• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkiden sonra bacak ağrısı

Sana akıllara zarar birşey söyleyeyim konu sahibi 18 yaşında şu an karnında ki bebeği 3. Çocuğu olacak ki 2. çocuğu da henüz bir kaç aylık bebek daha. 2 kızı var bu bebeği de sırf erkek olsun hevesiyle yaptılar gibime geliyor. Konu sahibi cahil hem de körkütük cahil.
Yoksa Suriyeli miymiş?

Ne büyük sorumsuzluk.. Ebeveyn olamayacak olmaması gereken 2 insansınız.
Üstelik erkek bebek için konu açılmış daha önce.. :işsiz:

Yoksa Suriyeli miymiş?
Onu bilemem ama bu olayı bir suriyeliler yapmıyor maalesef bizim ülkemizde de çok örneği var. Devir kötü heryer sapık pislik dolu insan en yakınına bile guvenemiyorken daha 18 yaşında kendisi reşit bile değilken 3 çocuk aklı başında olan insanların yapacağı iş değil. O çocukları hakkıyla yetistirebilecegini de sanmıyorum konu sahibinin ve eşinin. Baksanıza çocuk daha doğmadan anne babasının zulmüne maruz kalıyor.

Doktor yasaklamamasına rağmen 3.aydan itibaren bacısı muamelesi yaptı bana koca:KK70: eşinize söyleyin azcık tutuversin uçkurunu. Yasaksa risk var demek canınıza yazık, yavrunuza yazık. Doktora eşinizle gitseniz doktorunuz durumun ehemmiyetini anlatsa ona?

10. haftada kanamam oldu 10 gün sonunda normale döndüm doktor yasaklamadığı halde eşim hiç yaklaşmadı.. :olamaz:

Mune Mune abla konu sahibi 18 yaşında ve 3 çocuğu var eger bu konu gerçekse lütfen konu sahibinin eşini eşinin ailesini ve kendi ailesini şikayet edelim. Ortada istismar edilen çocuk gelin ve istismara maruz kalabilecek 3 çocuk var lütfen bu konuya el atın Kazen Kazen konu sahibi gerçekten 18 yaşında mi öğrenebilir misiniz?

Kocan seni ve bebeğini hiç düşünmüyor demekki çok anlayışsız... sen orda agrı çek o orda zevk derdine düşsün yok öyle dünyaaa

18 yasindasin.
2 cocugun var.
3ncuye hamilesin.
Doktor iliskiyi yasakladi.
Esin 2-3 gune bir istedigini yapmazsan ariza cikariyor.
Bacak agrin var.
Hayir diyemiyorsun esine.

Cok uzuldum karnindaki masuma.

Iliski icin bisey diyemeyecegim ama bacak agrin icin magnezyum icmelisin hamilelikte bel bacak agrilari icin doktorum vermosti doktoruna bir danis.

Bilinçsizsiniz. Ciddiyetin farkına varamıyorsunuz. Siz 18 yaşınızdaysanız eşiniz de muhtemelen 15 yaşında falandır. Aklı başında bir erkek ne kadar cinselliğe düşkün olursa olsun eşini ve bebeğini düşünür.
İnsanın karısını, kocasını arzulaması çok güzel de yasak olan bir şeyi de ısrarla yapmaya çalışmak niye?

Bu konu fake ya da değil orasını bilmem de gerçekte böyle insanlar cidden var. Biz şehir hayatında yaşadığımız için garip geliyor da küçük köylerde, kasabalarda hala çocuk gelin olayı devam ediyor. Doğu falan diye düşünmeyin, Batıda da var. Temel çürük olduktan sonra eğitim versen kaç yazar yani? Bunun kocasının eşinin karnında bebek varmış yokmuş umru değildir, zaten gelişine çocuk sahibi olduklarına da eminim. Maksat beyefendi herhangi bir "delik" (!) aracılığıyla kendini rahatlatabilsin.

Gülerek anlatmışsın da. Eşin uçkuruna düşkün bir aptal madem. Sen neden izin veriyorsun? Bebeğinin canı eşinin uçkurundan değersiz mi?
Şaka gibisiniz.

Önerim yok Dr yasaklamış aynısı bende oluyo Dr rahimde açılma olabilir dedi yarın randevum var öğrenicem Dr eşini de gotur direkt esinin yuzune soylesin kizilcak surat yapacak ne var ya sana ya da bebeğe birşey olsa o zaman ne olacak zevkten daha mı önemli benimde çok ağrım oluyor kolay sanki sinir oldum şimdi :olamaz:

Back
X