- Konu Sahibi EU1
bırının buna bı dur demesı gerekıyodu gercekten konuları geyıge cevırdık ıyıce:çok üzgünüm:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir sonraki orgazmımı düşünüp ondan yakarım cigaramitatlicadiarzu
kanka Allah belanı vermesin hayatında kaç defa ilişki yasadin ki bi sonrakini düşünüyon allasen ya :çok üzgünüm:
orgazm yaşamak için illede birine ihtiyacım yok ki kanka :icecream:
orgazm yaşamak için illede birine ihtiyacım yok ki kanka :icecream:
zati sen bu avatarla ancak tek kişilik yaşarsın cigaranı da tek başına tüttrürsün:roflol:
:roflol::roflol::roflol:
baya bı yamulmus bu yamuk halde anca yasasa yasasa recep ıvedıkle yasar:roflol::roflol::roflol:
zati sen bu avatarla ancak tek kişilik yaşarsın cigaranı da tek başına tüttrürsün:roflol:
Yavvvv arkadaslar,bisey söyleyecegim ama özel mi olur bilemedim.Biz sigara kullanmiyoruz ve benim esim .... sonrasinda hep kalkip meyve yer..![]()
muhhhahah benım esımde kullanmıyo ve oda meyve yer nıye ıyo sordugumdaa meyve yemekten zevk alıyorum der:icecream:
bence muz yiyor sırnaşık şey
kiz valla benimkide hep muz yiyor ama ben hic sormadim neden muz yiyorsun diye
:roflol:
baya bı yamulmus bu yamuk halde anca yasasa yasasa recep ıvedıkle yasar:roflol::roflol::roflol:
kanka seni Türk jinekologlarına havale ediyorum, ben basedemicem gari seninlen benneyaptımki
hepicinize birden bir açıklama yapmak istiorum erkeler şey yapınca acıkırlarmış bişeyler yemek isterlermiş tatlı olması da enerji kaybıyla alakalı olabilirsengözlerimebaksanab bence siz çekmecede çukulata çerez falan saklayaın o anlarda çıkarıp kocişlerinize yedirin o ana siz de ortak olun:roflol::lepi:
arkadaş deyip bağrıma bastığım tek dişi kalmiş canavarlar sizi:mymeka:
sizi gidi şemsi pasajinda büzüşeceler sizitatlicadiarzu