Ders olmaz mı hiç..Ben Bu konuda çok hassastım normalde takılmam etmem kimseyle ama çok hızlı gelişti ben de anlamadım. Şimdi de korkuyorum işte.Bu size ders olun,bir daha korunmadan sevişmeyin.Tanısanız da korunmadan sevişmemeye özen gösterin.
Ders olmaz mı hiç..Ben Bu konuda çok hassastım normalde takılmam etmem kimseyle ama çok hızlı gelişti ben de anlamadım. Şimdi de korkuyorum işte.
Ofkeyle kalkan zararla oturur.
Doktora git.InsAllah biseyin yoktur.
Evlilik disi iliskilere karsiyim.Fakat en azindan kendini korumayi akil etmeliydin diye dusunuyorum.
Korkmayın,bir doktora gidin hemen içiniz rahatlasın.Belki aşırı stres ediyorsunuzdur bir şeyler oldu diye,bundan sonraki ilişkilerinizde biraz daha dikkat edin ama.
Eski sevgilinle yasadiklarini silebildin mi bari?
Aklina gelmiyosa unutmussun demekki ise yaramisŞu an nasıl kendini bu duruma düşürdün diye düşünmekten aklıma gelmiyor açıkçası
Aklina gelmiyosa unutmussun demekki ise yaramis
Kiz valla ignelemedim: ( ne desem kabahat arkadas burdadaBen ne derdindeyim siz ne?İğneleyince ne geçiyor elinize?Kendime o kadar kızgınım ki başka bir şey aklıma bile gelmiyor
Gi
Gidicem.ama testlerde hemen belli olmuyormuş biraz zaman geçmesi gerekiyormuş.ama yine de gidicem hemen.
Kiz valla ignelemedim: ( ne desem kabahat arkadas burdada
Onemli degil.. bence bi smear testi yaptir icin rahat etsinBilmiyorum sadece o odaklı söyleyince öyle geldi ben yanlış anlamışım kusura bakmayın öyleyse
Şu an bulaşmış aktif bi şey varsa hemen çıkar. Ama bulaşıcı hastalıkların kuluçka süresi uzun bazen yıllar alabiliyor. Keşke unutmak adına böyle bir konuda kendinizi riske atmasaydınız. Strese bağlı da olabilir uçuk falan. Siz yine de gidip bi kan tahlili yaptırın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?