İlişkiden sonra pişmanlık..

Nehirizm

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2019
143
43
13
34
Merhaba iyi akşamlar herkese,
Ben altı gün önce konuştuğum adamla birlikte oldum.Aslında istekli değildim bi yandan eski sevgilimle olan özel anıları silmek gibi bir öfkem vardı(artık onu sevmesem de tamamen çıkarsam da hayatımdan başka biriyle bi şeyler yaşamak istedim)bu adam da çok hoş yakışıklı bi adam(dı).Ama tamamen psikopat ve karekterimiz çok zıt anlaşabileceğim biri değil hatta ben niye bunla takılıyorum bile dedim.Neyse ben uzun zamandır hasta olmuyorduk ateş,Boğaz ağrısı,bulantı,uçuk vs çıktı.Benim kafama sonradan dank etti.Adamın kiminle takıldığı belli değil zaten.Ve de korunma da olmadı.İçime kurt düştü acaba bir hastalığı var mıydı diye.Aslında bu tarz şeyler hemen belli etmez kendini belirti olarak.Ama yine de korkuyorum kendisine sordum yok bir hastalığım dedi.(evet sordum ) bi yağım diyor ki doğruyu söylüyordur önemli sonuçta bir yanım da adamı pekte tanımıyorsun..Okuduğunuz için teşekkürler.Kimseye soramadığım için birilerine dökmem gerekiyordu içimi.

Ders olmaz mı hiç..Ben Bu konuda çok hassastım normalde takılmam etmem kimseyle ama çok hızlı gelişti ben de anlamadım. Şimdi de korkuyorum işte.

Korkmayın,bir doktora gidin hemen içiniz rahatlasın.Belki aşırı stres ediyorsunuzdur bir şeyler oldu diye,bundan sonraki ilişkilerinizde biraz daha dikkat edin ama.

Gi
Ofkeyle kalkan zararla oturur.

Doktora git.InsAllah biseyin yoktur.

Evlilik disi iliskilere karsiyim.Fakat en azindan kendini korumayi akil etmeliydin diye dusunuyorum.

Gidicem.ama testlerde hemen belli olmuyormuş biraz zaman geçmesi gerekiyormuş.ama yine de gidicem hemen.

Korkmayın,bir doktora gidin hemen içiniz rahatlasın.Belki aşırı stres ediyorsunuzdur bir şeyler oldu diye,bundan sonraki ilişkilerinizde biraz daha dikkat edin ama.

Yarın gidicem hemen ama testler hemen yapılmıyormuş sanırım.Gerçi adam da yok dedi ama bilemiyorum yine de.doğru söylüyordur inşallah

Gi

Gidicem.ama testlerde hemen belli olmuyormuş biraz zaman geçmesi gerekiyormuş.ama yine de gidicem hemen.

Şu an bulaşmış aktif bi şey varsa hemen çıkar. Ama bulaşıcı hastalıkların kuluçka süresi uzun bazen yıllar alabiliyor. Keşke unutmak adına böyle bir konuda kendinizi riske atmasaydınız. Strese bağlı da olabilir uçuk falan. Siz yine de gidip bi kan tahlili yaptırın

Çalıştığım iş yeri bulaşıcı hastalık ve aşılar için kan tahlili istiyor deyin. Randevu alın aile hekiminizden bakılır. Ama bu testleri ayda 1 ya da 2-3 ayda 1 tekrarlamanız lazım

Keşke keşke hadi yaptın madem korun.ama tecrübesilik işte.adam da yok diyor zaten ama böyle hasta olunca bi tuhaf hissettim.peki bana hemen test yaparlar mı sizce şunlardan gün beklemek gerekir derler mi? Ben iki üç ay da bir gider kontrol ettiririm tabi yine yeter ki çıkmasın adam da doğru söylüyor olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…