İliskiden sonra..

Benimki de kalkar hemen iş biter bitmez değil tabi ki de ama durmaz hemen wc bsonra dolaba saldırıyor çikolata abur cubur sanırım enerji kaybediyorlar

2 senemiz bizimde 5-10 dakka yatakta sarilişiriz sonra duş falan filan hic yemek yeme aliskanligi yokturr..

8 sene sonra nollurr bilinmez

Konusun guzelce hemen kalkip gidince kotu hissediyorum diyin ama ben anormallik goremedim acikmasi normal tv izlemesi de garip gelmedi ama siz konusun duzelir bence

bende hıc hoslanmam ..cok sukur bızımkı o konuda oduna baglamadı daha.bi yarım saat sarılıp sana opmesı lazım.. :) kendımı kullanılmıs gıbı hıssederdım bende...

Çok geç saatte yapmayı sevmiyorum uyku bastırıyor
O yüzden eşimde durmaz yatakta uykum geliyor böyle yatınca diyor
Önceleri öf pöf diyordum ama alıştım:)

bizde sonrasında öpmeler sarılmalar devam ediyor...ben genelikle kalkar sigara içerim
kendi de o arada baygın tavuğa döner uyur

Evliligin 8.yilini devirdik sukur..
iliskiden sonra adami yatakta tutamiyorum artik.))garip bir durummu yoksa artik normalmi demeliyim..tv izliyor dolabi acip birseyler tikiniyor..
Valla dolabı açıp bir şeyler yeme kısmı bana itici geldi de tv izlemesi normal.
Önceden nasıldı ki?

Tanıştığım erkeklerin bir çoğu kalkıp gidiyor, o sarılanlar felan çok azdır.... Normal, ama gittiklerinden kötü hissediyorsun kendini ister istemez..

Ohaa hiç başkalarının ilişki sonrası durumunu düşünmemiştim baya garipmiş. Valla o filmlerde okur dediklerinizden bizde durum. Kocam bana sarılır ben ona öpüşe koklaşa uyuruk:-D daha hiç mutfağa koştuğunu görmedim.

Napsin adam? Amuda mi kalksin?
Kimi cok yorulur uyuyakalir, kimi susar su icmeye kalkar, kiminin midesi kazinir yemek yemeye ucar. Kimi de dinlenir yatakta öylece,sariliverir karisina o ara...
Yani butun bu insan cesitlerine anlam yuklemek neyin nesi? Saka misiniz yaw?
Kendini kullanilmis hissetmek neyin nesi?
Kullanilmak para karşılığı seks yapmak, sevisip terk etmek vs... Anca bu ve benzeri durumlar icin söylenebilir.
Allah'im sen aklima mukayyet ol.

Normal tabi ki Ama erkekten erkeğe göre değişir. Kimisi uyumak ister, kimisi kalkıp bişeyler yemek...
Benimkinin canı da tatlı çekiyormuş ilişkiden sonra

benimkide uyur.ben zorla kaldırır banyoya sokarım :) sonra çay içeriz

İnsanın kocası nasıl kullanır o konu muamma zaten.
Ancak şöyle bir durum olabilir, sırf koca istiyor diye sevişirsin, sonrasında da ödül beklersin. Yani ben senin istediğini yaptım sen de şimdi benim istediğimi yapacaksın mantığı. Yapmayınca da kullanılmış hissediyordur belki.
Ama genel durum, romantizmin sınırlarını keskin çizgilerle çizip bunları yapmasını beklemek bence. Ki seks romantik bir eylem değildir, bunun sonunu romantizme bağlamak başlı başına saçmalık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…