- Konu Sahibi Demetgelinn
bebeğini ve kendini koruyabilecek savunabilecek bir olgunlukta değil ki konu sahibiKeşke öyle bir dünya olsa...
Öyle yapılan yorumlar da var. Konu sahibi bacağı için çözüm arıyor. Siz de farklı yorumlar yapmayın neyi sorduysa ona cevap verin demişsiniz. İnsanın sinirleri bozulunca ne yazacağı belli olmuyor. Ki yıllarca çocuk sahibi olma hasretiyle yanıp tutuşan insanların bir kaşık suda boğmak istemelerini de anlamak lazım.
Bir de konu sahibi anlatımında hiç de mağdur gibi değil. Gayet keyifli bir anlatım tarzı benimsemiş bence. Çocuk umurlarında değil. Sonra toplum bozulunca neden bozuldu diyoruz. Doktor risk demiş çocuğu ve kendini tehlikeye atıyor sonrasında da neden bacağım ağrıyor diyor! Gayet sinir bozucu bence.
Bazı konular cahilliği kaldıramayacak kadar hassas. Eskiden de çok cahil insanlar vardı eğitim seviyesi çok düşüktü vs. ama çocuğu için dünyaları karşısına alacak insanlar vardı. Diyorum ki en naif hayvanlar bile yavruları için en vahşi yırtıcılara karşı durabilirken, bir kadın bir öküze karşı gelemiyorsa bu cahillikten çok ötede bir konuma düşmektir. Bence bunun adı vicdansızlık. Vicdan da eğitimle olmuyor maalesef. Konu sahibine de kızılan nokta bu. "Madem bebek umrunda değil daha anne karnında günahına girme, sorumluluğunu alamayacağın çocuğu doğurma". Ama maalesef laçka bir şekilde gelişigüzel hamile kalıyor. Bunlar sevişecek diye de ortaya sürüsüne bereket çocuklar çıkıyor. İçler acısı.
kimisi 14 yaşında bile dişli hayata kafa tutacak yapıdadır ama yok yani zayıf korunmaya tavsiyeye telkine ihtiyacı var belliki