- 15 Eylül 2018
- 327
- 212
- 18
- 37
- Konu Sahibi ArtemisAsigi
-
Cekim yasasi :))arkadaşlar , konulara bakıyorum kimi demiş cimrileri çekiyorum kimi demiş yalancıları çekiyorum, niye böyle oluyor bunu izah edebilecek biri var mı ? Eskiden cimrileri çekiyordum bende mesela ama nedeni nedir bilmiyorum... kesinlikle bir durum buna neden oluyor, bilinçaltı mı veya açıklaması olan ?
Onu yanlış mı uyguladım nedir :)Cekim yasasi :))
Onu yanlış mı uyguladım nedir :)
Yok 3 kere filan oldu çok geldi bana artıkSurekli ayni seyi tekrarlarsaniz kendinize cekersiniz tecrubeyle sabittir :)
Yok 3 kere filan oldu çok geldi bana artık
Geçmişte benden hoşlanan 3 adam cimriydiYok 3 kere filan oldu çok geldi bana artık
Karakter analizi için bir kaynak Öneriniz var mı?Kişilik kriteri belirlemiyoruz biz kadınlar. İlk elektrik mevzusu sonra evi arabası vs somut şeyler..
Bi bak adama insanlarla diyaloğu nasıl, ortamda yeri var mi toplumdaki yeri nedir, yemeğe çıkıldığında bi izle stres yapıyor mu (aman fazla olmasın hesap) rahat mi sipariş verirken, nazik mi garsona.
Sana aslan dışarıya kedi mi bi gözlemle.. daha ne tüyolar var karakter analizi için..
Biz kaşı gözü tamam kara sevda bir giriş, iyi tanıyamamışım gelişme, şiddet var ilgisiz boşanıyoruz sonuç
Geçmişte benden hoşlanan 3 adam cimriydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?