Fatma Özcan Akman deyince yok daha neler dedim.
Eğer konunuz fake değilse kendinizi ifşa etmiş durumdasınız burası bir forum o yüzden nickinizi dikkatle almalısınız. Zira şu an sizi faceten aratan arkadaşlar kim olduğunuzu gördü.
Diğer meseleye de forumda cevap bulamazsınız bir doktora görünün.
Fatmayım arkadaşım ama niye böyle cevaplarla karşılaştım anlamadım
Ben oyumu özcandan yana kullanıyorum şuan bütün işaretler o yönde
yeni üye ilk konu ve cinsellik
Ben buldum bir tane ama o mu bilemedimProfil fotoğrafını da koy ki daha kolay bulsunlar seni Fatmacım.
Ben buldum bir tane ama o mu bilemedim
Bi ozcekim yapıp at barii :)
Dedektif gibi kadınım vesselamCiddi ciddi baktın mı
Aklıma bu ihtimali de getirdim ama şeref kelimesinin '-siz ' takısını bu durumda hak ettiğini hayal etmek istemiyorum...Dedektif gibi kadınım vesselamGerçi isimle üye olacak kadar saf olabileceğini sanmıyorum, kızıdğı birini rezil etmek için yapmıştır muhtemelen.
Büyük ihtimal birinin adını kullandı belki tanıdığı birinin adını çıkartmak için de olabilir.
Kendi adı olduğunu hiç sanmıyorum.
Kafadan atmışsa da bu isimde zaten bir kişi vardır onu zor durumda bırakmış oldu.
Ben buldum bir tane ama o mu bilemedim
Emin olamadım ben de işte.Aklıma bu ihtimali de getirdim ama şeref kelimesinin '-siz ' takısını bu durumda hak ettiğini hayal etmek istemiyorum...
Ya ismi olduğu gibi aratın, bir yemek tarifi sitesi çıkacak, tıklayın görürsünüz.bulduysanız kişiye haber verelim adının böyle kullanıldığını bilsin.
açar davasını güzel güzel.
Emin olamadım ben de işte.
Ya ismi olduğu gibi aratın, bir yemek tarifi sitesi çıkacak, tıklayın görürsünüz.
Şimdi o hanım da 28 yaşında, bu konu sahibi de profilde 28 yazmış. Gün ay yıl kısmı da aynı. Yani hanımın ismi kullanılıyor olabilir sanki.gördüm ben o hanımı (yemek tarifleri olan)
hiç böyle abuk sabuk yorum yazacak biri gibi durmuyor.
yazık ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?