- 30 Kasım 2023
- 54
- -4
- 1
- Konu Sahibi Airbender33
-
Evet ben de iyi düşünüyorum. Ama boşanmış olması kafamı kurcalıyorNe güzel aramamazlık yapmamış bence bir tanıyın ya birbirinizi belki çok iyi şeyler olur belli mi olur
Yaşlar kaç? Ne kadar olmuş boşanalı?Evet ben de iyi düşünüyorum. Ama boşanmış olması kafamı kurcalıyor
Ben 25 o 32. Detayları bilmiyorum. Sorsam mı diye düşünüyorum ama en baştan sormak da tuhaf olur bence. Bir süre sonra sorarım belkiYaşlar kaç? Ne kadar olmuş boşanalı?
Bence boşanmış olmasından ziyade neden boşandığı önemli ama tabii herkes böyle düşünmek zorunda değil.
Ben bu dusuncelere çok üzülüyorum. Neden boşandığını sorun açıkça, yanıtının samimi olup olmadığını hissedersiniz zaten. İyi insanlar kotu evlilikler yapabilirler...Evet ben de iyi düşünüyorum. Ama boşanmış olması kafamı kurcalıyor
Kızlar bir arkadaşım var. Uzun bir süredir beğeniyordum. Geçen bara gittiğimizde yakınlaştık ve evine geçtik beraber olduk. Ondan sonra mesaj attı aradı. Birbirimizi çok yakından tanımıyorduk. Dediki seni daha yakından tanımak istiyorum. Seninle tanışmak için çok nedenim var dedi. Konuşalım edelim vs. Ben de hoşlanıyorum. Ama ben böyle şeye alışık değilim. Daha önce biriyle beraber olduğumda yazmamışlardı. Bunun güzel bir işaret olduğunu düşünüyorum. Ama kendisi boşanmış (çocuğu yok). Kendisi yabancı ve daha önce kısa süreliğine bir Türk le evlenmiş. Bunu bana söylemedi ben duydum. Sizce bu durum ileride sorun teşkil eder mi?
O da olabilir ama öyle bir ton sezmedim. Seninle sohbet edip tanımak istiyorum vs diyor. Yakında öğrenirimNiyetini iyi ölç. Fakbadi niyeti de olabilir.
Hayır, farklı. Ondan ümidimi kestim yorumlardan sonra. Çocuk istemiyorumKendimden büyük boşanmış bir adamdan hoşlanıyorum. Ne yapmalıyım?
Merhaba kızlar. Ben 25 yaşındayım, hoşlandığım kişi 33 yaşında. 5 yıl önce boşanmış ve 2 çocuğu var. Ablamla konuşuyorduk. Bana, yaşıma yakın ve benimle benzer tecrübeleri yaşayan biriyle daha iyi bir birliktelik yapabileceğimi söyledi. Adamla yaş farkımız fazla değil ama yine de başka sorunlar...www.kadinlarkulubu.com
Bu konusunu açtığın kişi mi? O da 33 yaşında boşanmış adamdı.
Bence bi şans verilebilir, laf lafı illaki açar ve bu konular konuşulur, o zaman öğrenirsin az buçuk.Ben 25 o 32. Detayları bilmiyorum. Sorsam mı diye düşünüyorum ama en baştan sormak da tuhaf olur bence. Bir süre sonra sorarım belki
Niye etsin boşanmış çocuklu olsa belki ? Yaş farkı kaç ?Kızlar bir arkadaşım var. Uzun bir süredir beğeniyordum. Geçen bara gittiğimizde yakınlaştık ve evine geçtik beraber olduk. Ondan sonra mesaj attı aradı. Birbirimizi çok yakından tanımıyorduk. Dediki seni daha yakından tanımak istiyorum. Seninle tanışmak için çok nedenim var dedi. Konuşalım edelim vs. Ben de hoşlanıyorum. Ama ben böyle şeye alışık değilim. Daha önce biriyle beraber olduğumda yazmamışlardı. Bunun güzel bir işaret olduğunu düşünüyorum. Ama kendisi boşanmış (çocuğu yok). Kendisi yabancı ve daha önce kısa süreliğine bir Türk le evlenmiş. Bunu bana söylemedi ben duydum. Sizce bu durum ileride sorun teşkil eder mi?
Kızlar bir arkadaşım var. Uzun bir süredir beğeniyordum. Geçen bara gittiğimizde yakınlaştık ve evine geçtik beraber olduk. Ondan sonra mesaj attı aradı. Birbirimizi çok yakından tanımıyorduk. Dediki seni daha yakından tanımak istiyorum. Seninle tanışmak için çok nedenim var dedi. Konuşalım edelim vs. Ben de hoşlanıyorum. Ama ben böyle şeye alışık değilim. Daha önce biriyle beraber olduğumda yazmamışlardı. Bunun güzel bir işaret olduğunu düşünüyorum. Ama kendisi boşanmış (çocuğu yok). Kendisi yabancı ve daha önce kısa süreliğine bir Türk le evlenmiş. Bunu bana söylemedi ben duydum. Sizce bu durum ileride sorun teşkil eder mi?
Hayır, farklı. Ondan ümidimi kestim yorumlardan sonra. Çocuk istemiyorum
Sen bu yasinda bu kadar bosanmis adami nereden buluyorsun ya? Gecen actigin konudaki adam da bosanmis ve 2 cocugu vardi. Ayni adam olduguna eminim ama ıspatlayamam.
Konu sahibinden bağımsız bazı kadınlar evli yada boşanmış erkekleri özelikle tercih ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?