- 19 Mayıs 2020
- 47.860
- 215.131
- 598
- Konu Sahibi Airbender33
-
Rainy örneğindeki kadın rastgele biri ile beraber olmamış ama. Bak bunlar biraz da şans, kader, kısmet işi. Hastalık var diye sevişilmeyecekse kaza var diye trafiğe de çıkılmamalı.Rastgele birlikte oluyorsunzda hastalik kapmaktanda mi korkmuyorsunuz. Benim bir tanidigim 23 yasinda kocasından hastalik kapmis 3. Derece ve psikolojisi bozulmuş. Rahmi alinabilirmis. Buyuk cesaret bu hastalıklarin tedaviside yok.
TAy niye tedavisi olmasın artık herseyin tedavisi var. Rabbimbsifa versin inşallah
Tedavisi olsada tamamen gecmiyor malesefAy niye tedavisi olmasın artık herseyin tedavisi var. Rabbimbsifa versin inşallah
Ben atlattım elhamdülillah geciyor üstelik hiç kendinize güvenmeyin ben lazerden kaptimT
Tedavisi olsada tamamen gecmiyor malesef
Tedavi edilenleride var ancak hepatit b aids hpv tedavisi yok. Gecmis olsun sizedeBen atlattım elhamdülillah geciyor üstelik hiç kendinize güvenmeyin ben lazerden kaptim
Bakın hala hpv kaptım lazerden ve negatifim...Te
Tedavi edilenleride var ancak hepatit b aids hpv tedavisi yok. Gecmis olsun sizede
Rainy örneğindeki kadın rastgele biri ile beraber olmamış ama. Bak bunlar biraz da şans, kader, kısmet işi. Hastalık var diye sevişilmeyecekse kaza var diye trafiğe de çıkılmamalı.
Aşkım, pandemiden sonra akıllarına geldi ayrı başlık takmak, ama onun parasını da ayrı aldılar, geçmiş olsun.Bakın hala hpv kaptım lazerden ve negatifim...
Lütfen kınamayın ve olmaz demeyin.
Kinamiyorum hpv rahim agzi kanserine yol acabiliyormus ve bazı kisilerde gecmiyormus tek gecelik iliskilerde bu riski artiriyor ben bunu söylüyorumBakın hala hpv kaptım lazerden ve negatifim...
Ben o asamaya gecmeyi zaten istemiyorum bunu yapmak zor bir sey degil sonuctaRainy daha "slm nbr fotodaki sen misin" evresini bile geçemediği için cinsellik hele ki rastgele biriyle cinsellik akılalmaz bir şey
Malesef dedim temizliyormusun tabiki dedi başlığı yoktu ayrı.Aşkım, pandemiden sonra akıllarına geldi ayrı başlık takmak, ama onun parasını da ayrı aldılar, geçmiş olsun.
Tamam da işte senin örneğinde gencecik kadın kocasından kapmış. E o zaman bu risk için evlenmemek lazımKinamiyorum hpv rahim agzi kanserine yol acabiliyormus ve bazı kisilerde gecmiyormus tek gecelik iliskilerde bu riski artiriyor ben bunu söylüyorum
Ben de lazere basladim, endişelendim şimdi bunu görünceBakın hala hpv kaptım lazerden ve negatifim...
Bunu nasıl normalllestirirsiniz ya, korkunç bir şey değil mi? Daha önce bardan eve geçip beraber olduğunuz adamlar sonrasinda sizi hiç aramadiysa,hayalet gibi kactiysa hala nasıl bardan birilerinin evine geçiyorsunuz ki?Daha önce biriyle beraber olduğumda yazmamışlardı.
Ya kapsa bile sizene ya sorduğu soru bu mu???Umarım prezervatif kullaniyosunuzdur bardan eve geçip yattıgm erkekler aramadı diyor hastalık kapmazsnninsallah
Tam aklımdan geçenleri yazmışsınız...Tamam da işte senin örneğinde gencecik kadın kocasından kapmış. E o zaman bu risk için evlenmemek lazım
Ben de lazere basladim, endişelendim şimdi bunu görüncene sekilde önlem almak lazım? Çok korkunç
Bunu nasıl normalllestirirsiniz ya, korkunç bir şey değil mi? Daha önce bardan eve geçip beraber olduğunuz adamlar sonrasinda sizi hiç aramadiysa,hayalet gibi kactiysa hala nasıl bardan birilerinin evine geçiyorsunuz ki?
Böyle böyle kendinize olan sevginizi azalır bence. Yine sevin, sevişin. Ama kıymet veren , sizin için çabalayan insanlarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?