• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkiden sonra bacak ağrısı

üye yaşı 18 cahillik diz boyu hayır diyemiyormuş pes yani özellikle yaşına baktım diyecek başka bişe bulamıyorum ayaklarınızın üzrinde durmadan evlenirseniz böyle olur en mühim konuda bile hayır diyemezsiniz

Bu konuda bilgim yok.
Koca denilen kişi doktor yasağını bile dinlememiş.
Sorun yaratıyor demişsiniz ama düşük riskinden daha önemli mi?

Siz gerçek misiniz? Hiç sanmıyorum gerçek olduğunuzu inanamıyorum yani hamilesiniz ortada çocuğunuzun sağlığı var doktor yasaklamış ama eşiniz nasıl bir insansa 2-3 günde bir istiyor kendini tatmin etme peşinde hadi o ayrı öküz sizde dayanamıyorum deyip kabul ediyorsunuz sonra da böyle oluyor diyorsunuz daha büyük şeyler olmadığına dua edin bebeğinizden daha mı önemli gerçekten eşinizin gönlünü yapmak? düşük olsa birşey olsa nasıl rahat edeceksiniz vicdanınız rahat edecek mi hayret yani

Bir de 18 yaşındaymışsınız daha eh yani şaşırmamak gerek bu yaşta evlenip böyle hamile kalırsanız bu cahillikle bunları yapıp o çocuğa zarar verirsin ya gerçekten hamileliğin ciddiyetini sorumluluğunu alamayacak çocuk sorumluluğu alamayacak olgunlukta olmayanlar hamile kalmasın ya yazık valla yazık

Siz gerçek misiniz? Hiç sanmıyorum gerçek olduğunuzu inanamıyorum yani hamilesiniz ortada çocuğunuzun sağlığı var doktor yasaklamış ama eşiniz nasıl bir insansa 2-3 günde bir istiyor kendini tatmin etme peşinde hadi o ayrı öküz sizde dayanamıyorum deyip kabul ediyorsunuz sonra da böyle oluyor diyorsunuz daha büyük şeyler olmadığına dua edin bebeğinizden daha mı önemli gerçekten eşinizin gönlünü yapmak? düşük olsa birşey olsa nasıl rahat edeceksiniz vicdanınız rahat edecek mi hayret yani
Bence bu konu fake ya benim etraftan duydugum ve kendim yaşadıgm kadaryla erkekler daha cok korkuyo bebege birsey yaparm diye

Bu tarz erkekleri hiç anlayamıyorum. 6senelık evlıyım, hamılelıkle beraber sağlık sorunları derken rahat 1yıl bısey olmadı nerdeyse eşimle ve ne istedi ne güven zedeleyecek bir davranışı oldu aldatma vs gibi. Bu nasıl zıhnıyettır. Doktor yasaklamıssa vardır bi bıldıgı. Doğumdan sonra da lohusa haldeyken de ister artık. Birde ıkı güne bir

Bazı konularda çığlığı basıp kaçmak istiyorum cidden. Yeter ya, vallahi. Doktorun ne dediği değil de, kocanın keyfi önemli öyle mi? İkinize de yazıklar olsun. Buradaki dert bacağının ağrıması mı şimdi? Umarım bebeğini sağ salim kucağına alırsın ve umarım o doğana kadar aklın başına gelir.

Doktor da aman yapmayiversinler yasaklayım da demistir .Devam edin nasilsa dayanamiyorsunuz ...:işsiz:
Kucucuk bebegi riske atiyorsunuz

Doktor yasaklamamasına rağmen 3.aydan itibaren bacısı muamelesi yaptı bana koca:D eşinize söyleyin azcık tutuversin uçkurunu. Yasaksa risk var demek canınıza yazık, yavrunuza yazık. Doktora eşinizle gitseniz doktorunuz durumun ehemmiyetini anlatsa ona?

Doktor yasak diyor yasakkk bacağında ağrır başka taraflarında o can ve ona birşey olsa hesabını nasıl vereceksinizz.

Bırak ne problem yaparsa yapsın korkma
Şuan tek öncelik bebeğin ve senin sağlığın
Olmadı yemeğine şap koy:)

Gerçekten şimdi size eşinizi yadırgayarak yaklaşılmasından da rahatsız oldum. Sonuçta durumdan muzdarip olanda sizsiniz bu adamla muhatap olanda. Bacak ağrınızın ilişkiden bile olmayabilir çünkü ben hamileliğimi öğrendikten sonra ilişki yaşamadığım halde çok yorulduğum zamanlar bacak ağrısından ölüyordum. Ama riskli gebeliğinizin ve ilşkinin yasak olduğunu bir şekilde eşinize anlatmanız gerekiyor. DR. dan yardım alın veya Ailesi ile durumu paylaşın ne bilim.

Bir de 18 yaşındaymışsınız daha eh yani şaşırmamak gerek bu yaşta evlenip böyle hamile kalırsanız bu cahillikle bunları yapıp o çocuğa zarar verirsin ya gerçekten hamileliğin ciddiyetini sorumluluğunu alamayacak çocuk sorumluluğu alamayacak olgunlukta olmayanlar hamile kalmasın ya yazık valla yazık
Sana akıllara zarar birşey söyleyeyim konu sahibi 18 yaşında şu an karnında ki bebeği 3. Çocuğu olacak ki 2. çocuğu da henüz bir kaç aylık bebek daha. 2 kızı var bu bebeği de sırf erkek olsun hevesiyle yaptılar gibime geliyor. Konu sahibi cahil hem de körkütük cahil.

Mrb arkadaşlar 4 aylık hamileyim :anneadayı:doktorum bana ilişkiyi yasakladı ama eşim iki üç günde bi istiyor olmaz diyince sorunlar çıkıyor mecburen kabul ediyorum :110: ilişkiden sonra bacaklarım ağrımaya başlıyor yürüyemiyorum tuvalete giderken çok zorlanıyorum :KK61: bu konuyla ilgili bi öneriniz varmi şimdiden teşekkürler:KK52:
Doktor yasakladıysa neden hala anlamıyor ve ısrar ediyor? Çok acayip ya çocuk istiyorsa sabretsin biraz dokuz ay boyunca yasaklamamıştır zaten.
Geçici birşeydir. 2 günde bir istemesi de tuhaf hadi ayda 1 kez desen neyse de. Bacak ağrısı kendini kasıyorsan olabilir.

Sana akıllara zarar birşey söyleyeyim konu sahibi 18 yaşında şu an karnında ki bebeği 3. Çocuğu olacak ki 2. çocuğu da henüz bir kaç aylık bebek daha. 2 kızı var bu bebeği de sırf erkek olsun hevesiyle yaptılar gibime geliyor. Konu sahibi cahil hem de körkütük cahil.
:oha: Ne diyorsun ya! 3 üncü bu yaşta!!!

Eşimin ve benim kimsemiz yok canım.
Var olanlarda aramıyor sormuyor.
Esim zaten çok anlayışlı hiç çocuk konusu ile ilgili bişey sorup beni uzmez.
Esim is bile yapmasan neden yapmadin demiyor.
O konuda sansliyim.
Kafayi dagitmaya calisiyorum.
Telefona oyun indirdim onu oynuyorum :):):)
Ay inşallah o guzel kalbinden gecen hislerinle rabbim beni sevindirsin.
Bende sana bol bol dua edeceğim.
yaa yazılarınızı okudum çok duygulandım inşallah rabbim nasip etsin hepimize adınızı verir msiniz size bol bo dua etmek istiyorum mümin kardeşinin kardeşe duası kabul olur inşallah

Back
X