O ne zaman yaptırmıştı?sağol inş yoktur bende de bir şey.Benim bir arkadaşımın başına gelmişti bu tarz birşey.dr hepatitten şüphelendi çok şükür birşey çıkmadı .
Geçmiş olsun bu arada
Umarım birşey çıkmaz .korunmadan ilişkiye girmeyin asla partnerinizi uyarın .
Farkli canim. Doktor zaten uygun olani yaptirmistir sana ama 8 gunde olmaz cok erken
Test yaptırdı temiz çıktı sonra düzeldi zaten bir şikayeti kalmadıO ne zaman yaptırmıştı?sağol inş yoktur bende de bir şey.
Bütün yorumları okumamışsınız,buradan belli.O zaman bu isi uzmanlara birakmalisin. Konu sahibi arkadasim enfeksiyon uzmani ile gorusmeni tavsiye ediyorum. Ozellikle enfeksiyon uzmani olmali.
Be
Test yaptırdı temiz çıktı sonra düzeldi zaten bir şikayeti kalmadı
Bence rahat ol ya sanmıyorum ben birşey çıkmaz mikrobik birşey kapmışsındır ama önemli değildir yani.
Bütün yorumları okumamışsınız,buradan belli.
Ben kimseye üfürükçü tarzı bilgiler vermedim. Git şu otu sür,bunu kaynat buharına otur tarzı şeyler söylemedim.
Verdiğim bilgilerle yazdığım yazıların hepsi doktorlardan,uzmanlardan öğrendiğim bilgiler. Fazla okuyup fazla araştırırım,çoğu zaman doğru bilgiler vermeye çalışırım. Burada da aynı şeyi yaptım. Yazdıklarımın hepsi doğru yanlışlık yok yani. İnsanlara yardımcı olmaya çalışıyorum,keşke bütün yorumları okuyup öyle yorumunuzu yazsaydınız.
Haklısınız tabiki. O arkadaşın yazdığı testlerden ben bahsettim,pahalı testler dediğim onlardı zaten. Uzmanlar onu fazla tavsiye etmiyor ama bende sizin gibi paniğe kapıldığım için gidip para döküp yaptırmıştım hepsini. Kadın doğum doktorum da ne olursa olsun yapmamın yanlış olduğunu mutlaka elisa vermemi söyledi. Tabi yanında smear falan da aldırdım. Sizin de aklınızda olsun,hiv den daha tehlikeli hastalıklar var,iyi bir doktor bulup hepsine baktırıp kültürlerinizi de yapmasını isteyin. Ancak böyle içiniz rahatlayabilir. Biliyorum beklemek çok zor ama umarım negatif alıp rahatlarsınız. Hepatit b'ye de baktırmayo unutmayın. Sağlıklı günler dilerim.Yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim.mesela diğer testlerden haberim bile yoktu.başıma böyle bi şey gelmese araştırmazdım bile belki de
Bu arada aklınızda bulunsun hiv + kendisini ilişkiden bir süre sonra baş ağrısı, ishal, bulantı ve kusma, yorgunluk, kas ağrısı, boğaz ağrısı ve/veya ateş olarak gösterir. %50-90 arası kişilerde genellikle böyle belirtiler ortaya çıkar. Daha sonra belirtiler yıllar sonra görülmeyebilir.Canim iste hemen olmuyor zaten o sana detaylari anlatmistir. Ozelden yazmayi unuttum kusura bakma. Ama cok detayi var bunun bulasmasinin. Icini rahst tutmaya calis hemen belirti vermez zaten ve cok agir olur belirtileri.
Haklısınız tabiki. O arkadaşın yazdığı testlerden ben bahsettim,pahalı testler dediğim onlardı zaten. Uzmanlar onu fazla tavsiye etmiyor ama bende sizin gibi paniğe kapıldığım için gidip para döküp yaptırmıştım hepsini. Kadın doğum doktorum da ne olursa olsun yapmamın yanlış olduğunu mutlaka elisa vermemi söyledi. Tabi yanında smear falan da aldırdım. Sizin de aklınızda olsun,hiv den daha tehlikeli hastalıklar var,iyi bir doktor bulup hepsine baktırıp kültürlerinizi de yapmasını isteyin. Ancak böyle içiniz rahatlayabilir. Biliyorum beklemek çok zor ama umarım negatif alıp rahatlarsınız. Hepatit b'ye de baktırmayo unutmayın. Sağlıklı günler dilerim.
Bu arada aklınızda bulunsun hiv + kendisini ilişkiden bir süre sonra baş ağrısı, ishal, bulantı ve kusma, yorgunluk, kas ağrısı, boğaz ağrısı ve/veya ateş olarak gösterir. %50-90 arası kişilerde genellikle böyle belirtiler ortaya çıkar. Daha sonra belirtiler yıllar sonra görülmeyebilir.
Ya lütfen böyle düşünmeyin,yardım etmeye çalışıyorum size.Tamam size son sorumu sorup daha fazla meşgul etmek istemiyorum.o uçuk dediğiniz testleri enfeksiyon uzmanından isteyebilir miyim?yoksa direk özele gidip iyi bir doktora dediklerinizi istiycem anti hiv yanında. Çok teşekkür ederim her şey için.telaşımdan ve tek bir konuya odaklı olduğumdan anlayamıyorum bile bazen okuduğumu sabırlı davrandınız açıkladınız sağolun
Genelde 1 ay içerisinde çıkıyor diye biliyorum ben Ama üşütmüş de olabilirsiniz.İşte hepsi var bunların ama henüz bir gafta
Boyle her seyi bilen kendinizden emin tarziniz.. iyi ki soylediniz valla sagolun..Bu arada aklınızda bulunsun hiv + kendisini ilişkiden bir süre sonra baş ağrısı, ishal, bulantı ve kusma, yorgunluk, kas ağrısı, boğaz ağrısı ve/veya ateş olarak gösterir. %50-90 arası kişilerde genellikle böyle belirtiler ortaya çıkar. Daha sonra belirtiler yıllar sonra görülmeyebilir.
Tabi ki verir ama hemen vermez 6 gunde onu soyledim.. neyse ben sizin kadar bilgili degilim iyi aksamlar engin bilgilerinizi aktarmaya devam edin..Bu arada aklınızda bulunsun hiv + kendisini ilişkiden bir süre sonra baş ağrısı, ishal, bulantı ve kusma, yorgunluk, kas ağrısı, boğaz ağrısı ve/veya ateş olarak gösterir. %50-90 arası kişilerde genellikle böyle belirtiler ortaya çıkar. Daha sonra belirtiler yıllar sonra görülmeyebilir.
Canim bak bosuna panik yapiyorsun. Kafani bosuna karistiriyorsun. Bu kadar erken belirti yok. 2 hafta en erken o da olabilecek.. 3 4 hafta genelde.ayrica sen gittiginde zaten iyi bir enfeksiyon uzmanina onlar senden butun testleri isteyecekler cok erken gitmissin sadece. Bir universite hastanesine giddrsen onlar senden hepsini isteyecekler zaten hepatit b asin yok mu yoksa da yaptir. Testlerin bittikten sonra tabi ki. Bir kadin doguma gidip smear de yaptirinca bitiyor hepsi bu. Insallah smear testi de iyi cikar. Hepatit b asisi onemli bunu atlama. Ama once hepatit b testini yaptir. Kafani cok bulandirma.İşte hepsi var bunların ama henüz bir gafta
Öncelikle kendimden emin bir tavrım yok.Tabi ki verir ama hemen vermez 6 gunde onu soyledim.. neyse ben sizin kadar bilgili degilim iyi aksamlar engin bilgilerinizi aktarmaya devam edin..
Öncelikle kendimden emin bir tavrım yok.
Sizin gibi bilgi vermeye çalıştım sadece. Peki siz neden işin uzmanlarına bırakmadınız olayı? Yani neden sizde bilgi verdiniz. Ben konu sahibine yanlış birşey söylemedim ki siz beni yorumlarımı okumadan durup dururken.. sizinle tartismak istemiyorum bu da size son yazmam olsun. Insallah tıp okursunuz. Iyi aksamlar.
Canim bak bosuna panik yapiyorsun. Kafani bosuna karistiriyorsun. Bu kadar erken belirti yok. 2 hafta en erken o da olabilecek.. 3 4 hafta genelde.ayrica sen gittiginde zaten iyi bir enfeksiyon uzmanina onlar senden butun testleri isteyecekler cok erken gitmissin sadece. Bir universite hastanesine giddrsen onlar senden hepsini isteyecekler zaten hepatit b asin yok mu yoksa da yaptir. Testlerin bittikten sonra tabi ki. Bir kadin doguma gidip smear de yaptirinca bitiyor hepsi bu. Insallah smear testi de iyi cikar. Hepatit b asisi onemli bunu atlama. Ama once hepatit b testini yaptir. Kafani cok bulandirma.
Gittiğim yer zaten eğitim araştırma ama diler testler istenmedi.bulacağım bir yolunu tüm testleri yaptırmanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?