- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.778
- 163
- 36
kuzum o zamn adet bitiminden sonra test yapYa suan normal adet sancım var da daha kötüsü olduğu günlerde oldu ama baş dönmesi beni şüphelendiriyo insallah bişey yoktur veya hamileyken adet görüyorumdur çünkü benim annem 9 ay hergün adet görmüş bana da geçmiş olabilir ondan ama insallah oda olmaz iyi bişey olsun da ne olursa olsun :)
Yeni geldim canım nasılsınız :)
Geçmezse yaparım abla ya hayırlısı olsun artık herseyin napalım :)kuzum o zamn adet bitiminden sonra test yap
İyiyim kuzum sen nasılsın :)Yeni geldim canım nasılsınız :)
aynen canm herseyi iyiye yorumla kafam meltem minaya gitti mesajima cvp bile vermiyor ne oldu acabaGeçmezse yaparım abla ya hayırlısı olsun artık herseyin napalım :)
Valla iyi gibiyim yorgunum :)İyiyim kuzum sen nasılsın :)
Abla uygulama kullanıp hesap yapıyorum dedin hangi uygulama o ?aynen canm herseyi iyiye yorumla kafam meltem minaya gitti mesajima cvp bile vermiyor ne oldu acaba
ewett muhabbete harika bagzen herkes uyuyor sena ben murvet kaliyoruz arabeske bagliyorz:)Gece kuşu gibiyiz, geceleri daha kalabalık burası :)
Aynen canım olabilir hastaneye mi gitsen en azindan ilaç falan verir tutunması için erken tedavi olur bence yarın bir kan ver derim ne dersinYa suan normal adet sancım var da daha kötüsü olduğu günlerde oldu ama baş dönmesi beni şüphelendiriyo insallah bişey yoktur veya hamileyken adet görüyorumdur çünkü benim annem 9 ay hergün adet görmüş bana da geçmiş olabilir ondan ama insallah oda olmaz iyi bişey olsun da ne olursa olsun :)
Okeye dördüncü gerekse ben varımewett muhabbete harika bagzen herkes uyuyor sena ben murvet kaliyoruz arabeske bagliyorz:)
ovulasyon takibi yada yumurtlama takvimi orda hersey yaziyor kuzum indirAbla uygulama kullanıp hesap yapıyorum dedin hangi uygulama o ?
hahaayy:) gel balim gelOkeye dördüncü gerekse ben varım)
Nasıl yaşıyorum gel de bana sor Özlemek beklemek bitmedi bir anewett muhabbete harika bagzen herkes uyuyor sena ben murvet kaliyoruz arabeske bagliyorz:)
Uygulamanın adı yokmu ablam ben flo kullanıyorum o daha iyiyse ona geçiyimovulasyon takibi yada yumurtlama takvimi orda hersey yaziyor kuzum indir
Nasıl yaşıyorum gel de bana sor Özlemek beklemek bitmedi bir an
Gözlerim boşlukta takılır kalır
Anılar aklımı alır her sabah
Deeeeermişim[/Q puhaaa:) benm arabeskCi arkadsim
dur adi neymis bakiyomUygulamanın adı yokmu ablam ben flo kullanıyorum o daha iyiyse ona geçiyim
yumurtlama döneminde her günü mü değerlendirdiniz?ovulasyon takibi yada yumurtlama takvimi orda hersey yaziyor kuzum indir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?