- 17 Ocak 2014
- 940
- 1.585
- 313
- Konu Sahibi Demetgelinn
Ben olsam ben de yanaşmazdım heralde ya10. haftada kanamam oldu 10 gün sonunda normale döndüm doktor yasaklamadığı halde eşim hiç yaklaşmadı..![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben olsam ben de yanaşmazdım heralde ya10. haftada kanamam oldu 10 gün sonunda normale döndüm doktor yasaklamadığı halde eşim hiç yaklaşmadı..![]()
Bilmiyorlar canım herhalde konuya bir el atşaka gibi.
ilişki olması şart mı. yani allah aşkına karı kocasınız biz mi anlatalım başka şekilde olabilme şeylerini. tövbe yahu.
Ben olsam ben de yanaşmazdım heralde yaben sorduğumda o kadar abaza değilim ne sana ne yavruma bunu yapamam demişti canım benim
sabah 7de işe gitmene rağmen gece 2den önce yatmayan sen akşam 9da bayılıyosun düşün ne haldesin bi de bununla mı uğraşcan demişti. Kırkım çıkınca eski kocam geri döndü neyseki
![]()
O zamandan sonra normale dönmese biz trip atarız benceOrası kaçınılmaz zaten. Kırk çıkınca trip atma hakkı doğuyor onlara![]()
Böylesine cahil insana başka yorumlar yapmazsak ortada sevgisiz, cahil büyümüş bir sürü çocuk olacak ve böyle devam edecek bu süreç. Buradakilerin kendini tatmin etmek için yazma kaygısı gütmekten çok daha anne karnında şiddete maruz kalan bir bebeği düşünme çabası denilenilir.Ya insanların oralarını buralarını yorumlamasak
Direk soruna bir çözüm önerimiz varsa yazsak
Karşımızda 18 19 yaşlarında daha çocuk diyebileceğiz bir anne adayı var kendini ve bebeğini eşine karşı savunamıyor huzursuzluktan belki terkedilmekten korkuyor
Karşıdan klavye başında parmak sallamakla sadece kendi duygularımızı tatmin ediyoruz
Bizden yardım isteyen yardım bekleyen çoğumuzdan küçük birine yardımımız olmuyor malesef
Yorumlar çok sert kırıcı olmamalı bu kadar
böyle yorumların insana olumlu anlamda bir şeyler kazandıracağına inanmıyorumBöylesine cahil insana başka yorumlar yapmazsak ortada sevgisiz, cahil büyümüş bir sürü çocuk olacak ve böyle devam edecek bu süreç. Buradakilerin kendini tatmin etmek için yazma kaygısı gütmekten çok daha anne karnında şiddete maruz kalan bir bebeği düşünme çabası denilenilir.
Uyarılmalı hatta sert tedbirler alınmalı böyleleri için. Yoksa bölünerek çoğalıyorlar konuda görüldüğü gibi.
Ne diyelim ki doktor muyuz bacak ağrısına çözüm bulalım. Doktor riskli olduğunu söylemiş. Doktoru dinlemeyen insana ne çözümü sunacağız. Belki buradaki bir kaç yorumdan insafa gelir diye yazıyoruz işte.
O kadar evlat sahibi olmaya çalışan insanlar varken, bu tarz cahiller üremesinler bi zahmet. Yoksa kendileri gibi bireyler oluşacak toplumda. Her türlü zarar.
Keşke öyle bir dünya olsa...böyle yorumların insana olumlu anlamda bir şeyler kazandıracağına inanmıyorum
böylesine kırıcı yargılayıcı olunca sizce aha bir aydınlama geldi ben farklı biriyim mi diyecek konu sahibi
kendimi onun yerine koyuyorum 18 yaşımdaki halimle ne yapabilirdim? birde bu duruma ülkemizde yetiştirme kadına verilen değer öğretilen gelenekler göz önünde bulundurulursa aciz bir kadın profili ortaya çıkar
doktor sigara içmeyin diyor doktor düzenli beslenin diyor doktorlar dahil bunu uyabiliyor mu tam
burada bize düşen doktor dedi nasıl uymazsın değil
hakkını savun önceliğin bebeğin ve sensin korkma gibi kendini koruması kendine bakması yönünde tavsiyeler olmalı diye düşünüyorum haksızmıyım
keşke üremeyi lisansla verseler de herkes anne baba olamasa fakat öyle bir dünya yok