Böyle bulaşıcı hastalığı varsa söylemeyebilir zaten. Gidin aile hekiminize eğer daha önceden tanıdığınız bir hekimse anlatın durumu. Eğer çok sık gitmiyorsanız ilişki durumundan bahsetmeyin. İş yerim bulaşıcı hastalık testi istedi başvuru öncesi deyin. Lokantalar dahil istiyor bunu artık. Bakmak zorundalar. Öyle 3-5 ay sonra bakarız diye bi şey diyemezler. Mahremiyetiniz var anlatmayadabilirsiniz. Kendinizi rahat hissettiğinizde bir kadın Doğum doktoruna da gidip açıkça konuşabilirsiniz anlayış gösterir diye düşünüyorum. Aile hekimliği sağlık Ocağı çok yoğun olduğu için git 2-3 ay sonra bakalım diyebilir. Siz iş yerim başvuru için istiyor deyin. Hem aşılarınıza da bakmış olursunuz aşılar da genel olarak önemli
Böyle bulaşıcı hastalığı varsa söylemeyebilir zaten. Gidin aile hekiminize eğer daha önceden tanıdığınız bir hekimse anlatın durumu. Eğer çok sık gitmiyorsanız ilişki durumundan bahsetmeyin. İş yerim bulaşıcı hastalık testi istedi başvuru öncesi deyin. Lokantalar dahil istiyor bunu artık. Bakmak zorundalar. Öyle 3-5 ay sonra bakarız diye bi şey diyemezler. Mahremiyetiniz var anlatmayadabilirsiniz. Kendinizi rahat hissettiğinizde bir kadın Doğum doktoruna da gidip açıkça konuşabilirsiniz anlayış gösterir diye düşünüyorum. Aile hekimliği sağlık Ocağı çok yoğun olduğu için git 2-3 ay sonra bakalım diyebilir. Siz iş yerim başvuru için istiyor deyin. Hem aşılarınıza da bakmış olursunuz aşılar da genel olarak önemli
Bence bir hıv testi yaptır. Ama ben 2 ay sonra oluyor diye biliyorum belirtiler.Sen yine de yaptır inşallah yoktur öyle birşey
En erken 10 ile 21. Gun sonuc alirsin iliskiden sonra.Yok hayır boğazım ağrıyor ama sadece dudağımda uçuk var ve daha 6 gün oldu
O zaman eğitim araştırmada enfeksiyon hastalıklarına gidin. En mantıklısı o. Durumu anlatın. Uçuk vs çıktı deyin. Siz hemen çıkmıyor bulaşıcı hastalıklar kan tahlilinde bakmıyorlarmış dediğiniz için farklı bir yol izleyin diye dedim. Enfeksiyon hastalıkları yardımcı olurEğitim araştırmaya gitsem direk önlem amaçlı bu testten istediğimi söylesem?illa şurası ya da burası istedi diye saklamam mı gerek?
Eğitim araştırmaya gitsem direk önlem amaçlı bu testten istediğimi söylesem?illa şurası ya da burası istedi diye saklamam mı gerek?
Korunmadan beraber olmak nasıl bir cesaret örneğidir çok merak ediyorum. İnşallah senin kuruntundur. Bu korku sana yetmiştir umarım
Eyvah eyvah. Hani nikah tarihi alirken testler yapılıyor ya. Işte bu yüzden. Insanlar birbirine hastalik bulaştirmasın. Sağlıksız bebekler doğmasın diye. Korunmadan yapmamaliydiniz.Merhaba iyi akşamlar herkese,
Ben altı gün önce konuştuğum adamla birlikte oldum.Aslında istekli değildim bi yandan eski sevgilimle olan özel anıları silmek gibi bir öfkem vardı(artık onu sevmesem de tamamen çıkarsam da hayatımdan başka biriyle bi şeyler yaşamak istedim)bu adam da çok hoş yakışıklı bi adam(dı).Ama tamamen psikopat ve karekterimiz çok zıt anlaşabileceğim biri değil hatta ben niye bunla takılıyorum bile dedim.Neyse ben uzun zamandır hasta olmuyorduk ateş,Boğaz ağrısı,bulantı,uçuk vs çıktı.Benim kafama sonradan dank etti.Adamın kiminle takıldığı belli değil zaten.Ve de korunma da olmadı.İçime kurt düştü acaba bir hastalığı var mıydı diye.Aslında bu tarz şeyler hemen belli etmez kendini belirti olarak.Ama yine de korkuyorum kendisine sordum yok bir hastalığım dedi.(evet sordum) bi yağım diyor ki doğruyu söylüyordur önemli sonuçta bir yanım da adamı pekte tanımıyorsun..Okuduğunuz için teşekkürler.Kimseye soramadığım için birilerine dökmem gerekiyordu içimi.
İnşallah birde kadın doğum uzmanına da git sonradan hpv falan için ama sakın aksatmaTeşekkür ederim iyi niyetiniz için.Yaptıracağım hemen.Umarım o da doğruyu söylüyordur
Evet oraya gideceğim.şey için söyledim ilişkiden belli bir zaman geçmesi gerekiyormuş anlaşılması için o yüzden yapmayabilir mi acaba diye düşündüm.O zaman eğitim araştırmada enfeksiyon hastalıklarına gidin. En mantıklısı o. Durumu anlatın. Uçuk vs çıktı deyin. Siz hemen çıkmıyor bulaşıcı hastalıklar kan tahlilinde bakmıyorlarmış dediğiniz için farklı bir yol izleyin diye dedim. Enfeksiyon hastalıkları yardımcı olur
İnşallah birde kadın doğum uzmanına da git sonradan hpv falan için ama sakın aksatma
Evet oraya gideceğim.şey için söyledim ilişkiden belli bir zaman geçmesi gerekiyormuş anlaşılması için o yüzden yapmayabilir mi acaba diye düşündüm.
En doğrusu doktora gidin ve ilişki yaşayıp testler isteyin. Burdan size yardımcı olmamız imkansız. Ayrıca bi daha ki sefere daha dikkatli olursunuz. Hırsınıza kurban gitmeyin.Merhaba iyi akşamlar herkese,
Ben altı gün önce konuştuğum adamla birlikte oldum.Aslında istekli değildim bi yandan eski sevgilimle olan özel anıları silmek gibi bir öfkem vardı(artık onu sevmesem de tamamen çıkarsam da hayatımdan başka biriyle bi şeyler yaşamak istedim)bu adam da çok hoş yakışıklı bi adam(dı).Ama tamamen psikopat ve karekterimiz çok zıt anlaşabileceğim biri değil hatta ben niye bunla takılıyorum bile dedim.Neyse ben uzun zamandır hasta olmuyorduk ateş,Boğaz ağrısı,bulantı,uçuk vs çıktı.Benim kafama sonradan dank etti.Adamın kiminle takıldığı belli değil zaten.Ve de korunma da olmadı.İçime kurt düştü acaba bir hastalığı var mıydı diye.Aslında bu tarz şeyler hemen belli etmez kendini belirti olarak.Ama yine de korkuyorum kendisine sordum yok bir hastalığım dedi.(evet sordum) bi yağım diyor ki doğruyu söylüyordur önemli sonuçta bir yanım da adamı pekte tanımıyorsun..Okuduğunuz için teşekkürler.Kimseye soramadığım için birilerine dökmem gerekiyordu içimi.
YaEn erken 10 ile 21. Gun sonuc alirsin iliskiden sonra.
Belirtileri 2-3 hafta icinde cikar canim. Hem ates olur yuksek deri dokuntuleri olur. Ishal sonra aklima gelenler. Bir enfeksiyon uzmaniyla gorus derim. Simdi benim burda acik acik soramadigim seyler vvar.o seni bu konuda rahatlatir.
En doğrusu doktora gidin ve ilişki yaşayıp testler isteyin. Burdan size yardımcı olmamız imkansız. Ayrıca bi daha ki sefere daha dikkatli olursunuz. Hırsınıza kurban gitmeyin.
Korunmadan birlikte olmayın diyeceğim de yani evlenince bile kapıyor kadınlar hastalığı. Adamı götürün teste bence çünkü sizin hemen çıkmaz yani kuluçkada çıkar o da 2 ay falan sanırım. Erkekler taşıyıcı oluyor birçok cinsel hastalıkta onlar belirti göstermese bile sizde olabiliyor. Ama ateş, uçuk(genital bölge uçuğu değil diye düşünüyorum) vs grip de olabilir. Biraz bekleyin ya da adamı götürün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?