verip gönderdiNasıl yani, adet görüyorsun ama değil mi
İnsallah hamiledir ablacımaynen canm herseyi iyiye yorumla kafam meltem minaya gitti mesajima cvp bile vermiyor ne oldu acaba
Nedennnn :)Valla iyi gibiyim yorgunum :)
Öyle bişey olabilir mi ki ya offf kafam bulandıAynen canım olabilir hastaneye mi gitsen en azindan ilaç falan verir tutunması için erken tedavi olur bence yarın bir kan ver derim ne dersin
Canım bende bi sıkıntı var akşama kadar elim ciften çamaşır suyundan çıkmıyo çok seviyorum. Temiz olsa dahi evde olduğum için sürekli biyerleri temizliyorum akşamada pertim çıkıyo :)Nedennnn :)
Aynen tatlım valla bir daha üzülmeni istemem en azindan varsa da önlemini alırsınız bugün liseden arkadaşımla konuştum doğumuna iki hafta var o da hamileliğinin üstüne regl olmuş adetimin ilk günü test yapmıştım negatif çıktı diyo adetim 9 gün sürerken 5 gün sürdü gayette kanamam oldu diyo neden erken bitti diye test yaptım sonuç pozitif çıktı şok oldum diyo bugün onun anlattikalrina aldanıp acaba hamile miyim diye düşünmeye başladım :)Öyle bişey olabilir mi ki ya offf kafam bulandı
Merhaba canım hoşgeldin :))Kızlar merhaba :)
Hoşbulduk iki gün once koyulaşmıştı ovulasyon dün yaptım silik çıktı birde aşırı sivilcelendim adet olacakmışım agrım var hafiften birde başım çok ağrıyor gözlerim vuruyorum ateşimi çıkarıyor ayaklarım üşüyor vucudum sıcak geçmiyor agrım ne olıyor bana boyle grip mi olucam acabaMerhaba canım hoşgeldin :))
Hmmm bende titizim ama senin ki biraz fazla galiba :))Canım bende bi sıkıntı var akşama kadar elim ciften çamaşır suyundan çıkmıyo çok seviyorum. Temiz olsa dahi evde olduğum için sürekli biyerleri temizliyorum akşamada pertim çıkıyo :)
Ahahahah kıyamam :))) dur bakayım olmadı göğsüm devam ederse kan veririm bende nasip belkide öyledir :)))Aynen tatlım valla bir daha üzülmeni istemem en azindan varsa da önlemini alırsınız bugün liseden arkadaşımla konuştum doğumuna iki hafta var o da hamileliğinin üstüne regl olmuş adetimin ilk günü test yapmıştım negatif çıktı diyo adetim 9 gün sürerken 5 gün sürdü gayette kanamam oldu diyo neden erken bitti diye test yaptım sonuç pozitif çıktı şok oldum diyo bugün onun anlattikalrina aldanıp acaba hamile miyim diye düşünmeye başladım :)
Sorma hastalık . Titizlikte değil mesele deterjan kokularına aşığımHmmm bende titizim ama senin ki biraz fazla galiba :))
Sivilce falan yumurtlamadandir ama dikkat et diğerlerine aman grip olma sıcak tut kendini bu günleri de değerlendir canım benimHoşbulduk iki gün once koyulaşmıştı ovulasyon dün yaptım silik çıktı birde aşırı sivilcelendim adet olacakmışım agrım var hafiften birde başım çok ağrıyor gözlerim vuruyorum ateşimi çıkarıyor ayaklarım üşüyor vucudum sıcak geçmiyor agrım ne olıyor bana boyle grip mi olucam acaba
Doktor tatmin etmedi o zaman seni. Başka bir doktora daha git olmazsaEvet tatlım adet görüyorum geçen ay adetimin 15.günü falandı doktor ultrasonla bakti yumurtan gelişmemiş olgunlaşmamış çatlama olmaz dedi ve o ay sürekli kanamam oldu doktor sadece folik asit verip gönderdi
Benim de çok ağrıyor göğüslerim bakalım hayırlısı herşeyden umut bekler olduk :))Ahahahah kıyamam :))) dur bakayım olmadı göğsüm devam ederse kan veririm bende nasip belkide öyledir :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?