- 12 Aralık 2019
- 276
- 88
- 48
- Konu Sahibi Hedrkrlssa
-
Peki ilacın ise yaradığına dair belirti olur mu kanama falan kanama olmazsa korkmalimiyimYumurtlamadan en az 12 gün sonra çıkar kişiden kişiye değişir ama ortalama 12
Peki teşekkür ederimİlaçla ilgili deneyimim ya da bilgim yok sadece etki etmeme ihtimalinin çok düşük olduğunu biliyorum
Bu pazartesi canimIlk idrarla yapılması gerek. Zaman olarak biraz erken sanki beklenen adet tarihin ne zaman
Erken bence en doğrusu beklenen adet tarihinden 10 gün sonra yapmak ama bende sabırsızlanıyorum bekleyemiyorum falan.. Ama heryerde aynı şeyi gördüm zaman..Bu pazartesi canim
Canim insan bekleyemiyo insaalah test te çıkmamıştır adeti bekleyeyim gecikirse kan vereyim sence yarın ilk idrarla bi test yapayim miErken bence en doğrusu beklenen adet tarihinden 10 gün sonra yapmak ama bende sabırsızlanıyorum bekleyemiyorum falan.. Ama heryerde aynı şeyi gördüm zaman..
Mrb aynı durumdayız 3 aralık yumurtlama tek ilişki bugün test negatif..erken çünkü dahaKızlar 3 aralık yumurtlama ilişkim oldu bugün test yaptım öğlen saat 2 buçuk gibi negatif yarın ilk idrarla yapsam sonuç değişir mi
Canim kan yapsam çıkmasa daha kötü olurum benimde tek ilişki öncesinde bende eşimde doktora gittik tahliller falan çok iyiydi ben hemen gebe kalırım sandım pazartesi sabah yaparım olmadı beklerimMrb aynı durumdayız 3 aralık yumurtlama tek ilişki bugün test negatif..erken çünkü dahaacele ettik desene pazartesi kan verelim bence yada pazartesi ilk idrarla dene..
Canim benim adete son 2 var ama gebelik testi erken gebelik test değil dua et hamilesin çok dua et ne olur inşallah testte cikmamistirErken testler beklenen adet tarihinden en fazla 6 gün önceye kadar sonuç veriyor. Ama kanda baktırırsanız daha erken öğrenebilirsiniz.
Bence yapmalısın canimmCanim insan bekleyemiyo insaalah test te çıkmamıştır adeti bekleyeyim gecikirse kan vereyim sence yarın ilk idrarla bi test yapayim mi
Canim pazartesi adet günüm o gün yapacam yarın moralimi bozmayayımBence yapmalısın canimm
İnşallahhhh hamilesindir kuzum ama normal test genelde gecikmelerde doğru sonuç veriyor.Canim benim adete son 2 var ama gebelik testi erken gebelik test değil dua et hamilesin çok dua et ne olur inşallah testte cikmamistir
Pazartesiyi bekleyecek kuzum ama not ettim gebelik testini sen duanı esirgeme lutfenİnşallahhhh hamilesindir kuzum ama normal test genelde gecikmelerde doğru sonuç veriyor.
Sen git yarın sabah bir productor marka erken gebelik testi al ve ilk idrar ile yap.
Bu marka cidden yanılmıyor.
Ben adete 3 gün kala yaptım kabak gibi çift çizgi çıktı şok olmuştum
BeklemeliyizCanim kan yapsam çıkmasa daha kötü olurum benimde tek ilişki öncesinde bende eşimde doktora gittik tahliller falan çok iyiydi ben hemen gebe kalırım sandım pazartesi sabah yaparım olmadı beklerim
Inşallah canim insallah yakın zamanda müjde veririz burdaBeklemeliyizins güzel sonuçlar alırız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?