İliskiden sonra..

derya288

sarmasik kokulu cennet gozlum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2013
263
108
53
35
Evliligin 8.yilini devirdik sukur..
iliskiden sonra adami yatakta tutamiyorum artik.))garip bir durummu yoksa artik normalmi demeliyim..tv izliyor dolabi acip birseyler tikiniyor..

iliskiden sonra adami yatakta tutamiyorum artik.))garip bir durummu yoksa artik normalmi demeliyim..tv izliyor dolabi acip birseyler tikiniyor..

Aşkım hemen gitme, gel yanıma yat de.Ne o hemen gidiyorsun ben senle biraz başbaşa kalmak istiyorum de. Kalkınca gitme ya sarıl et yani, biraz hareket biraz dilini konuştur. Bir kere yap artık oda zamanla alışır bu duruma hemen kalkıp gitmez. Tatlı tatlı konuşmaktan davranmaktan zarar gelmez. Tatlı dil yılanı bile deliğinden çıkarır. Adam senin tatlı sevgi dolu davranışlarından etkilenir bence sevgiden herkes etkilenir.

ben kendim kovalarim yataktan bazen, o da ne oldu ya niye gideyim ki diyip burnumun dibinden ayrilmaz,bide bunu deneyin bakalim benim esimde ise yariyor

neden yemek yemesinde bir problem mı var?
ilişkiden sonra sarılıp yatmakmı ıstıyrosunuz
halbukı ben rahat bırakılıp uyumak ısterımde

neden yemek yemesinde bir problem mı var?
ilişkiden sonra sarılıp yatmakmı ıstıyrosunuz
halbukı ben rahat bırakılıp uyumak ısterımde
aynen bende rahat bırakılmak uyumak isterim
demek ki arkadaş öyle istemiyor..

yemek yemesi enerji kaybındandır canım..

Biz de durum tam tersiydi ilk evlendigimizde yapiyordu. Kendimi kullanilmis gibi hissediyordum
anlattim ne hissettigimi simdi de alisti zorla kalkiyor

yatakta tutup napıcaksın ki, bırak ne istiyorsa onu yapsın, bence kişiden kişiye değişir, normaldir, normal değildir diye yorum yapmak yanlış kişisel bişey için

sana göre normal olanı ne yani ne yapmasını tercih edersin?

bana pek garip gelmedi.

Yatakta dinlenmek büyük lüks benim için. Genelde eşim sinir bozucu bir şekilde yatakta dinlenir bende kızım uyanmadan yapmak zorunda olduğum için kostura kostura banyoya giderim

Biz 1 senelik evliyiz benim esim de oyle,
Yanimda yatmak disinda herseyi yapar.
Tez yazar, cay d3mler, televizyon izler
Sordugumda da rahat birak beni daha yeni seettik diyo
Evlenmeden once boyle bir Yazi okumustum sonrasinda sarilip yatan cok az erkek varmis zaten normal bir durum

bizde de ben kaçarım kocam dur der :) sıkılıyorum yatmaktan belki o da öylediir :)

Sen de ona katıl yalnız napıcaksın ki

bende öyle boş boş yatmaktan çok sıkılırım daral gelir. kalkıp hemem duş alıp ne istiyosam onu yaparım. herkesin yapısı farklı. çok kasmamak lazım. kim ne istiyorsa onu yapsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…