ilişkiden sonra neden sigara içilir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bırının buna bı dur demesı gerekıyodu gercekten konuları geyıge cevırdık ıyıce:çok üzgünüm:

Amanın o da ne zor oluyo bende çok çektim......

ben ilişkiden sonra sigara içme olayına geçemicemki korkudan :) zati sigarrada kullanmıyoruz ikimiz :)

Gökçe ye kötü sözler söyleyenler titresin,neden herkes titriyor ki:lepi:
Ben Gökçe yi gayet terbiyeli buldum.Açtığı konulardaki gelen mesajlara güldüm yeri geldi.Konularını eğlenceli buluyorum.gamyoncuiremsu
Bu konuların devamını diliyorumjeyyar

herkes ıcıcek diye bir kural mı var?
sigara kullanmayan içmez:smiley-cool:
ha kullananlar da her daim içiyorlardır zaten
bir de ilişki sonrası şöylee bir keyf çekeyim diyorlardır kanımcafisfisfis
bu arada ben yeşilaycıyım no sigara no alkol :1closedeyes:

aynen bizde no sigara no alkol ondan bilemicem tabiki de ama
sanirim o da bi ihtiyac gibi iliskiden sonra sigara tutturmek yemek gibi:dance:

Bir sonraki orgazmımı düşünüp ondan yakarım cigaramitatlicadiarzu

Son düzenleme:
Yavvvv arkadaslar,bisey söyleyecegim ama özel mi olur bilemedim.Biz sigara kullanmiyoruz ve benim esim .... sonrasinda hep kalkip meyve yer..:utangac:

muhhhahah benım esımde kullanmıyo ve oda meyve yer nıye ıyo sordugumdaa meyve yemekten zevk alıyorum der:icecream:

bence muz yiyor sırnaşık şey

kiz valla benimkide hep muz yiyor ama ben hic sormadim neden muz yiyorsun diye

hepicinize birden bir açıklama yapmak istiorum erkeler şey yapınca acıkırlarmış bişeyler yemek isterlermiş tatlı olması da enerji kaybıyla alakalı olabilirsengözlerimebaksanab bence siz çekmecede çukulata çerez falan saklayaın o anlarda çıkarıp kocişlerinize yedirin o ana siz de ortak olun:roflol::lepi:

:roflol:
baya bı yamulmus bu yamuk halde anca yasasa yasasa recep ıvedıkle yasar:roflol::roflol::roflol:

kanka seni Türk jinekologlarına havale ediyorum, ben basedemicem gari seninlen benneyaptımki

zati sen bu avatarla ancak tek kişilik yaşarsın cigaranı da tek başına tüttrürsün:roflol:

arkadaş deyip bağrıma bastığım tek dişi kalmiş canavarlar sizi:mymeka:
sizi gidi şemsi pasajinda büzüşeceler sizi
:kızgın:tatlicadiarzu

hepicinize birden bir açıklama yapmak istiorum erkeler şey yapınca acıkırlarmış bişeyler yemek isterlermiş tatlı olması da enerji kaybıyla alakalı olabilirsengözlerimebaksanab bence siz çekmecede çukulata çerez falan saklayaın o anlarda çıkarıp kocişlerinize yedirin o ana siz de ortak olun:roflol::lepi:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

siz konusa durun bende sancilarimi yazam oluyorum kizlar duanizi eksik etmeyin emi bu gece hastanede olup doguram kim ne yaparsa yapsin ay sigara dogurmak icin ise yariyormu ki:teytey::teytey:

arkadaş deyip bağrıma bastığım tek dişi kalmiş canavarlar sizi:mymeka:
sizi gidi şemsi pasajinda büzüşeceler sizi
:kızgın:tatlicadiarzu

pardon bebişim benim nickim lepi lepik lepiska lepüş diyelirsin :lepi: aha buda beim:roflol:amaaa ben canavar değilim canavar başak arkidiş onla derdin varsa git onla hallet benim taaam 32 dişim var:roflol:

Back
X