- 26 Aralık 2015
- 60
- 22
- 18
- 37
- Konu Sahibi aykirimunzevi
-
Makyaj sac durus olarak fark yaratirsaniz gorunus olarak dikkatini cekersiniz. Konusma konusunda da siz selam verebilirsiniz. Ama daha fazlasi olmamali tabi sonuc olarak is ortami
Baskasi yokken benimle sohbet edip baskasi varken gormezden gelen adami bende gormezden gelirdim çünkü cok sinirim bozulurdu.. ya amirin konumunda oldugu icin böyle yapiyor ya da hayatında biri var
Öncelikle elemanın sevgilisi olup olmadığını öğrenebilseniz iyi olur. Hayatında biri varsa sizde duygularınızda yoğunlaşmadan geri çekersiniz kendinizi. Birde yönetici konumunda olanlar etik olmaz düşüncesiyle böyle duruma yanaşmazlar.
Anladım şimdi. Ast-üst durumları yani.. Stalkla biraz sosyal medyadan. İlişkisi varsa illaki çıkar karşına bence.İşte onu öğrenmem şart bence de ama sorabileceğim samimiyette değilim.
Yönetici olma konusu da şöyle aslında... Kendimi açık etmemek için fazla ayrıntı veremiyorum ama şöyle örnek vereyim... Hani bazı kamu kurumlarında masabaşı memur ve mühendis çalışır ya. Birbirlerine karşı bir ast-üst ilişkisinden ziyade statüleri farklıdır. Öyle örnek vereyim. Yani benim müdürüm falan değil aslında. Sadece farklı konumlardayız ve o benden üstte. O yüzden etik olmama durumu yok esasen. Ama tabi ki bir mesafe de oluyor.
Facebook hesabını buldum. Sevgilisiyle vs bir foto olmadığı gibi kendi fotosunu bile koymamış. Sahte hesap işine falan da girmeye korkuyorum çok paranoyağım anlarsa rezil olurum ya. :)Anladım şimdi. Ast-üst durumları yani.. Stalkla biraz sosyal medyadan. İlişkisi varsa illaki çıkar karşına bence.
Sanırım benim düşündüklerime en yakın mesaj bu oldu teşekkürler. Mesela aynı statüde olup da biraz fazla ilgilenenler, senli benli konuşanlar da var ve bana itici geliyor. Bana göre de olması gereken mesafe aslında. Kendisi herkes tarafından tam bir beyefendi olarak nitelenen bir insan. Çok kibar, çok naif ve çok ölçülü. Bilmiyorum belki de ondandır bu davranışları. Laf gelmesinden çekiniyor da olabilir.Yapı olarak iş konusunda otoriter birisi olabilir. Bundan ötürü başkalarının yanında sıradan bir tavra bürünebilir. Amir konumunda bir erkeğin bunu yapması normal karşılanabilir, ki böyle de olması gerektiğine inanırım.
Yalnızken güzel bir iletişim yakalıyorsanız, sohbet edebildiğiniz bir konuyla alakalı video, fotoğraf tarzı bir şey gönderip ışık yakabilirsin. Zaten tavrına göre kafanda biraz daha netleşir. Senden emin olmadığından olabilir çizgisinde durması... Sonuçla ilanı aşk et demiyorum, yaz belki güzel sulara yelken açarsın... :))) (evli olmadığından mutlaka emin olmayı unutma)
Valla bence whatsap a çok giren bir erkeğin sevgilisi muhakkak vardır. Bide adam başkalarının yanında farklı davraniyormus. Belki de bilerek öyle yapıyor dur, onun da ilgisi vardır size
Madem ortada etik olmama gibi bir durum yok, ben olsam sosyal medyadan çekerdim dikkatini. Eğer ilgisi varsa zaten gerisi gelecektir. Birisi varsa da hayatında zaten başlamaz.Merhaba hanımlar. Bir süredir bu platforma konu açıp açmamak konusunda kararsızdım ama görüyorum ki hep çok mantıklı tavsiyeler veriliyor. Üstelik konum herkese anlatamayacağım ve içimde sürekli yer eden bir konu...
Şöyle ki; ayrıntılara boğmadan konuya girmek gerekirse, çalıştığım yerde birine sanıyorum ki aşık oldum ben. Ama bu kişi iş arkadaşım değil, hiyerarşik olarak amirim sayılır hatta.. O yüzden arada hep bir mesafe var.
Aynı yaştayız, yetiştiğimiz okuduğumuz çevre gibi konularda birçok ortak noktamız var ve daha ziyade bu konuyla ilgili sohbetler ediyoruz ara sıra.
Benim çalıştığım yerin önünden geçerken sürekli bana baktığını ve ne zaman ben de bakıyor olsam panikle başını geri çevirdiğini görüyorum ama gayriihtiyari olabilir diye anlam yüklemek istemiyorum bu duruma.
Bazen benim çalıştığım yerde sohbet etme imkanı buluyoruz. Yalnız olduğumuzda o kadar kibar o kadar ilgili ki... Ama başkalarının olduğu yerlerde sanki beni tanımıyor yada o konuşan ilgilenen başkası...
Geçenlerde bir bahane bulup yanına gittim ve yarım saat falan çok keyifli sohbet ettik. Hatta daha uzayabilirdi ama başkaları geldi... İnanamadım o kadar samimi davrandı ki. Hiç gözlerini kaçırmadan konuştu falan...
Ama bugün yine başkalarının yanındayken gördüm onu ve selam bile vermedi.
Ben neden böyle davrandığını anlamıyorum.
Bir de önemli kısım; deli gibi sürekli whatsapp'tan son görülmesine bakıyorum ve ne zaman baksam yeni çıkmış oluyor. Gece yada sabahın köründe girmiş oluyor. Ben de bu yüzden hayatında biri olduğunu düşünmüştüm ama soramıyoruz da.
Öyle işte hanımlar... Bu tür konularda millete akıl verecek kadar mantıklıyken şimdi bu yaşımda ergen gibi aşk acısı çekmeye başladım.
Nasıl dikkatini çekebilirim? Nasıl öğrenebilirim hayatında biri olup olmadığını?
Sanırım benim düşündüklerime en yakın mesaj bu oldu teşekkürler. Mesela aynı statüde olup da biraz fazla ilgilenenler, senli benli konuşanlar da var ve bana itici geliyor. Bana göre de olması gereken mesafe aslında. Kendisi herkes tarafından tam bir beyefendi olarak nitelenen bir insan. Çok kibar, çok naif ve çok ölçülü. Bilmiyorum belki de ondandır bu davranışları. Laf gelmesinden çekiniyor da olabilir.
Yalnızken inanılmaz eğleniyoruz. Ne söylesem kahkaha atıyor falan :) Canım yahu :) Ama bir yandan da haklı. Şimdi düşündüm de başkalarının yanında öyle olsak anında dedikodular yayılır...
Evli olmadığına eminim bu arada. Ailesiyle yaşadığını falan da biliyorum hatta.
Yazma konusunu şimdilik bilemiyorum da risksiz ama bir yandan da oldukça cesur bir hamle olarak geçenlerde işi gücü bahane etmeden sizi bir göreyim dedim diyerek gittim yanına işte. Ve gayet de güzel bir elektrik aldım. İnşallah yanlış anlamıyorumdur... :)
Biz bankada bir ekiptik. Bizlerin yetkilisi de oluyordu. Ben yetkilimle arkadaş gibiydim, ama o binaya girdiğimde birbirimize siz diye hitap ederdik. Saygın bir kişiydi o da, üslup olarak bu yolda ilerlemiş. Böyle de devam ediyordu.Sanırım benim düşündüklerime en yakın mesaj bu oldu teşekkürler. Mesela aynı statüde olup da biraz fazla ilgilenenler, senli benli konuşanlar da var ve bana itici geliyor. Bana göre de olması gereken mesafe aslında. Kendisi herkes tarafından tam bir beyefendi olarak nitelenen bir insan. Çok kibar, çok naif ve çok ölçülü. Bilmiyorum belki de ondandır bu davranışları. Laf gelmesinden çekiniyor da olabilir.
Yalnızken inanılmaz eğleniyoruz. Ne söylesem kahkaha atıyor falan :) Canım yahu :) Ama bir yandan da haklı. Şimdi düşündüm de başkalarının yanında öyle olsak anında dedikodular yayılır...
Evli olmadığına eminim bu arada. Ailesiyle yaşadığını falan da biliyorum hatta.
Yazma konusunu şimdilik bilemiyorum da risksiz ama bir yandan da oldukça cesur bir hamle olarak geçenlerde işi gücü bahane etmeden sizi bir göreyim dedim diyerek gittim yanına işte. Ve gayet de güzel bir elektrik aldım. İnşallah yanlış anlamıyorumdur... :)
Aynen. Büyük ihtimalle size karşı farklı hisleri var, başkalarının yanında belki de yansıtmamaya çalışıyordur . Inşallah da öyledirİşte ben de onu düşünüyorum. Benim için hiçbir anlam ifade etmeyen bir insana ben her yerde aynı mesafede davranırım mesela. Acaba dediğiniz gibi bir ilgisi var da anlaşılmasından mı çekinip hassas davranıyor kendince bilmiyorum. O da geliyor aklıma...
Madem ortada etik olmama gibi bir durum yok, ben olsam sosyal medyadan çekerdim dikkatini. Eğer ilgisi varsa zaten gerisi gelecektir. Birisi varsa da hayatında zaten başlamaz.
Biz bankada bir ekiptik. Bizlerin yetkilisi de oluyordu. Ben yetkilimle arkadaş gibiydim, ama o binaya girdiğimde birbirimize siz diye hitap ederdik. Saygın bir kişiydi o da, üslup olarak bu yolda ilerlemiş. Böyle de devam ediyordu.
Kendisinin aynı yolu izlediğini düşünüyorum, bir erkek çalıştığı kurumda ölçüsünü ayarlamak zorunda. Aksi takdirde yarın öbür gün bir bayan "sen bana iki kere güldün, yanıma oturup canım dedin" tarzı bir şey dese ki bunlar oluyor, haydi al başa belayı. Adam haklı bile olsa, çevreden hep bir "acaba" fikri yayılacak... O yüzden bu duruma aldanıp umutsuzluğa katılma derim, karar senin :)
Tatlı ve çok seviyeli sohbetiniz var, ki bu çok hoş. Elektriği çizgiden düşürmeden, araya zaman sokmadan, yakın zamanlarda, ara ara tekrarlama yolunda gidebilirsiniz o halde şimdilik. Deli cesareti gelince, merhaba whatsapp :)
Aynen. Büyük ihtimalle size karşı farklı hisleri var, başkalarının yanında belki de yansıtmamaya çalışıyordur . Inşallah da öyledir
Takipteyim:)Uff bunu hayal etmek bile yanaklarımı kıpkırmızı yapmaya yetiyor ya. Ona hazır değilim sanırım. :)
Aynen işte söylediklerinizde çok haklısınız. Bir kamu kurumu burası bir de. İnsanlar olmadık şeylerin dedikodusunu falan yapmaya bayılıyor zaten. Benim de öyle muhabbetler yapmayacağımı bilecek kadar tanımıyor beni henüz. Haklı yahu adam düşününce...
Ben en iyisi dediğiniz gibi yapıp arada tatlı bahanelerle yoklayabilirim. O da alışıp bana gelmeye başlar belki. :)
İnşallah... Ki öyleyse bir kat daha büyür gözümde seviyeliliğiyle düşünceliliğiyle... :)
İnşallah çok güzel haberler vermek için girerim bu konuya tekrardan ya. Bilmiyorum içim içime sığmıyor ama ya sevgilisi varsa diye de düşünmeden edemiyorum.Takipteyim:)
Konuyu takipteyim çok hoş bir yazım üslubunuz var, inşallah hayırlısı olur diyelim:)
Bir de şunu ekleyeyim biz eşimle aynı kurumda çalışıyoruz departmanlar farklı. O bir departmanın amiri ben de başka bir departmanın yetkilisiyim. İş yerinden içeri girdiğimiz anda ben x bey o x hanım diye hitap etmeye başlar ve mümkün mertebe birbirimizden uzak dururuz, özelde de kamu da olduğu kadar dedikodu oluyor emin olun o yüzden söylentilere mahal vermemek için özellikle eşim çok dikkat eder, erkekler bu konuda daha katı ve dikkatli açıkçası :) Olması gereken de bu, ben fazla uygulayamıyorum gerçi
Baş başa kaldığınızda daha rahat ve kendi gibi davranıyorsa, bir şeyler var gibi... Takibe devam edin, bize de gelişmeleri yazın ama merak ederiz
Ben şahsen pis kokular alıyorum. İkili davranıyor bunu statüyle açıklamak olmaz. Kimse yokken öyle birisi varken sanki hiç tanımıyor buz havasına kesiyorsa o adama cok ciddi bakmam. Whatsapp olayı bir erkek geç vakte kadar oralardaysa vardır biri illa facede filan göstermesi aranmaz. Mesela benimde stalkladıgım birisi baktım whtsp geç vakte kadar oyalanıyor sonra çıktı kokusu varmış ilgi duydugu vakit geçirdiği birisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?