- 28 Şubat 2012
- 2.512
- 1.252
- 158
Tabi ya. Adamin karısıyla bir problemi yoksa, normal seyrinde giden bir evlilikte sirtini dönüp uyumasi neden kullanilmak olarak algilanirki?İnsanın kocası nasıl kullanır o konu muamma zaten.
Ancak şöyle bir durum olabilir, sırf koca istiyor diye sevişirsin, sonrasında da ödül beklersin. Yani ben senin istediğini yaptım sen de şimdi benim istediğimi yapacaksın mantığı. Yapmayınca da kullanılmış hissediyordur belki.
Ama genel durum, romantizmin sınırlarını keskin çizgilerle çizip bunları yapmasını beklemek bence. Ki seks romantik bir eylem değildir, bunun sonunu romantizme bağlamak başlı başına saçmalık.
Abla icme gunah :)Biz sigara ve biraya koşarız..
benimkide uyur.ben zorla kaldırır banyoya sokarım :) sonra çay içeriz
Şey üstüne bira gibisi yok,ay konuşturma beni...Abla icme gunah :)
Bak demek ki benim heruf alkolü birakmasaydi o da direk biraya kosacakmis vayyy koftehor
Şey üstüne bira gibisi yok,ay konuşturma beni...
Kamu spotu:Alkol ve sigara sağlığa zararlıdır.
En güzeli bu sanırım. Ama birayı aynı şişeden ya da bardaktan için ki işin romantizmi kaçmasın...Biz sigara ve biraya koşarız..
Hemde ne renklendirmek..Öncesinde de hafif alkol renklendiriyor :)
Birama dokundurmam,kendi şişesinden içsin..En güzeli bu sanırım. Ama birayı aynı şişeden ya da bardaktan için ki işin romantizmi kaçmasın...
Aaa hem bencil hem antiromantik kadın. KK'dan dışlarız bak seni.Birama dokundurmam,kendi şişesinden içsin..
Ben elma suyu ve maden suyunu karistiriyorum. Adamcagiz ozlemesin diye yakinda barmen olacağım. Degisik tatlar yaratmaya çalışıyorum.Şey üstüne bira gibisi yok,ay konuşturma beni...
Kamu spotu:Alkol ve sigara sağlığa zararlıdır.
Hemde ne renklendirmek..
Bitki çayları iyi gelir diye tahmin ediyorum ama sadece tahmin.Biradan nefret edenler ne yapcak?
Ben de gevşemek istiyorum.
Biradan nefret edenler ne yapcak?
Ben de gevşemek istiyorum.
Küçük olan benim,bi nedeni yok.. :)Aaa hem bencil hem antiromantik kadın. KK'dan dışlarız bak seni.
O resimdeki biraların biri neden küçük?
En güzeli boşver içmesin..Ben elma suyu ve maden suyunu karistiriyorum. Adamcagiz ozlemesin diye yakinda barmen olacağım. Degisik tatlar yaratmaya çalışıyorum.
Bilmiyorum tabi biranin yerini tutuyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?