İlişkiden sonra pişmanlık..

Ole bırsey varsa bıle haplar var hıv + kısıler duzenlı olarak hap alırlar hergun hayatlarına gayet bızler gıbı devam ederler vebalı muamelesı yapmayın turkıyedede bınlerce HIV hastası var cocukları negatıf olan kısıler var tövbe et Allah’a sığın ne bıcım kafa yapınız var ya vallahı anlamıyorum sızı tabıkı her derdın dermanı Allah’tır ama her konuyu dınle butunlestırmeyın ınsanları ayıplamaktan vazgecın ya ben gay dıye bır ınsana on yargılı davranamam yada trans bır bıreye aynı sekılde bır ınsan hıv sede onyargılı olamam bıle bıle bu hanımefendıyle korunmasız seks yaptıysa ve bulastırdıysa bısey sıkayetcı olur bu ülkede hukuk sıstemı var donuna kadarda alır. Hadı onu gectım HIV vırusu taşıyan kısıler hap aldıkları ıcın vıral yuklerı düşer ve korunmasız seks yapsalar bıle bulaştırmazlar vırusu baba pozıtıf anne negatıf olup hamıle kalıp negatıf bebek doğuran ınsanlar var at gozluklerınızı çıkarın artık ya tabıkı hanımefendıde bılıncsız seks yapmıs hatasını fark etmıs kendı söylüyor ağzıyla zaten nıye daha çok vuruyorsunuz çoğunuz annesınız bıde ayıp ya

Doktora doğruyu söyledim zaten de.o kahverengi leke sonradan aklıma geldi ama zaten regl sen bir iki gün önce bazen lekelenme oluyor ki

Bilemedim ben de.kimse hata yapmamış sanırım.oh olsun çekildi din ya da mantıksızlığı geçin..

Yani burdaki yorumlarda beni benden alıyor tövbe et diyenler kendine saygın yok diyenler vs vs
Burdaki konu hastalık kapmış olabilir miyim
Konu sahibi koskoca kadın bize mi sorucak kimle birlikte olucağnı niye hemen bir gömme peşinde herkes?yinede herkese saygılı bir usluple cevap veriyor hala saçma sapan yazıyorsunuz.
İnsanların hayatlarında gel-gitler vardır .bazen dibe vurmuş gibi olursunuz bazen çıkışa geçersiniz.hayat böyle birşey .kimse hiç hata yapmıyor heralde burda kaldı ki hata da değil bu bence yetişkin bir kadın sevişmek istemiş olabilir bekar sağlıklı bir kadın sonuçta.
Dini yorumlara gerek yok zaten yasak burda .herkes zaten biliyor sizin bildiklerinizi
Buraya konu açmaya insan korkuyor aşırı eleştiriler yargılayıcı tutumlar gerçekten herkes bi kendine gelsin..

Yorumunuz için teşekkür ederim.evet çok düşünerek konu açtım.çğnkğ cidden zor durumdaydım.hala öyle. Ama insanlar tuhaf işte.

Merhabalar, bugün ben de HIV ile ilgili araştırma yapıyordum, bu konuya denk geldim. Durumunuzda bir değişiklik var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…