İlişkiden sonra pişmanlık..

aklıma geldi bir erasmuslu arkadaşın başına gelmişti.barda tanıştığı adamla o gece birlikte olduktan sonra kızda tuhaf uçuk ağız yarası vs çıktı.geçmeyince doktora gitti tabi doktor hemen şüphelendi , test sonuçlarını görünce polisi arıyor direkt. birlikte olduğu adamın bilgilerini kızdan alıyor polis ve sonradan öğreniyor ki o uçuklara sebep olan bakteri yalnızca cesetlerden geçiyor ve adam nekrofili yani ölü sevici.sonradan öğrendik bu hikayeden çok var :/ yani kısacası kulağına küpe olsun.

Şimdi şöyle bir şey var adamı ne kadardır tanıyorsun bilmiyorum

Adam doğruyu söylese, olmadığına inansa bile çoğu cinsel yolla bulaşan hastalık belirti vermiyor ki

Bir de evet bir süre kuluçka dönemi olur

Mesela HIV için bu 3 aydır

Ya birinin monogamik olduğundan emin olacaksın, prezervatif takacaksın güvenmiyorsan ya da 3 ay kemireceksin kendini yani

Aklıma filmi geldi bunun "contracted" diye

Korku filmi gibi

Agizda ozellikle dilde beyaz pamukcuklar yaralar olustu mu? Lenfler sis mi? Kilo kaybi var mi? Iliskinin uzerinden ne kadar gecti

Yaaa

Yaaaaa olur tabi insan aklı bi karış havada yürürse Benim gibi her şey gelir başına

Böyle bulaşıcı hastalığı varsa söylemeyebilir zaten. Gidin aile hekiminize eğer daha önceden tanıdığınız bir hekimse anlatın durumu. Eğer çok sık gitmiyorsanız ilişki durumundan bahsetmeyin. İş yerim bulaşıcı hastalık testi istedi başvuru öncesi deyin. Lokantalar dahil istiyor bunu artık. Bakmak zorundalar. Öyle 3-5 ay sonra bakarız diye bi şey diyemezler. Mahremiyetiniz var anlatmayadabilirsiniz. Kendinizi rahat hissettiğinizde bir kadın Doğum doktoruna da gidip açıkça konuşabilirsiniz anlayış gösterir diye düşünüyorum. Aile hekimliği sağlık Ocağı çok yoğun olduğu için git 2-3 ay sonra bakalım diyebilir. Siz iş yerim başvuru için istiyor deyin. Hem aşılarınıza da bakmış olursunuz aşılar da genel olarak önemli

Korunmadan beraber olmak nasıl bir cesaret örneğidir çok merak ediyorum. İnşallah senin kuruntundur. Bu korku sana yetmiştir umarım

Bu korkunçmuş

Ay çok kötü nasıldı
hayatım böyle yara görmedim.gerçekten bir tuhaflık olduğu belliydi.uçuktan bozma açık yaralar ağız çevresinde ve içinde.kusuyordu bir de kilo vermeye başlamıştı.baya ağır antibiyotik kullandı uzun süre sonra geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…