- Konu Sahibi Demetgelinn
İnsancıklar...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence bu konu fake ya benim etraftan duydugum ve kendim yaşadıgm kadaryla erkekler daha cok korkuyo bebege birsey yaparm diyeSiz gerçek misiniz? Hiç sanmıyorum gerçek olduğunuzu inanamıyorum yani hamilesiniz ortada çocuğunuzun sağlığı var doktor yasaklamış ama eşiniz nasıl bir insansa 2-3 günde bir istiyor kendini tatmin etme peşinde hadi o ayrı öküz sizde dayanamıyorum deyip kabul ediyorsunuz sonra da böyle oluyor diyorsunuz daha büyük şeyler olmadığına dua edin bebeğinizden daha mı önemli gerçekten eşinizin gönlünü yapmak? düşük olsa birşey olsa nasıl rahat edeceksiniz vicdanınız rahat edecek mi hayret yani
Sana akıllara zarar birşey söyleyeyim konu sahibi 18 yaşında şu an karnında ki bebeği 3. Çocuğu olacak ki 2. çocuğu da henüz bir kaç aylık bebek daha. 2 kızı var bu bebeği de sırf erkek olsun hevesiyle yaptılar gibime geliyor. Konu sahibi cahil hem de körkütük cahil.Bir de 18 yaşındaymışsınız daha eh yani şaşırmamak gerek bu yaşta evlenip böyle hamile kalırsanız bu cahillikle bunları yapıp o çocuğa zarar verirsin ya gerçekten hamileliğin ciddiyetini sorumluluğunu alamayacak çocuk sorumluluğu alamayacak olgunlukta olmayanlar hamile kalmasın ya yazık valla yazık
Doktor yasakladıysa neden hala anlamıyor ve ısrar ediyor? Çok acayip ya çocuk istiyorsa sabretsin biraz dokuz ay boyunca yasaklamamıştır zaten.Mrb arkadaşlar 4 aylık hamileyimdoktorum bana ilişkiyi yasakladı ama eşim iki üç günde bi istiyor olmaz diyince sorunlar çıkıyor mecburen kabul ediyorum
ilişkiden sonra bacaklarım ağrımaya başlıyor yürüyemiyorum tuvalete giderken çok zorlanıyorum
bu konuyla ilgili bi öneriniz varmi şimdiden teşekkürler
![]()
Sana akıllara zarar birşey söyleyeyim konu sahibi 18 yaşında şu an karnında ki bebeği 3. Çocuğu olacak ki 2. çocuğu da henüz bir kaç aylık bebek daha. 2 kızı var bu bebeği de sırf erkek olsun hevesiyle yaptılar gibime geliyor. Konu sahibi cahil hem de körkütük cahil.
yaa yazılarınızı okudum çok duygulandım inşallah rabbim nasip etsin hepimize adınızı verir msiniz size bol bo dua etmek istiyorum mümin kardeşinin kardeşe duası kabul olur inşallahEşimin ve benim kimsemiz yok canım.
Var olanlarda aramıyor sormuyor.
Esim zaten çok anlayışlı hiç çocuk konusu ile ilgili bişey sorup beni uzmez.
Esim is bile yapmasan neden yapmadin demiyor.
O konuda sansliyim.
Kafayi dagitmaya calisiyorum.
Telefona oyun indirdim onu oynuyorum :):):)
Ay inşallah o guzel kalbinden gecen hislerinle rabbim beni sevindirsin.
Bende sana bol bol dua edeceğim.
Eski mesajını okudum bizzat kendisi yazmış.Ne diyorsun ya! 3 üncü bu yaşta!!!