• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkiden sonra bacak ağrısı

10. haftada kanamam oldu 10 gün sonunda normale döndüm doktor yasaklamadığı halde eşim hiç yaklaşmadı.. :olamaz:
Ben olsam ben de yanaşmazdım heralde ya:D ben sorduğumda o kadar abaza değilim ne sana ne yavruma bunu yapamam demişti canım benim:D sabah 7de işe gitmene rağmen gece 2den önce yatmayan sen akşam 9da bayılıyosun düşün ne haldesin bi de bununla mı uğraşcan demişti. Kırkım çıkınca eski kocam geri döndü neyseki:D

Yani bu kadar da olmaz diyeceğim ama senin gibi o kadar çok var ki, ilişki doğumu kolaylaştırıyor ve hızlandırıyor diye biliyorum, siz böyle yaptıkça erken doğum vs olmaz inş. Doktora eşini de yanında götür, senin ağrılarının olması da normal değil onu da sor ne diyeyim bilemedim ama senin için üzüldüm yani

Ben olsam ben de yanaşmazdım heralde ya:KK70: ben sorduğumda o kadar abaza değilim ne sana ne yavruma bunu yapamam demişti canım benim:KK70: sabah 7de işe gitmene rağmen gece 2den önce yatmayan sen akşam 9da bayılıyosun düşün ne haldesin bi de bununla mı uğraşcan demişti. Kırkım çıkınca eski kocam geri döndü neyseki:KK70:

Orası kaçınılmaz zaten. Kırk çıkınca trip atma hakkı doğuyor onlara :KK48:

Ben de tüp bebekle hamile kaldim suan 33. haftamdayim sükürler olsun. Doktora sordum yasaklamadigi halde esim hic sey yapmadi. Ben dedim hatta bikac kez korkuyorum ben dedi yazik bisey olursa diye.. riske atmak istemedi. Esiniz de masallah nasil bir akil var anlayamadim

Üremenin de belli koşulları olsun bence. Böylelerine daha çok denk geliyor o güzelim bebekler, hayatları mahvoluyor.
Belli sınavdam geçirilsin çiftler. Böylelerine evlenirken şart koşulsun üremesin diye. Cıldırdım ya.

Kocan Sırf uçkur zevki yüzünden evladının düşme tehlikesini göze alan bir hödük!..

Doktor yasakladıysa bir bildiği var mutlaka, düşme tehliken olabilir muhtemelen.

Birde ilişkiden sonra senin o halini göre göre yinede ısrarla istiyorsa öküz demekten başka birşey gelmiyor içimden.

Ya insanların oralarını buralarını yorumlamasak
Direk soruna bir çözüm önerimiz varsa yazsak
Karşımızda 18 19 yaşlarında daha çocuk diyebileceğiz bir anne adayı var kendini ve bebeğini eşine karşı savunamıyor huzursuzluktan belki terkedilmekten korkuyor
Karşıdan klavye başında parmak sallamakla sadece kendi duygularımızı tatmin ediyoruz
Bizden yardım isteyen yardım bekleyen çoğumuzdan küçük birine yardımımız olmuyor malesef
Yorumlar çok sert kırıcı olmamalı bu kadar

ya bu nasıl bir eş! umarım o çocuk bi zarar görmez. yuh yani

Ya insanların oralarını buralarını yorumlamasak
Direk soruna bir çözüm önerimiz varsa yazsak
Karşımızda 18 19 yaşlarında daha çocuk diyebileceğiz bir anne adayı var kendini ve bebeğini eşine karşı savunamıyor huzursuzluktan belki terkedilmekten korkuyor
Karşıdan klavye başında parmak sallamakla sadece kendi duygularımızı tatmin ediyoruz
Bizden yardım isteyen yardım bekleyen çoğumuzdan küçük birine yardımımız olmuyor malesef
Yorumlar çok sert kırıcı olmamalı bu kadar
Böylesine cahil insana başka yorumlar yapmazsak ortada sevgisiz, cahil büyümüş bir sürü çocuk olacak ve böyle devam edecek bu süreç. Buradakilerin kendini tatmin etmek için yazma kaygısı gütmekten çok daha anne karnında şiddete maruz kalan bir bebeği düşünme çabası denilenilir.
Uyarılmalı hatta sert tedbirler alınmalı böyleleri için. Yoksa bölünerek çoğalıyorlar konuda görüldüğü gibi.
Ne diyelim ki doktor muyuz bacak ağrısına çözüm bulalım. Doktor riskli olduğunu söylemiş. Doktoru dinlemeyen insana ne çözümü sunacağız. Belki buradaki bir kaç yorumdan insafa gelir diye yazıyoruz işte.
O kadar evlat sahibi olmaya çalışan insanlar varken, bu tarz cahiller üremesinler bi zahmet. Yoksa kendileri gibi bireyler oluşacak toplumda. Her türlü zarar.

ne tepki verecekse versin çocuğunuzun sağlığını riske atmak ne ya
neden kabulleniyosunuz böyle şeyleri

Böylesine cahil insana başka yorumlar yapmazsak ortada sevgisiz, cahil büyümüş bir sürü çocuk olacak ve böyle devam edecek bu süreç. Buradakilerin kendini tatmin etmek için yazma kaygısı gütmekten çok daha anne karnında şiddete maruz kalan bir bebeği düşünme çabası denilenilir.
Uyarılmalı hatta sert tedbirler alınmalı böyleleri için. Yoksa bölünerek çoğalıyorlar konuda görüldüğü gibi.
Ne diyelim ki doktor muyuz bacak ağrısına çözüm bulalım. Doktor riskli olduğunu söylemiş. Doktoru dinlemeyen insana ne çözümü sunacağız. Belki buradaki bir kaç yorumdan insafa gelir diye yazıyoruz işte.
O kadar evlat sahibi olmaya çalışan insanlar varken, bu tarz cahiller üremesinler bi zahmet. Yoksa kendileri gibi bireyler oluşacak toplumda. Her türlü zarar.
böyle yorumların insana olumlu anlamda bir şeyler kazandıracağına inanmıyorum
böylesine kırıcı yargılayıcı olunca sizce aha bir aydınlama geldi ben farklı biriyim mi diyecek konu sahibi
kendimi onun yerine koyuyorum 18 yaşımdaki halimle ne yapabilirdim? birde bu duruma ülkemizde yetiştirme kadına verilen değer öğretilen gelenekler göz önünde bulundurulursa aciz bir kadın profili ortaya çıkar
doktor sigara içmeyin diyor doktor düzenli beslenin diyor doktorlar dahil bunu uyabiliyor mu tam
burada bize düşen doktor dedi nasıl uymazsın değil
hakkını savun önceliğin bebeğin ve sensin korkma gibi kendini koruması kendine bakması yönünde tavsiyeler olmalı diye düşünüyorum haksızmıyım
keşke üremeyi lisansla verseler de herkes anne baba olamasa fakat öyle bir dünya yok

böyle yorumların insana olumlu anlamda bir şeyler kazandıracağına inanmıyorum
böylesine kırıcı yargılayıcı olunca sizce aha bir aydınlama geldi ben farklı biriyim mi diyecek konu sahibi
kendimi onun yerine koyuyorum 18 yaşımdaki halimle ne yapabilirdim? birde bu duruma ülkemizde yetiştirme kadına verilen değer öğretilen gelenekler göz önünde bulundurulursa aciz bir kadın profili ortaya çıkar
doktor sigara içmeyin diyor doktor düzenli beslenin diyor doktorlar dahil bunu uyabiliyor mu tam
burada bize düşen doktor dedi nasıl uymazsın değil
hakkını savun önceliğin bebeğin ve sensin korkma gibi kendini koruması kendine bakması yönünde tavsiyeler olmalı diye düşünüyorum haksızmıyım
keşke üremeyi lisansla verseler de herkes anne baba olamasa fakat öyle bir dünya yok
Keşke öyle bir dünya olsa...
Öyle yapılan yorumlar da var. Konu sahibi bacağı için çözüm arıyor. Siz de farklı yorumlar yapmayın neyi sorduysa ona cevap verin demişsiniz. İnsanın sinirleri bozulunca ne yazacağı belli olmuyor. Ki yıllarca çocuk sahibi olma hasretiyle yanıp tutuşan insanların bir kaşık suda boğmak istemelerini de anlamak lazım.
Bir de konu sahibi anlatımında hiç de mağdur gibi değil. Gayet keyifli bir anlatım tarzı benimsemiş bence. Çocuk umurlarında değil. Sonra toplum bozulunca neden bozuldu diyoruz. Doktor risk demiş çocuğu ve kendini tehlikeye atıyor sonrasında da neden bacağım ağrıyor diyor! Gayet sinir bozucu bence.
Bazı konular cahilliği kaldıramayacak kadar hassas. Eskiden de çok cahil insanlar vardı eğitim seviyesi çok düşüktü vs. ama çocuğu için dünyaları karşısına alacak insanlar vardı. Diyorum ki en naif hayvanlar bile yavruları için en vahşi yırtıcılara karşı durabilirken, bir kadın bir öküze karşı gelemiyorsa bu cahillikten çok ötede bir konuma düşmektir. Bence bunun adı vicdansızlık. Vicdan da eğitimle olmuyor maalesef. Konu sahibine de kızılan nokta bu. "Madem bebek umrunda değil daha anne karnında günahına girme, sorumluluğunu alamayacağın çocuğu doğurma". Ama maalesef laçka bir şekilde gelişigüzel hamile kalıyor. Bunlar sevişecek diye de ortaya sürüsüne bereket çocuklar çıkıyor. İçler acısı.

Back
X